Ajde vishe da se ne raspravljamo, iskljuchi/ukljuchi damage, radi shta osh, al dajte bre neke rezultate. Zalili ste se kako niko nece da odgovara na vashe izazivanje i sad kad smo se javili mi koji igramo na tastaturi, sad udariste drvlja i kamenje na nas. Dajte bre neki rezultat, mojne vishe pricha u stilu "Ne znate vi kako se ponasha auto." ili "Verovatno nikad niste vozili nishta slichno u stvarnosti." itd. Ocemo nove relultate.
Meni je malo krivo sho se ranije nisam odazvao, ali mislio sam da ja na tastaturi nemam shta da trazim pored vas na volanima. I sad kad smo pokazali da i na tastaturi moze da se igra i krenuli sa rezultatima, vi samo neshto komentarishete. Odvezite bez damagea, sa odvrnutom muzikom (ne chujem ni motor) bez pacenotesa (kao ja), neiteresuje me, ali samo dajte bre neki chelindz smorio sam se. Bash kad sam se nalozio jedino se Sale trudi. Zadajte neki domaci ili slichno na nekim drugim stazama, samo da bude zanimljivije. Iako je igra relativno stara, a RB, na veliku zalost, pokojni, ovo je trenutno jedini reli vredan paznje. 'Aj' te malo angazujte se. Shto manje priche, a vishe voznje.