Svaka cast Borise ubo si ga bas gde treba!Sve stoji kao sto si rekao!
Slazem se!
Mitsubishi lancer evo je stvarno strava auto za 60000e ali nema opet nikakve veze sa wrc autom!Mislim ima neke ali su male!(kao na pr 4wd! :d )
I na kraju krajeva stoji da je evo superiorniji auto u svakom pogledu u odnosu na negde pomenuti gt ferari 575gtc koji kosta tacno 10x vise(605000e)
Izem ti ja zadnju vucu sa milion konja kad nesmem zavrnuti gas , da ne bi spalio gume,opalio nesto sa strane i gledao zadnjicu ispred nosa!
Evo i jedan super link gde japanci voze trku izmedju evo,m3,360modena!
http://www.dcevoclub.com/downloads/download.php?id=14&c=zip
Bembare su tako bile hajcene da je to smesno

!Bila su dva evo-a jedan neki najsugaviji i gsr malo laksi i vise malo snage(265-280)A jadan bmw sa 350ks nije video nista sem crvenog polja u obrtometru i guzicu od najslabijeg evo ,) (koji je teran opusteno , na fazon cao svabo i aj zdravo)
Modena sa 400ks jadna nije mogla da gleda evo gsr pa se slucajno okrenula u krivini dok je evo krustareci prolazio(visa sila!) :eyebrows:
Jeste li odgonetnuli danasnju zagonetku?Zasto je pezo...?
4WDvsRWD=superiorniji u ubrzanju,superiorniji u skretanju,superiorniji u stabilnosti,superiorniji u G sili koju auto moze da izdrzi a da drzi putanju,superiorniji u voznji po rastresitom tlu,superiorniji po snegu,superiorniji U SVEMU!
p.s. ja i moja pamet , malo pre sam mogao sa caletom uleteti u sanac(oped pada sneg) :S:
idem 40 u drugoj i pocnem kociti jedno 50m pre krivine(mislim kakav sneg 8mart je) kad ono on blokira(skontam od kocnice nema pomoci)brzo usaltam u prvu i smotam volan , a on samo pravo direkt u neki znak,sanac,kucu neznam sta!cekam,cekam oces li vise da skrenes i jedno 0.5-1m pre sanca skrene(smislio se :d )Veoma zz kad motor kod fwd pocne da vuce u svoju stranu po klizavom!vecini ljudi zavrsi gde je krenuo , jedna od mana fwd!