diviner_golden
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.10.2005
- Poena
- 365
Ko jednom savlada wavelet, ne boji se nijednih slušalica.
Za taj budžet, wh1000xm5Zdravo,
Potrebna mi je preporuka za bežične over-ear slušalice za pretežno za posao za duga sastančenja u punoj prostoriji ljudi. Cena nije toliko bitna, ali recimo da sam gledao do 300e preko iliti do recimo 500e kod nas.
Probao sam Sony WH-1000XM4 (ANC u slušalicama mi je bio odličan ali mikrofon je kupio sve moguće glasove iz prostorije). I probao sam Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless ali nažalost ne baš u istim uslovima. Čini mi se da je slilčna situacija sa mikrofonom.
Iz tog razloga gledam da ima fizički mikrofon na ručici slušalica ili na izvlačenje zbog ANC izolacije govornika.
Istraživanjem sam napravio neki uži izbor:
- Dell Pro Wireless ANC Headset WL5024
- Jabra Evolve2 85
- Poly Voyager Focus 2 ( nisu over-ear već on-ear ali ih stavih u uži izbor)
- Yealink BH76 Plus
Da li imate neku preporuku ili mišljenje od ovih pomenutih?
Nekako me ove Yealink BH76 Plus najviše privlače, a najmanje informacija imam o njima...
Hvala![]()
Imas kod DrT za 3900 520 model koji je isti. Za te pare odlicne. Za razgovor...pa generalno meni slusalice nisu nesto za razgovor, prosek, generalno tek krece od neke ozbiljnije cifre kod nas da iole valjaju za razgovor.Jel ima neko iskustva sa JBL Tune 525BT? Za muziku i poneki razgovor.
Ovo i meni treba, ali je preduslov da preko 3,5mm kabla ide i mikrofon a ne samo zvuk.Pozdrav,treba mi mala pomoć oko slušalica po mogućstvu da mogu i bluetooth i 3mm jack ,pevashodno bi se koristile na korg ek 50 klavijaturi,ponekad za igrice,i ponekad za telefon,duze setnje,trim staza i slično,znači neki zadovoljavajući zvuk u cenovnom rangu do nekih 8000 din recimo.Svaki savet je dobrodošao.
Pojavile se FiiO FT1 u 4A, 21600 din. Rešio sam da više neću da gomilam slušalice ali..
Sada ne svakako, ali do kraja godine, možda ih i naručim.
Valja li ovako?"Najbolje slušalice" deo je tačan, a "malo novca" treba da se izbriše iz naslova jer je relativan pojam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari