slobo2712
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2016
- Poena
- 70
Koje slusalice preporucujete sa
Osim ovih najskupljih..
Osim ovih najskupljih..
Ldac nije dealbreaker kad ga nema sam po sebi iako pomaze.@sale941 da li LDAC na Q45 pravi veliku razliku nekome ko nije audiofil? Konkretno sam u dilemi jer bi ih koristio na Macbook i iPhone.
Imam pitanje, a pošto ne znam da li postoji odvojena tema, da li mi možeš reći koje platforme imaju najkvalitetniji zvuk? Šta se najviše isplati?Ldac nije dealbreaker kad ga nema sam po sebi iako pomaze.
Ali u delu fajlova koji imaju dovoljno kompleksnosti u sebi i sa recimo Mp3 320 kbps u takvom nekom slucaju bi se osetio kao da zapravo fali deo informacija u zvuku.
A posto je Flac na npr Tidalu/Deezeru od 780 do 1411 kbps (al u vecem broju slucajeva 1411)
Ldac moze da povuce/trasmituje do 990 kpbs pa bi u tom slucaju manje ili mozda se ne bi osetila kompresija sa BT na talkvom nekom fajlu.
Suma sumarum u globalu bi ti i na IOS uredjajima Q45 bi ti radio ok.
Nemoj da se cimas oko LDAC to samo android podržava, a iPhone podržava samo AAC. Takodje ni aptx advanced / losless itd ne podržava iphone.@sale941 da li LDAC na Q45 pravi veliku razliku nekome ko nije audiofil? Konkretno sam u dilemi jer bi ih koristio na Macbook i iPhone.
Ako je isti Master pesme u pitanju , Streaming platforme ko Deezer i Tidal i Amazon Music bi u vecini slucajeva zvucali isto kvalitetom .Imam pitanje, a pošto ne znam da li postoji odvojena tema, da li mi možeš reći koje platforme imaju najkvalitetniji zvuk? Šta se najviše isplati?
Kazu da je najboljiImam pitanje, a pošto ne znam da li postoji odvojena tema, da li mi možeš reći koje platforme imaju najkvalitetniji zvuk? Šta se najviše isplati?
Jest da nisam milijarder, ali sam ipak kupio od njih slušalice.. 😉Niko neće da kupi Temu slušalice 🤣
Kad ne želimo da kupujemo kao milijarderi
Realno da Temu imaju istu ponudu Slusalica kao Aliexpress pa i da razmislim ili kao KP bar a to nije slucaj izuzev dela Chifi Iems sto su dostupni.Niko neće da kupi Temu slušalice 🤣
Kad ne želimo da kupujemo kao milijarderi
Da ne idem puno u off, meni je Temu na neki način bizaran, reklame su im umobolne a iskaču iz frižidera zadnjih nekoliko meseci.Realno da Temu imaju istu ponudu Slusalica kao Aliexpress pa i da razmislim ili kao KP bar a to nije slucaj izuzev dela Chifi Iems sto su dostupni.
Al ovako da kupujem neke njihove random Garbage Oem, produkte koji imaju copy paste Opise i slike samo drugo ime.. Realno cemu to?
Ko hoce da ustedi, ima nacine da ustedi i uzme nesto dobro to moze i u srbiji bar kad su Slusalice u pitanju. Dok je Amp/Dac trziste neuporedivo vece na stranim sajtovima.
Tidal je kao zvanicno batalio mqa, mada cak i kada pise da je flac neretko pusti mqa kada ga jos uvek nema u flac formatu.Kazu da je najbolji
https://www.qobuz.com/us-en/discover
Licno, koristim Tidal i zadovoljan sam kvalitetom hi res
P.S.: Kinezi su bez blama upisali za explorer da je vrednost paketa 8 dolara 🤘stigle mi FT1 sa AE, official Fiio store, stavili na deklaraciju value 49$ (platio 140€) i proslo tako na carini, platio 1200din (pdv)
To je fina cena Za Beyerke. A ove Ultrasone Perfomanse 840 su cool, ali Perfomanse 880 su po regularnoj snizenoj ceni 19000 vec mesecima tolko ih i ja platio. A uvrezeno je misljenje da su Ultrasone 880 najvise dynamic i balanced izmedju 840 860 i 880.DT 900 Pro X/DT 700 Pro X- 25800 din. u PL prodavnici. Ovo je najniža cena otkad su se pojavile. Nije baš pravo BF sniženje, ali bar su za oko 1000 din. jeftinije nego na KP.
Ultrasone Performance 840 - 17880 din.
Narucio sam DT 770 Pro X Limited Edition one su 19900 din. To ce mi biti treci par, iSK HF2010 i Sen HD599 (takodje placene 19900) su otvorene i dugo sam razmislajo i o zatvorenim....DT 900 Pro X/DT 700 Pro X- 25800 din. u PL prodavnici. Ovo je najniža cena otkad su se pojavile. Nije baš pravo BF sniženje, ali bar su za oko 1000 din. jeftinije nego na KP.
Ultrasone Performance 840 - 17880 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari