Šta je novo?

Najbolje slusalice za (relativno) malo novca

Zdravo,
Potrebna mi je preporuka za bežične over-ear slušalice za pretežno za posao za duga sastančenja u punoj prostoriji ljudi. Cena nije toliko bitna, ali recimo da sam gledao do 300e preko iliti do recimo 500e kod nas.
Probao sam Sony WH-1000XM4 (ANC u slušalicama mi je bio odličan ali mikrofon je kupio sve moguće glasove iz prostorije). I probao sam Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless ali nažalost ne baš u istim uslovima. Čini mi se da je slilčna situacija sa mikrofonom.
Iz tog razloga gledam da ima fizički mikrofon na ručici slušalica ili na izvlačenje zbog ANC izolacije govornika.

Istraživanjem sam napravio neki uži izbor:
  • Dell Pro Wireless ANC Headset WL5024
  • Jabra Evolve2 85
  • Poly Voyager Focus 2 ( nisu over-ear već on-ear ali ih stavih u uži izbor)
  • Yealink BH76 Plus

Da li imate neku preporuku ili mišljenje od ovih pomenutih?
Nekako me ove Yealink BH76 Plus najviše privlače, a najmanje informacija imam o njima...

Hvala :)

Imaš ovaj YT kanal gde testiraju koliko buke prenose mikrofoni, konkretno ovde testiraju BH76 Plus, pa uporedi. Ja imam iskustva samo sa UH34 u mnogo manje zahtevnom okruženju i zadovoljan sam generalno.

Inače moram da se pohvalim da sam napokon uspeo da dođem do Philips Fidelio X2HR (odustao od X3 ipak zbog kabla). Jedina mana je što se teško nabavljaju kod nas. Korisitm ih već par meseci za PS5 gaming i baš su opravdala sva očekivanja, od zvuka do udobnosti. Hvala svima na preporukama!

Koristim vec nekoliko godina KZ ZSN Pro sa AZ09 adapterom i mogu da kazem od mene sve preporuke. Jedina mana im je sto su iem pa apsolutno blokiraju svaku spoljasnju buku, ali ta mana mi ide u korist jer sam ih nekoliko puta koristio kao antifone. Probao sam i Moondrop space travel koje mnogi jutjuberi hvale ali ne cuju mi se dobro kao KZ, takodje ispadaju mi iz usiju konstantno, probao sam i ss velicinu eartipova i ne pomaze.

za space travel ja koristim xl tipove, nema ispadanja, nema gubitka basa, to su ovi od 14.5mm iz seta:
I just found this on AliExpress:
€0.58 | 8pcs/lot Ear pads Cushions For Powerbeats 1.0 2.0 3.0 covers PB2 PB3 Silicone In-Ear Ear caps earphones case Earbuds eartips
plitak je fit, pa moraju što veći.

Pošto se baš ne razumem u tematiku o Hi Fi, slušalicama i svemu ostalom oko zvuka, pitam vas koji se razumete da li ove slušalice( Panasonic bežične slušalice RB-M300BE-K) mogu da se bežično povežu sa TV-om?
U Pitanju je Philips TV(model u prilogu).

Ako ne može ovaj model, dajte predlog nekog drugog modela u cenovnom rangu oko 50-60€.
Ako ne mogu ni jedne da se bežično povežu, može i predlog za "žičane" slušalice, ali kabl onda mora biti najmanje 3,5m dugačak.

Slušalice su mi potrebne samo za slušanje prenosa utakmica, znači kvalitet zvuka nije baš presudan.

Kupovina dolazi u obzir samo u prodavnici, eventualno preko KP-a.

Prilozi

• Screenshot_20250317_154758_com_vivaldi_browser_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250317_154758_com_vivaldi_browser_ChromeTabbedActivity.jpg
    126.6 KB · Pregleda: 18
  • IMG_20250317_155818.jpg
    IMG_20250317_155818.jpg
    280.9 KB · Pregleda: 18
Jel ima neko iskustva sa JBL Tune 525BT? Za muziku i poneki razgovor.

Zdravo,
Potrebna mi je preporuka za bežične over-ear slušalice za pretežno za posao za duga sastančenja u punoj prostoriji ljudi. Cena nije toliko bitna, ali recimo da sam gledao do 300e preko iliti do recimo 500e kod nas.
Probao sam Sony WH-1000XM4 (ANC u slušalicama mi je bio odličan ali mikrofon je kupio sve moguće glasove iz prostorije). I probao sam Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless ali nažalost ne baš u istim uslovima. Čini mi se da je slilčna situacija sa mikrofonom.
Iz tog razloga gledam da ima fizički mikrofon na ručici slušalica ili na izvlačenje zbog ANC izolacije govornika.

Istraživanjem sam napravio neki uži izbor:
  • Dell Pro Wireless ANC Headset WL5024
  • Jabra Evolve2 85
  • Poly Voyager Focus 2 ( nisu over-ear već on-ear ali ih stavih u uži izbor)
  • Yealink BH76 Plus

Da li imate neku preporuku ili mišljenje od ovih pomenutih?
Nekako me ove Yealink BH76 Plus najviše privlače, a najmanje informacija imam o njima...

Hvala :)
Za taj budžet, wh1000xm5 :) rešava sve navedeno. Uslovni problem je sto su fizički osetljive. Pašće kad izadje xm6 ;)

Jel ima neko iskustva sa JBL Tune 525BT? Za muziku i poneki razgovor.
Imas kod DrT za 3900 520 model koji je isti. Za te pare odlicne. Za razgovor...pa generalno meni slusalice nisu nesto za razgovor, prosek, generalno tek krece od neke ozbiljnije cifre kod nas da iole valjaju za razgovor.

Imam problem sa JBL 720 bt, random se zvuk prebaci u mod da je ukljucen mikrofon, pa je kvalitet zvuka dosta losiji (kao da odzvanja). Ima li neko resenje za to?

Pozdrav,treba mi mala pomoć oko slušalica po mogućstvu da mogu i bluetooth i 3mm jack ,pevashodno bi se koristile na korg ek 50 klavijaturi,ponekad za igrice,i ponekad za telefon,duze setnje,trim staza i slično,znači neki zadovoljavajući zvuk u cenovnom rangu do nekih 8000 din recimo.Svaki savet je dobrodošao.

Pozdrav,treba mi mala pomoć oko slušalica po mogućstvu da mogu i bluetooth i 3mm jack ,pevashodno bi se koristile na korg ek 50 klavijaturi,ponekad za igrice,i ponekad za telefon,duze setnje,trim staza i slično,znači neki zadovoljavajući zvuk u cenovnom rangu do nekih 8000 din recimo.Svaki savet je dobrodošao.
Ovo i meni treba, ali je preduslov da preko 3,5mm kabla ide i mikrofon a ne samo zvuk.

Za obojicu možda preporuka soundcore Q30.

Mikrofon radi samo preko BT.

Sad sam pogledao ove slusalice,skuplje su dosta od planiranog budžeta.
Verujem da je kvalitet zvuka dobar.

Budžet kažeš 8000, na Aliju su 55$

Nisam se ni setio Alija,narucio audio tehnika M20 xBT 850 din iznad budzeta.

Pojavile se FiiO FT1 u 4A, 21600 din. Rešio sam da više neću da gomilam slušalice ali..
Sada ne svakako, ali do kraja godine, možda ih i naručim.

SONY WHCH520W.CE7 Bežične slušalice da li su ok za nezahtevnog korisnika koji bi slusao samo muziku i gledao serije na netflixu, prikacene na telefon?
Ili ima nesto bolje za slicne novce, 5-10K?

Moraju da budu on ear, in ear nisu opcija. Zaboravih da spomenem.

WH_1000XM6_004.jpg

WH_1000XM6_017.jpg

450€
15. maj zvanično predstavljanje

Poslednja izmena:
"Najbolje slušalice" deo je tačan, a "malo novca" treba da se izbriše iz naslova jer je relativan pojam :)

Nazad
Vrh Dno