Šta je novo?

Najbolja vremena u RBR-u

Fince S4 3:32.17!!!

p.s. sale sta vozis u realnom zivotu?

nista. polozio sam voznju letos, a cale je prodao 128-icu, pa sad ceka da padne cena polovnjacima pa da uzme nesto za 5 soma. ja bih zeleo da to bude jedna fina 206-ica :)
inace, brza voznja van kompjutera me ne interesuje...to je ugrozavanje svog i tudjih zivota (zvucim kao streber, zar ne). na stazi je druga stvar, ali ko ima auto dovoljno brz da bi ga vozio po stazi i kojoj?
kad hocu da divljam startijem RBR i to je to.
sta ti vozis?
sad treba da se polomim da ti stignem vreme. gde da nadjem tih 9 sekundi?

Poslednja izmena:
Fince S3 5:43.95!!!
Mozete mi skidati englesku do mile volje ali sneg i asfalt tesko!

p.s. ja vozim vec skoro 3god mitsubishi lancera 1.5glxi!!(usput vozim i vw polo(od tetke 99god)golf 2gti i jos stosta!Uglavnom fw aute!
Sto se tice brze voznje van komp kod mene je obrnuta stvar!Imam i neke snimke pa cu okaciti da ljudi vide!Recimo ovako sto radim zapravo to radim i na komp ili moze i obrnuto!Jedino je jako vazno znati svoje granice i poznavati auto tj biti budala ali i istrenirani talenat!

Poslednja izmena:
svaka cast. moracu debelo da se potrudim da ti skinem vreme...
s3 mogu jos mozda 3 sekinde dole maximum, ali gde da nadjem jos 6?
s4 mogu ispod 5.50. ali sam opet kratak za 6s.
brz si, nema sta.

Finska s3 5:41:21, nije rekord al bice uskoro, nevidjeno mi lezi. Ovo je palo iz 6-og puta.
Francuska me je smorila. Ne mogu s1 ispod 2:39, pa da ga 'besh.
Ajte ljudi oladite sa tim "Shta ti vozish u realnom zivotu". Thred glasi: "Najbolja vremena u RBR-u", a ne u stvarnom zivotu.

Poslednja izmena:
gde izvlacite tako sumanuta vremena. stvarno ste divljaci :type:

@demios
A sta ti vozis u realnom zivotu?

ha,ha. upravo je covek rekao da prestanemo sa tim s*anjem, a ti ga isto pitas...

Vozim Traktor IMT-533 Deluxe 4x4 CabrioCoupe sa pogonem na zadnje kotache :)

cek kako 4x4, a pogon samo na zadnje kotace :d
malo sam sad vozio pole nedelju dana i finska s3 5.50, mada moze to jos bolje...
treba da nadjem negde jos 8 sekundi za rekoed :)

Shalim se, bre, za 4x4 i RWD. @Mare Polozio sam voznju chim sam napunio 18-u tj pre 5-6 godina. Trenutno ne vozim nishta, a vozio sam Kadeta, Reno 25, a najvishe kombije dok sam razvozio robu. Eto jesi zadovoljan sada.
Daj Sale nategni to malo, FInska je ko stvorena za voznju na tastaturi, josh kad imash utisak da je napolju -12 onda ti josh vishe skochi adrenalin. Po mogucstvu otvori prozor od sobe i cepaj :)

upravo sam odvozao s3 za 5.47.48 (fali mi jos 6 sekundi da vas stignem), ali moze to i bolje. ovo za prozor je bilo duhovito, nema sta. otvorio bih ja prozor da imam centralno grejanje, ovako ne mogu sebi da priustim da grejem ulicu :d
inace, uspus sam skinuo Markov rekord za Chirdonhead2 za sekundu (3.36.90), ali mogu jos 5 sekundi dole sigurno...bice, bice...:)

vozim ponovo chirdonhead2 i na prvom merenju imam 2.30 sekundi bolje prolazno vreme nego sto je moj rekord (onaj iz prethodnog posta), kad zazvoni telefon :mad:
ja stiskam esc i javljam se.
zove me ortakinja da vidi da li dolazim u birtiju veceras (nista bitno). kad je nisam oterao u q...ona meni da prekida rusenje rekorda u RBR :mad:
naravno, kad sam se vratio u igru sledeci jarak je bio moj.
uh, al sam se iznervirao. morao sam ovo da podelim sa vama.

kakvo prevrtanje? ne mogu da verujem da sa prevrtanjem vozis 5.40...

He he, eve gi rekord 5:36:07 za fin s3.
A na pitanje," Kako postizete ludachka vremena?", evo ti i odgovor.
PS Sale, majstoru, batali automatik.

Prilozi

• fins3.rar
    518.1 KB · Pregleda: 31
Poslednja izmena:
Vidim da ovde ima potencijalne konkurencije pa sam tako i pristupio problemu!
Fince S3 sada 5:31.00 :D :D :D
Mozete da :wall: :wall: :crash: :crash: :bottle: :bottle:
ili da pokusate ponovo da :type:
Poz..

@demios: lako je tebi da kazes. ja bih trebalo da se navikavam na manual nekoliko meseci. morace jos da se vezba :)

Finska s3 nije mnogo zahtevna, ja sam 5:41 postigao iz treceg puta, uz dosta gresaka i takodje jedno prevrtanje :)
Znaci moze jos mnogo bolje.
A da, koristim automatik,tastaturu, moj savet za postizanje boljih vremena jeste da se malo bolje drzi gas :)

Video sam da moze jos dole i eto
Fince S3 5:28.03!!! :D :D
Moze jos dole par sekundi ali nemam zivaca!
Poz..

Prilozi

• fince s3.rar
    471.4 KB · Pregleda: 24
odjedanput mi se vise ne vozi Fins3 :D
sta mislite zasto?

Pa kada se nalupate glavama o tastaturu :crash: :wall: , onda cete preci na volan i zaboraviti na sve muke do sada jer vas cekaju jos gore muke!!! :bottle:
Uzivajte!! :wave:

p.s. Fince s3 bih mogao spustiti do 5:25.00 samo nisam u takvoj formi sada!

Poslednja izmena:
problem je sto kad bih sutra kupio volan, mogao bih da postujem konkurentna vremena tek za pola godine kad se naviknem na isti. ***

sale prdez je napisao(la):
problem je sto kad bih sutra kupio volan, mogao bih da postujem konkurentna vremena tek za pola godine kad se naviknem na isti. ***
Ako znas voziti mislim na volanu ili vozis zapravo , racunaj 2dana privikavanja!
Gledam po komsiji 40god(20god vozi kola) koji ne zna sta je kompjuter a zna da vozi na volanu na kompu!

sta? NFS? ja sam tek polozio voznju i nisam nikakav vozac u stvarnosti...tako da ...

@Mare Svaka chast, stvarno vozish shmekerski, postaje sve zanimljivije i zanimljivije. Josh samo da ti oborim francusku....
Danas sam zavrshio semestar i od sutra krecem u nove pobede.
Ma kakav volan, bre, tastatura je keva, a i nema se 100e.
@Sale Ja sam se naviko na manual bukvalno za 1h i progledao sam, pokushaj barem. To shto vozish na automatiku su josh i super vremena.

najgore je kad te ostavi u vecoj brzini i niskim obrtajima u krivini...dok se izvuces prodje vecnost...da li je moguce da je toliko brze ako vozis na manual?
inace, moje najbolje vreme za Fin s3 je 5.46 :S:
moze to i bolje, ali sam zauzet ovih dana...

Poslednja izmena:
sale prdez je napisao(la):
sta? NFS? ja sam tek polozio voznju i nisam nikakav vozac u stvarnosti...tako da ...
Ma jok bre RBR,LFS,GTL,GTR i sl!Ne obara rekorde ali vozi lepo!Kao u zapravo!

@demios
Francusku mi oboris jos staze koje su mi isle ja se JAVNO povlacim u penziju!
Istina je da sam to vozio pre skoro god dana!Tesko da bi sada vozio brze , mozda i bi ko zna nisam probao!

Nazad
Vrh Dno