yugokoral
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.12.2014
- Poena
- 195
Samo kod nje. Inace "ostali" internet normalno radi. Samo ta igrica nece.Ne radi na bilo kom MTS ADSLu, ili samo kod tvoje sestre ne radi?
Samo kod nje. Inace "ostali" internet normalno radi. Samo ta igrica nece.Ne radi na bilo kom MTS ADSLu, ili samo kod tvoje sestre ne radi?
Nes* Pozovi ti...
Pittsburgh Ako nema ugovora, ide odmah kad podneseš zahtev za raskid
Imas i na sajtu, podrsku, a i za kupovinu, pa moze i pisanim putem [emoji3]
Pa zato i pitamCik pogodi![]()
Ako hoćeš i dalje ADSL, vratiš opremu i uzmeš migracioni kod, pa sa njim podneseš zahtev kod drugog provajdera.Prosli mesec mi je istekao ugovor sa mts-om. Zvali me u medjuvremenu da produzim ugovor ali ja sam odbio i nisu se puno ni bunili. Koja je sad procedura da otkazem njihov internet i da predjem kod drugog provajdera ali naravno da ne ostanem duze bez interneta.
U kakav trik, ko bi se toga setio, svaka cast![]()
![]()
Aj sad ozbiljno, a sto bi "trikovao" ista, kad i na Box paketima mozes da dobijes 5 meseci gratis, bez problema, kao ja.
Box4 sa 5 meseci free.
Nema nikakvih trikova, sve je realno, legalno i izvodljivo.
Pozdrav.
Specijalna promocija do 31. maja
Uključite se u promociju, izaberite neki od novih Box paketa uz ugovor na 24 meseca i ostvarite posebne povoljnosti:
3 meseca po 1 dinar – mesečna naknada za bilo koji Box 4
2 meseca po 1 dinar – mesečna naknada za bilo koji Box 3
2 meseca po 1 dinar – mesečna naknada za bilo koji Box 2
Ako smem da pitam - na koji način si dobio 5 meseci gratis kada sada nude 3 meseca za Box4 i 2 meseca za Box3/Box2?
Poenta i jeste da se dobija duža promocija ako se uzme samo internet. Da nude 5 meseci za 1din za Box ne bih ni razmišljao.
Ako si segmentiran, onda moze. Ali nema portova verovatno
I kolegi se to desilo blizu mene, pa je uzeo RV na moje ime.
Sibnuo im mail i voila, uputili me na pogodnosti koje su istaknute na sajtu.Kulturiska nacin, sibnes mail i voila, zovu te da si dobio 5 meseci za DZ.
Sto?Kakav si ti lik...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari