Šta je novo?

Najbolja vremena u RBR-u

koje ti je vreme? ja sam vozio sinoc englesku s2 oko 3.57.nesto. moze to i bolje...
ne mogu sad da vidim, posto sam na poslu...
ne moras da kacis stalno replay-e, verujem ti na rec. ja od sad kacim samo nesto ekstra, a vremena cu samo da postujem.

Juce sam bacio pogled malo na rekorde..
Harwood forest 3:41:43
To je rekord star sigurno vise od pola godine...
*** momci, bas ste se zakasnili sa RBR-om, ne stizem da ga igram pored LFS-a.. Ali moracu ovih dana da vam dam koji domaci zadatak.. ;)
Marka ne racunam, on nam je vec dao domace za naredne 4 godine.. :D

Borise, ako je ona tabela tacna sto je Marko okacio, rekord za Harwood je 3.41.46 bio (Markov) dok Demios nije srusio na 3.37.23 ako se ne varam...i meni fali 15 stotinki da srusim Marku rekord za Harwood. za s2 mi fali manje od sekunde za markov rekord 3.57.nesto), a Demios ga je spustio za 6 sekundi (3.51nesto). morace Marko da se potrudi da stigne Demiosa u Engleskoj, a i meni malo fali da mu srusim vremena u Engleskoj. vidis, Engleska je laksa na tastaturi zbog skakanja kola, a Francuska je laska sa volanom... Momci, volane u ruke. dobili ste konkurenciju :D

sale prdez je napisao(la):
Borise, ako je ona tabela tacna sto je Marko okacio, rekord za Harwood je 3.41.46 bio (Markov) dok Demios nije srusio na 3.37.23 ako se ne varam...

Ovo sam gledao kod mene u igri, ne sa tabele.. Mora da nisam tad poslao taj rekord Jordanu da ga okaci na tabelu. U svakom slucaju, moracu da skinem Demiosu taj rekord.. Veceras(ujutru :D) kad dodjem sa posla cu da vozim RBR malo... Englesku uglavnom, posto vidim da ste se tu prokurazili.. ;)

ha,ha i ti si na poslu. ja ovde cirkam niksicko iz konzerve i posle posla idem na neku sedeljku posle koje cu ujutru popiti kafetin :p nocas se odvaljujem od Beck's-a,a i na poslu sam resio da udarim podlogu da ne odem tamo trezan. sto volim ovakav posao :smoke:
nista od mene danas sto se tice RBR

Poslednja izmena:
Evo josh samo uk s4 2:41:14, smorila me engleska samo tako. Mislim da mi je za danas dosta RBR-a. Samo shto mi nije stigao onaj drugar shto smo peglali zajedno :) jedva sam gi namoleo da dodje, posle toliko vremena. Ko zna mozda se bude ipak cepao malo i RBR.
BTW Vi svi neshto radite, odmarajte malo pobogu, Bozic je.
Pozdrav!

Poslednja izmena:
England S1 3:30.68 :) :) :)
Izgubio sam 3-4sec na nekim glupostima tako da moze bolje!Mrzim ovu englesku auto mi se zgadi od nerealnog letenja!I znam o cemu pricam nisam vozio wrc automobil ali blizu toga koliko toliko!(uglavnom starije japance 4x4 200+ks)

Prilozi

• England S1.rar
    346.9 KB · Pregleda: 27
mora ovaj Marko da ima najbolje vreme pa to ti je :)
sad ti auto ne skace?
jedva cekam da peglam burnsa kad se sutra otreznim. uh, da mi je sad, al bih ga stis'o.
@ Demios: mora da se radi; nece 19" TFT da padne sa neba :p
opusteno ljudi, ne morate za svaki rekord da kacite replay; valjda verujemo jedni drugima?

Poslednja izmena:
U extra! Bacam se na Englesku opet chim nadjem vremena. Svaka chast josh 1-om!
Mada malo padnem u bedak kad odgledam onaj bolesni demo harvuda :), stvarno deluje nedostizno.

Poslednja izmena:
na demo mozes da zaboravis slobodno. ako to skines svaka ti cast. jesi video kako je proleteo lik kroz sumarak? kao metak...

3:34 harwood za sada. ***, mora se na fax pa ce ici to malo sporije.
Pozdrav svima!

Evo na brzaka 3:29,66, sutra imam neki kolokvijum, pa nemam mnogo vremena.

Ma svaka ti cast!
Lupas me gde sam najslabiji!Nema veze veseli se dok nepopizdim!
Ajde pikaj nesto drugo englesku jedinu mrzim jako!

Shta bi ti da pikam? Francuska je extra teshka i treba mi mnoogo vremena kog, na zalost, trenutno nemam, al' ajde. Znachi cepacu francusku, japan i ameriku, ostale su mi malo crapy.

@ Demios: ti na brzaka 3.29 , a ja se polomih za 3.39 :)
mi na tastaturi mozemo samo da sanjamo o dobrim vremenima u Francuskoj.

Sale, samo za tvoju ljubav ima i francusku da pokidam :) Shalim se, naravno. Sve sam bolji i bolji i na francuskoj i jaaako blizu :)

svaka cast. izgleda da je Marko dobio dostojnu konkurenciju.

Bojan Novakovic je napisao(la):
Ti i marko.... a :mad: ? a ja????
Ko te je nervirao i oborio ti rekord u australiji???
Aaa Bojane ti si u ekipi!
Sa moje strane nikada zaboravljen! :wave:
Poz..

pozdrav za Bojana. jesi se skinuo?

ha,ha jedva cekamo. ja se skidam 1. marta, ali uopste i ne idem u (civilnu) vojsku...
pozdrav

RALLY SCHOOL 1:16.95

Ford Focus WRC 2001

Demios, skinuo sam ti vreme u Engleskoj s3 (Chirdonhead), doduse samo za sekendu :)
dakle, vreme je 3.33.50 i to sa accent-om :)
moze to i par sekundi bolje, ali necu da se mlatim dok mi ne skinete vreme :)

Poslednja izmena:
@ Marko:
skinuo sam ti vreme u Finskoj s4 (doduse za dve stotinke :p), ako ona tabela i dalje vazi. moje vreme je 3.41.68 :D
gde ste svi nestali?
ajde Borise volan u ruke, dobio si konkurenciju :)
gde su ostali?

Poslednja izmena:
Ma svaka ti cast!(ujedno tu sam bio i najslabiji u finskoj!)Tucete me u slabe tacke... tako treba!
Ljudi vreme rbr-a je nama davno proslo(barem meni)!Ostao je samo u secanju ali ja mislim da ga nikada vise necemo voziti kao pre!
Ja sada vozim GTL i tesko se nateram voziti rbr!
Dobar je rbr ali ja vise volim realnost tj GTL !!!

hoces da kazes da je RBR nerealan :p
e bre Marko, skinemo ti vreme u Engleskoj, kazes da ti je to bila slaba tacka, skinemo ti u Finskoj, opet isto. reci gde nema slabe tacke pa da vozimo :D
salim se, ali ne mozes ocekivati da ti skinem vreme u Francuskoj, jer je *****o tesko voziti na tastaturi.
gde su ostali? nemoguce da niko ne vozi RBR. uprincipu ako znas dobro da vozis (a ti sigurno znas) lako se vratis u ritam. volan u ruke!

pala je i Finska s3 (doduse za par desetinki), ali moze jos bolje, pa cu postovati rezultat kad odvozam kako valja. jeste li zivi?

Da sale rbr je nerealan!I ja na volanu to mogu da prosudim mnogo bolje nego ti na tastaturi!Jos se nije rodila simulacija koja je 100%realna! GTL je blizu tj dosad najbolja sim ali po nekim stvarima jos uvek daleko!No stvari su sve bolje i bolje tako da cemo videti!

da kazemo da je minimalno nerealan, tj. da je uglavnom realan, i da prekinemo raspravu pre nego sto pocne. sta kazes sto sam ti skinuo vreme u Finskoj s3 za par desetinki? moze to jos 5 sekundi ispod, ali se uvek sjebem negde. probacu sutra ponovo.

Nazad
Vrh Dno