Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

Nishta praktichno shto imam u kucishtu mi se ne bi slagalo sa tim nandjarastim chudom...

Ma kakav bakar tozla je zakon. :d 2 kila oko vrata 3 kila u kucistu. :d

Ma jok, i ovaj LanParty je blesavo brz.:smoke:
On topic, Zalman Fatal1ty FS-C77:
picture_6631.jpg

Imam TT Blue Orb II (jedan od nekoliko najlepsih), ali mi se najvise dopada TT V1. Takodje svidja mi se kako izgledaju Zalmanovi hladnjaci. Thermalright najvise cenim sto se tice performansi sto se tice vazdusnog hladjenja, ali mi se vizuelno upste ne svidjaju ti hladnjaci... Ukusi su razliciti ;)

Poslednja izmena:
prelep je :)
GigabyteG-Power2Pro02.jpg

evo ti iz drugog ugla :d
06_g2_s.jpg

mnogo bre 3k din pre bi dodao josh malo i uzeo TR 120a :)

^Ali on nije fabricki kriv... Ali mozda baza jeste :D

Poslednja izmena:
Lepo izgleda, mislim da dobro i hladi.
Dodaj jos 10e i kupis Z600

Ima li koja komponenta koju ti posedujesh a da necesh da je ishvalish na svakom koraku, prvo si hvalio napajanje na svakom, ali bukvalno na svakom koraku, a sad si krenuo koliko vidim i sa kulerom... Za ~ 40+evra je bolji TR 120a svakako ... ;)

Poslednja izmena:
Ovaj Gigabyte kuler, je stvarno vrlo lepo dizajniran, ali ne hladi nesto dobro, onako prosek neki u hladjenju.

Ovi Nexusi su nice !!!

hocpics.jpg

FLC-web03.jpg
FLC-web02.jpg

low-7000_side.jpg
low-7000_top.jpg

Pojavio se i ovaj lepotan cudnog imena "Scythe Musashi" na prodaju

musashi_1.jpg

To je onaj prvi VGA cooler u njihovoj ponudi.

4imbb.jpg

aura fridge :)

Poslednja izmena:
Stwarno mocan bre ovaj Auras fridge.
Evo i novog protipa Noctue kodnog imena "Sendvic" (podrzava new S1366)

i7cooling_guide_008.jpg

U,bre strasno lici na Thermalright IFX-14.

GlacialTech_UFO_cooler_04.jpg

After a good few months of tweaks, GlacialTech has now finally introduced, even though only through a press release, the UFO V51 cooler. Seen below, the very terrestrial cooler comes in two versions - UFO 51 Silent and UFO 51 PWM, and features a pure copper base, four copper heatpipes, a large aluminum heatsink and two 92mm fans. The UFO 51 Silent has both fans working at 1600 RPM (rotations per minute) for a total sound output of 19 dBA, while the UFO 51 PWM's spinners can fo from 800 to 2500 RPM.

Measuring 130 x 157 x 138 mm and weighting in 780 grams, the UFO V51s have support for Intel LGA775, LGA1366 as well as AMD Socket 754, 939, 940, AM2(+) and Socket F processor and are bundled with high-grade thermal compound. The two GlacialTech UFO V51 coolers are set to hit the stores soon but their prices have yet to be revealed.

Vrh Dno