Šta je novo?

Najbolja vremena u RBR-u

Znaci da ponovo nabavim volan.Prosle zime je bila bas luda voznja mogli bi da ponovimo.
Samo moramo MarkoJ. da damo nekog Golfa da vozi da bi bilo zanimljivo. :d

Kako bese link za tabelu da ga ne trazim ko zna na kojoj strani je?

@ Marko: ma nema sanse. respect!

Marko ima bolesna vremena, i on je meni jos uvek sumnjiv.. ;) Ja se cimam danima oko nekog vremena, odvozam perfektno, postavim vreme, a on se javi kroz par sati sa novim rekordom.. :crash: :crash: :trust:
;)

Boris Lozac je napisao(la):
Marko ima bolesna vremena, i on je meni jos uvek sumnjiv.. ;) Ja se cimam danima oko nekog vremena, odvozam perfektno, postavim vreme, a on se javi kroz par sati sa novim rekordom.. :crash: :crash: :trust:
;)
Konkurencija cuda pravi!Odmah mi proradi ako vidim da ima mesta za jos malo bolje!
Borise jos davno sam ti rekao da imam sve replay-e!Pa proveri!Mogli bismo i online!Tu nema varke!
Jedino sto mi je zao sto na ostalim sajtovima vremena su bolesna!Moje je k!Njakaju setup i ko zna sta dok sam ja 100%cist!Volim da izvlacim maksimum iz onoga sto mi je dato!
I za one koji neznaju vozio sam Lancera!Sve standard(mislim setup)
Skidao sam ja neke replay-e i to mi je odvratno!Naprave arkadu od voznje!Uopste nema uzivanja,cimanja dok vozis!Nego sve kao po sinama!Bezveze!

p.s. Dok sam vozio rbr uh kako sam cepao svoja kola!Bio sam bas pod gasom!Sada sam se nesto oladio ili privikao! :D

Poslednja izmena:
Evo i jednog meni veoma lepog uletanja koje mi je uspelo!Malo zezancije! :D
p.s. haha pogledajte datum fajla!februar 2005! Kada je to bilo! :)

Prilozi

• france s1 rain uletanje.rar
    103.5 KB · Pregleda: 39
Poslednja izmena:
bruka uletanje.
daj neki svoj rekord koji je lep za oko.
kako je moguce da neko vozi kao po sinama i rusi rekorde? nije ovo formula...
inace, Francuska je bas *******a, jer asfalt ne prasta ni najmanju gresku, a mora da se vozi sumanuto da bi se srusio rekord, tako da koncentracija mora da bude uvek 110%. najtezi reli je definitivno po asfaltu u Francuskoj.
moje vreme je 2.50.28 na ovom stejdzu, a rekord je 2.48.00. skapirao sam da bih mogao neku sekundu dole, ali je to moj maximum.
ajde iscackajte tu tabelu negde...

Poslednja izmena:
:) Evo i jedno moje profi uletanje.. :smoke: Vec sam postavio ranije u ovoj temi, ali evo i za ove nove koji polako shvataju da Toca nije simulacija.. :D
Moramo da vidimo sa Jordanom, sta je sa onom tabelom, ne radi link vise..

Prilozi

• Profi ulaz.rar
    355.6 KB · Pregleda: 35
Ljudi dajte neki volan da se nepatim vise! Vec neko vreme trazim po NS nekog da pozajmi al ljudi se nejavljaju!?!

Kako bre mislite da cu da postujem neko iole ljudsko vreme u francuskoj bez volana :eek:(

Bojan Novakovic je napisao(la):
Eh, i ja bih vam se vrlo rado pridruzio ali sam u vojsci :(. Tako da do 1. marta nista ali opet onda ce nas dragi Boris najverovatnie biti u vojsci :D.
E *** Bojane!Jesi civilna ili redovna(6meseci)?
Ja jos necu bar 3-4god ako ovako nastavim sa faxom!Verovatno cu se naleto prebacivati u bg!Pa ce mo se videti!
Poz..

Evo france S1! ;)

Prilozi

• france s1.rar
    250.4 KB · Pregleda: 35
@ Boris: jel' to nesto na moj racun? kakva crna simulacija?

sale prdez je napisao(la):
@ Boris: jel' to nesto na moj racun? kakva crna simulacija?

Ma jok bre, mislim na sve koji polako shvataju sta su dobre voznje.. :)

@ Marko:
odlicno vozis, brzo ali precizno, bez velikih rizika da se sjebes, sto se vidi na stoperici.
posebno mi se svideo onaj deo kad si projurio kroz one kuce...
ajde iscackajte onu tabelu da i ja stavim svoje rezutate, a mogli bi i da polako pocnemo da ulazimo u formu...
francuska je posebno *******a jer moras (ponekad) da uleces sumanutom brzinom u potpuno nepregledne krivine milimetarskom preciznoscu...tako da svaka takva krivina mora polako da se ispituje i uci napamet...

Evo ja sam ponosan na ovaj video kako sam ga davnih dana bio odvozio!
Adrenalin do cepa!Veoma zahtevna staza!

Prilozi

• france s5.rar
    439.5 KB · Pregleda: 39
izgleda da je slabo interesovanje za RBR ovih dana. niko nece da vozi, salje svoja vremena u tabelu...steta

Boje se ljudi konkurencije! :D
Treba se i ustosit za rbr!Trazi dosta drugaciji pristup voznji nego druge voznje!
Posebno ako obaras vremena je ubitacan! :crash: Ja sam cak slomio jednu tastaturu(oko esc) znas ono slupas se pa esc,esc i prokuvam i krc! :D

Pa Ja, Marko i ekipa smo 2004, polovina 2005-e CEPALI RBR! Znaci bas je kidanje bilo.. Cak sam i neko vreme drzao rekorde na nekim stazama, ali onda se javi Marko, i onda ja moram :cigar: :bottle: pa ponovo :type: ... ;) Okacite neka vremena, posto nam ne radi ona tabela( a ja cu kad naletim na Jordana na ICQ, da ga pitam da namesti), znaci u medjuvremenu saljite ovde vase rekorde, pa da se kidamo malo. Ja samo LFS vozim, ali mogu da nadjem vremena i za RBR naravno, saljite vremena, pa cemo da se koljemo...

Volan sam narucio(crno-crveni logi) pa tako da me ocekujte posle Nove sa rezultatima. Jedva cekam :banana:

ExR je napisao(la):
Volan sam narucio(crno-crveni logi) pa tako da me ocekujte posle Nove sa rezultatima. Jedva cekam :banana:

Svaka cast!! Posle par minuta ces videti da je to nesto najpametnije sto si ikada kupio... :smoke: :eyebrows:

Moja vremena znate!Tesko da mogu bolje , mozda negde malo ali sve je utegnuto dosta!Takodje ja sada vozim GTL ali moze i rbr ako mi neko bas obori vreme!
Za sada neutralan!

U medjuvremenu sam si oborio vreme na Japan Noiker(s1) sa 8:00.97 na 7:41.92
Koncentracija,brzina,preciznost sve na jednom mestu!Na duzim stazama se vidi ko je ko!Naravno imam puno gresaka stoga vreme moze dole dosta!
Eto vam zadatka!

Prilozi

• japan s1.rar
    728.6 KB · Pregleda: 32
MarkoJ. je napisao(la):
U medjuvremenu sam si oborio vreme na Japan Noiker(s1) sa 8:00.97 na 7:41.92
Koncentracija,brzina,preciznost sve na jednom mestu!Na duzim stazama se vidi ko je ko!Naravno imam puno gresaka stoga vreme moze dole dosta!
Eto vam zadatka!

Ma daaaaaaaaaajjj :wall: :crash: :crash: Da li je moguce... Bas sam skoro vozio Noiker, pre nedelju dve, jedno dva tri dana zaredom, i samo sam dvaput uspeo da zavrsim uopste stazu, i vreme je 7.58.xxx Nisi bre normalan uopste!!! :wall: :bottle:

kod duzih staza najteze je ocuvati koncentraciju koja posle 5-6 minuta pocinje polako da popusta, a onda se vozi sporije i greske su izvesnije...
p.s. stvarno si naucio da prolazis one serpentine u Francuskoj maxmimalno precizno i bez imalo proklizavanja...sto se vidi na stoperici
inace, vozis jako brzo ali bez proklizavanja skoro uopste

Poslednja izmena:
Hvala na pozitivnim zapazanjima i kritikama!
Klize on preko nosa osetim na volanu ali ga pokusavam svesti na min posto je kasnije jako nervozan!Proklize pa odjednom uhvati naglo grip(pogotovo na asfaltu)i baci te ustranu!
Poz..

probacu i ja da spustim svoje vreme u Japanu s1 na oko 8 min.

Marko iz back! ,)
Jednom znas voziti uvek znas voziti!(talenat se ne gubi tako lako!)
Mislio sam da ce mi trebati dosta vremena da se povratim ali...prevario sam se!(jedan savet:pacenotes sam ugasio i slusam samo suvozaca!I uopste se ne trudim da ucim stazu napamet!Slusaj i vozi!Ko zna mozda ovo nekome pomogne!)
Za ovu godinu dosta!
Japan S1 sada spusten na 7:35.55!!! :D
Zelim vam srecnu novu i sve najbolje u 2006!!
Poz.. :wave:

Prilozi

• japan s1.rar
    692.6 KB · Pregleda: 28
Poslednja izmena:
kako se prilaze attachment? hteo bih ja da stavim jedan svoj stage. u pitanju je rally school.

provalio sam
sta mislite o mom rekordu? cini mi se da je vreme 1.19.44.
ocenite moju voznju, sta sam dobro uradio, sta bi moglo bolje? jednu ili dve krivine nisam prosao najbolje, cini mi se da bih mogao jos sekundu dole :)

Prilozi

• rekord2.rar
    141.6 KB · Pregleda: 29
Nazad
Vrh Dno