Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

..da li u zadnje vreme imate sitne krace prekide neta?

Pozdrav drugari. Pre oko 5 meseci sam uzeo internet paket u mtsu - adsl 20/2 ,dobio nov modem i sve je radilo kako treba.medjutim,poslednjih mesec dana konstantno tokom dana mi se gubi wifi i ne funkcionise,dok mi net preko kompa radi bez ikakvih problema. Dakle,na svim ostalim uredjajima koji se konektuju preko wifija (laptop,mobilni telefoni) se izgubi internet - nekad pise da je disabled,nekad pise da je saved a nek pise i connected ali nema pristup internetu. Vecina dana je takva,samo par sati tokom dana mi wifi radi kako treba. Probao sam sa iskljucivanjem/ukljucivanjem wifija preko dugmeta na modemu ali problem nije resen. Probao sam vise uredjaja-lg g2 ,iphone 6s,iphone 5s,huawei honor 7,laptop - i svakom se izgubi pristup internetu kad je konektovan na wifi. Sta bi mi savetovali ?

Poslednja izmena:
Nabavi drugi ruter, vezi ga na Telekomov i njega koristi samo za WiFi. Tako sam ja uradio.

Roditelji imaju PTT adsl odavno istekla ugovorna obaveza i placaju 2000 din mesecno paket 10/1. Gledam sad da potpisu neki ugovor (mts), cilj je da bude sto veca usteda uz neku pristojnu brzinu. Sta bi moglo uz ove parametre iz modema:

Prilozi

• adsl.png
    adsl.png
    39.2 KB · Pregleda: 144
te poslovnice svaka na svoju ruku radi...(vezare) mislis da tamo moze da se podnese zahtev za merenje? ja iskreno sa njima ne bi petljao vec samo preko call centra pa ako ne valja natrag na manju brzinu

Može, radnim danom do 15:30h, zamoliti lepo da odmah pozovu (a mogu to da urade) i da na licu mesta se sazna...

hvala ti probacu sutra

Jel zna neko koliko im treba vremena da povecaju brzinu posle prijave u poslovnici ? (danas je 7 dan od kako sam bio i razgovarao sa njima oko vece brzine)

Pola sata posle potpisivanja ugovora.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk

438577616ca6412ba4c1e074d6cbde87.jpeg

Kako vam se čini ? Pretpostavljam da mogu i VDSL 50 ?

Centrala ti je tik ispod stolice. :D Može i 100.

Poslednja izmena:
Da se razumemo, parametar baš i ne postoji, ali je zato drugi za upload dosta nizak i neće biti puno razlike, iako je verovatno nekoliko puta niži od glavnog parametra.

Dosta mi je blizu centrala, znači 50 ili 100 bi moglo ? :)

kasnio sam sa proslim racunom uplatio ga danas oko podneva, zovem oko 18h i kazu zovi sutra posto nije proknjizeno -.-

bas me nece ta promena sa 10/1 na 20/2

update- konaco sam resio tj. nazvace me , javicu kako je i koji je modem kad bude:)

Jel sad ispada da je net 20 jeftiniji od box 2 Internet i telefon?

Net 20 je 1700 + 650 = 2350 * 20 meseca(jer je 4 za dzabe) 47000din

Box 2 je 2250 * 22 meseca (2 za dzabe) 49500din ??

Obicno je box bio najjeftiniji, ne znam o cemu se radi.

Telefon ne placas 20 meseci, nego 24 meseca

Ali jeste jeftinije da se uzme zasebno. Nema bas nekog smisla Box 2.
Osim ako ne koristis puno razgovore preko fixnog.

..koliko im obicno treba da te nazovu nakon podnosenja zahteva za promenu paketa preko call centra?

Znate li mozda ima li otkaznog roka kad rešiš da ne koristiš uslugu ADSL i dalje? Selim se za tri-četiri meseca, pa me zanima koji je princip.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nes* Pozovi ti...

Pittsburgh Ako nema ugovora, ide odmah kad podneseš zahtev za raskid

Zasto na mts adsl nece da mi radi neka online igrica (triviador)? Znaci radi svuda osim kod sestre na njenom wifi? Jel imaju neka podesavanja u ruteru?

Ne radi na bilo kom MTS ADSLu, ili samo kod tvoje sestre ne radi?

Vrh Dno