Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

kakva je ovo komercijala ?:hair:

Poslednja izmena:
A koliko bi ti ? Evo ti cenovnik http://www.thermalright.com/new_a_page/price.html pa vidi sam, ono sto je dolarima,isto toliko otprilike u evrima.Covek vam omogucuje kupovinu takve exkluzive u Srbiji i ti odmah cenjkanje-sitnicarenje.Znas li ti koliko je tesko dobiti distributerstvo Thermalright-a ? Svaka cast za ulozeni trud i novac.Nadam se da u magacinu imate velike kolicine a ne svaki po komad dva.Nastavicu da nabavljam True i True Black sve dok ih vi ne dobijete u nekoj narednoj turi.Ne vidim samo razlog za konflikt,niste mi konkurencija jer ja radim sa svojom vernom klijentelom i to na malo.Ko je iza ovog poteza ? Cosmosoft ? ALTI Cacak ? OCHouse ?
ALTI Cacak ...... jel tako menadzere ?
ma nema frke :wave:

videh u medjuvremenu osvanuo na pc berzi oglas "sve od thermalright-a" ;)
nanobot26 jel'sto ti ?
Nista ne krije covek. Profil korisnika >> Nadji sve poruke ... :http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1519294&postcount=205, http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1519173&postcount=198, http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1519164&postcount=195, itd...

I konacno odlucili su se da plate reklamu!!!

Poslednja izmena:
2vd2t6f.jpg

:)

ovo je vise napravljeno da radi poso kak treba neg za izgled ^^^ :)

Bilo bi lepo kad bi ovi cacani uvezli ovo

trad-2.jpg

i ovo

4-1.JPG

Ovaj prvi me dosta podseca na ovaj vga kuler relativno malo poznatog brenda "Auras"

auras_fridge_vga_b.jpg

Uuuu fensi,al bi cucnulo:-devil-:

Poslednja izmena:
Osim što su fensi :D, ništa drugo, Accelero ih kida samo tako... :D

Tako je mi smo tj. Alti (čačak),nema potrebe nista da krijem :) mi smo i navukli Tr-a na lager , sto se tice cene za Ifx-14 mpc je 60 evra plus minus 1-2evra (kako gde).
Sto se tice tezine dobijanja Tr za Srbiju, pa nije preterano tesko jer kad vide da imas paletu gejmerskih brendova (ocz,thermaltake,dfi i da juris razer) onda bude malo lakse jer vide da nisi amater (malo su probirljivi,ali su ipak trgovci). Sad smo dobili sve sto nam treba da kompletiramo ponudu u srednjoj i visoj klasi :D

@djolez
zamalo da zaboravim bice i kulera za gtx260 i 280 grafe, vec u sledecoj turi ce čačani to da uvezu i jos par drugih igračkica koje treba da se pojave u toku septembra :)

Poslednja izmena:
Tako je mi smo tj. Alti (čačak),nema potrebe nista da krijem :) mi smo i navukli Tr-a na lager , sto se tice cene za Ifx-14 mpc je 60 evra plus minus 1-2evra (kako gde).
Sto se tice tezine dobijanja Tr za Srbiju, pa nije preterano tesko jer kad vide da imas paletu gejmerskih brendova (ocz,thermaltake,dfi i da juris razer) onda bude malo lakse jer vide da nisi amater (malo su probirljivi,ali su ipak trgovci). Sad smo dobili sve sto nam treba da kompletiramo ponudu u srednjoj i visoj klasi :D

@djolez
zamalo da zaboravim bice i kulera za gtx260 i 280 grafe, vec u sledecoj turi ce čačani to da uvezu i jos par drugih igračkica koje treba da se pojave u toku septembra :)

hoce li biti kulera za 4870x2? neki "inside" info mozda?

Za mene je on kic, mislim dve boje?! Licni utisak bi bio ok da je upotrebljena jedna boja dioda.

Model︰Ture Copper Ultra-120 Extreme
Weight︰3KG
Price︰99USD
Sell Date:next Month
Limited qty 3000

2864605368_ba0db1d5b1_o.jpg

omg :)

Vrlo lep dodatak za bench klupu.:smoke:

Poslednja izmena:
i han'd'rd bak's kida samo tako

3000 pcs. za ceo svet je Xtra Limited Edition.Verovatno citava kolicina unapred rezervisana za USA.

9000kg bakra :)

Kako bre 3 kile, gde ode toliko?
A realno, niklovan je najlepši. :)

Evo reshenja:

Copper

Copper has
an atomic weight of 63.5g / mol
a density of 8920kg / m^3
a molar volume of 7.11 cm^3
a thermal conductivity of 400W / m*K
an expansion coefficient of 16.5 *10^-6 / K
a heat capacity of 24 J / K*mol