Da li ima kasnjenja zvuka prilikom igranja igrica konkretno cs2?Imas A4 TECH GR270 za te pare, solidna izrada i zvuk uz 3 povezivanja.
Od Zatvorenih do 20K dinAa nisam znao za 599 da su otvorene. Ne smetaju mi otvorene, ali reko da uzmem jedne koje će bolje da izoluju. Osim dt770 i akg jel ima još nekih zatvorenog tipa do ~20k? Vidim ove shure 840 ali nisam nešto kupljen njima. A ove dve ne bih uzimao iz već navedenih razloga.
fiio ft1Osim dt770 i akg jel ima još nekih zatvorenog tipa do ~20k?
Hvala na preporuci, pogledaćuOd Zatvorenih do 20K din
ja mogu ti Preporucim Ultrasone Perfomanse 880 ako uspes ih nadjes negde do skoro su bile 19000 din. Jako prijatan Tjuning , vrlo su detaljne ali ne zamaraju detaljnoscu , nisu suve zvuce dosta otvoreno zbog soundstage na nivou, imaju dosta Treble ekstenzije ali ne kao npr Dt880 il Fidelio X3 pa samim tim nisu preostre i Imaju bas Fin Bass i sub bass i mid bass dakle zvuce mesnato po meni al opet Studio/Hifi nisu muljavog Tipa. Nisu preteske za Drive, udobnost Vrlo dobra malkice bas malkice znaju da stegnu al memory foam jastuci i headband vade pricu.
Fiio ft1 preporučuje dosta ljudi, ali gde uzeti u Srbiji? Da uvozim se ne isplati, jer će me onda izaći preko 200 evra uz čekanje naše predivne carinefiio ft1do nekih 900 eur i DC Aeon 2 posle toga E3, Meze Liric 2 i neki ZMF closed modeli
![]()
Od zatvorenih FiiO FT1 ili Beyerdynamic DT 700 Pro X (ako nalete na KP do 200e, mada su do nedavno malo više od toga koštale u P prodavnici).Aa nisam znao za 599 da su otvorene. Ne smetaju mi otvorene, ali reko da uzmem jedne koje će bolje da izoluju. Osim dt770 i akg jel ima još nekih zatvorenog tipa do ~20k? Vidim ove shure 840 ali nisam nešto kupljen njima. A ove dve ne bih uzimao iz već navedenih razloga.
FT1 je dobar, kao sto i ostali predlazu. Koliko ce ti biti udoban na lobanji, videces kada ih stavis na glavu.Hvala na preporuci, pogledaću
Fiio ft1 preporučuje dosta ljudi, ali gde uzeti u Srbiji? Da uvozim se ne isplati, jer će me onda izaći preko 200 evra uz čekanje naše predivne carine
Izvini, za 2k evra su mogli makar malo bolje da se potrude... Naravno da svako ima svoj dizajn, ali sunce mu odstampam na mom 3d stampacu lepse sluskereklo bi se da je to njihov manje vise signature dizajn.
Pa nema sta,generalno moglu da se slozim da im dizajn nije jaca strana ,ali ako su udobne za nosenje i imaju odredjen komfort i nisu previse teske..prepoznatljivi su po tom dizajnu i to je to. O tehnikalijama i drajverima istih,sigurno je uzaludno trositi reci.Izvini, za 2k evra su mogli makar malo bolje da se potrude... Naravno da svako ima svoj dizajn, ali sunce mu odstampam na mom 3d stampacu lepse sluske![]()
Tell me about it😬390 mitja bez kabla.
Komparativno HD6** su oko 240-250.
Nista od high end planara nije lagano.
Mozda neke starije Dan Clark....ostalo su sve cigle...
pa izgled je subjektivan.Za te pare su mogle da izgledaju makar na nivou Ali Express budget slusalice. Ovo je uzas...
tesko ces odstampati 3d ono sto cnc odradi.Izvini, za 2k evra su mogli makar malo bolje da se potrude... Naravno da svako ima svoj dizajn, ali sunce mu odstampam na mom 3d stampacu lepse sluske![]()
Ja sam ih maltene batalio. Mnogo me je cesto bolela lobanja od tezine i pritiska.Tell me about it😬
550g.Zapravo ,to mi i nije toliki problem koliko su ovi kozni pad-ovi.Na tezinu se posle nekog vremena i naviknes ,posebno zbog fleksibilnog headband-a,ali posle malo duze sesije kad se upare usi ,jos tek leti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari