Konkurencija cuda pravi!Odmah mi proradi ako vidim da ima mesta za jos malo bolje!Boris Lozac je napisao(la):Marko ima bolesna vremena, i on je meni jos uvek sumnjiv..Ja se cimam danima oko nekog vremena, odvozam perfektno, postavim vreme, a on se javi kroz par sati sa novim rekordom.. :crash: :crash: :trust:
![]()
E *** Bojane!Jesi civilna ili redovna(6meseci)?Bojan Novakovic je napisao(la):Eh, i ja bih vam se vrlo rado pridruzio ali sam u vojsci. Tako da do 1. marta nista ali opet onda ce nas dragi Boris najverovatnie biti u vojsci
.
sale prdez je napisao(la):@ Boris: jel' to nesto na moj racun? kakva crna simulacija?
ExR je napisao(la):Volan sam narucio(crno-crveni logi) pa tako da me ocekujte posle Nove sa rezultatima. Jedva cekam :banana:
MarkoJ. je napisao(la):U medjuvremenu sam si oborio vreme na Japan Noiker(s1) sa 8:00.97 na 7:41.92
Koncentracija,brzina,preciznost sve na jednom mestu!Na duzim stazama se vidi ko je ko!Naravno imam puno gresaka stoga vreme moze dole dosta!
Eto vam zadatka!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari