Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Restart rutera kako bi se promenila IP, jer je moguće da sajt blokira njenu trenutnu IP adresu iz nekog razloga... Onda nslookup sajt.rs 212.200.190.166 .... i nslookup sajt.rs 212.200.191.166 da vidiš da li je do Telekoma. Ovo sajt.rs zameni sa pravim sajtom.

Nes* Pozovi ti...

Pittsburgh Ako nema ugovora, ide odmah kad podneseš zahtev za raskid

u februaru sam zvao i nazvali su odmah sutradan ali nisu hteli da nastave proceduru zbog stare licne karte :lupko: a sad evo skoro nedelju dana ne zovu a sa fiksnog ne mogu ni da ih dobijem a to im je kao jako bitno da se sa te linije nazove a ne sa moba :vomit: :mad:

Poslednja izmena:
Što ne možeš da dobiješ ?

ne znam, pritiskam 3 i 4 na fonu ali nista se ne desava automat samo tera svoje, dok preko moba ubacuje

p.s uspeo posle 15 min kliktanja.

Imas i na sajtu, podrsku, a i za kupovinu, pa moze i pisanim putem [emoji3]

Pade mi na pamet jedan trik pa da vidim jel izvodljiv u praksi :)

Recimo da potpišem ugovor za internet paket 50/2 i dobijem pogodnost 5 meseci 1din preplata - jel bih mogao nakon tog perioda da potpišem neki BOX paket?

A i na box da dobiješ recimo 6-ti i 7-mi mesec po 1 :)

Imas i na sajtu, podrsku, a i za kupovinu, pa moze i pisanim putem [emoji3]

ma rece mi ako me ne kontaktiraju ove nedelje da nazovem sledece :beat:, mislim da je fora sto sam sada zatrazio 20/2 sto moguce da nije izvodljivo pa zato i ne zovu

Prosli mesec mi je istekao ugovor sa mts-om. Zvali me u medjuvremenu da produzim ugovor ali ja sam odbio i nisu se puno ni bunili. Koja je sad procedura da otkazem njihov internet i da predjem kod drugog provajdera ali naravno da ne ostanem duze bez interneta.

Ne može sto je i logicno.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Prosli mesec mi je istekao ugovor sa mts-om. Zvali me u medjuvremenu da produzim ugovor ali ja sam odbio i nisu se puno ni bunili. Koja je sad procedura da otkazem njihov internet i da predjem kod drugog provajdera ali naravno da ne ostanem duze bez interneta.
Ako hoćeš i dalje ADSL, vratiš opremu i uzmeš migracioni kod, pa sa njim podneseš zahtev kod drugog provajdera.
Ako prelaziš na drugu vrstu interneta, onda se priključiš na njega, pa otkažeš ADSL.

U kakav trik, ko bi se toga setio, svaka cast :) :) :)

Aj sad ozbiljno, a sto bi "trikovao" ista, kad i na Box paketima mozes da dobijes 5 meseci gratis, bez problema, kao ja.
Box4 sa 5 meseci free.
Nema nikakvih trikova, sve je realno, legalno i izvodljivo.
Pozdrav.

..nije mi jasno koja im je to fora kao segmentiran si a nema uslova ocigledno i onda zahtev tako stoji nedeljama, sta im je tesko da nazovu i kazu ej ne moze, to im je politika valjda im je to ispod nivoa :mad:

Ako si segmentiran, onda moze. Ali nema portova verovatno :(
I kolegi se to desilo blizu mene, pa je uzeo RV na moje ime.

U kakav trik, ko bi se toga setio, svaka cast :) :) :)

Aj sad ozbiljno, a sto bi "trikovao" ista, kad i na Box paketima mozes da dobijes 5 meseci gratis, bez problema, kao ja.
Box4 sa 5 meseci free.
Nema nikakvih trikova, sve je realno, legalno i izvodljivo.
Pozdrav.

Ako smem da pitam - na koji način si dobio 5 meseci gratis kada sada nude 3 meseca za Box4 i 2 meseca za Box3/Box2?

Poenta i jeste da se dobija duža promocija ako se uzme samo internet. Da nude 5 meseci za 1din za Box ne bih ni razmišljao.

Specijalna promocija do 31. maja

Uključite se u promociju, izaberite neki od novih Box paketa uz ugovor na 24 meseca i ostvarite posebne povoljnosti:

3 meseca po 1 dinar – mesečna naknada za bilo koji Box 4
2 meseca po 1 dinar – mesečna naknada za bilo koji Box 3
2 meseca po 1 dinar – mesečna naknada za bilo koji Box 2

Poslednja izmena:
Ako smem da pitam - na koji način si dobio 5 meseci gratis kada sada nude 3 meseca za Box4 i 2 meseca za Box3/Box2?

Poenta i jeste da se dobija duža promocija ako se uzme samo internet. Da nude 5 meseci za 1din za Box ne bih ni razmišljao.

Kulturiska nacin, sibnes mail i voila, zovu te da si dobio 5 meseci za DZ.

Ako si segmentiran, onda moze. Ali nema portova verovatno :(
I kolegi se to desilo blizu mene, pa je uzeo RV na moje ime.

msm da si 100% pravu. A nije isti port sa ovim koji imam 10/1 i taj 20/2 za koji sam podneo zahtev? i sta je RV?

10/1 je ADSL, a 20/2 VDSL. RV je verovatno skraćeno ime vektorskog provajdera.

Ako imas VDSL onda je isti port. Ako inas ADSL nije valjda.

adsl je, izgleda "nema" vdsl portova za "svakoga" kao i obicno

• Like
Reagovanja: M J
Kulturiska nacin, sibnes mail i voila, zovu te da si dobio 5 meseci za DZ.
Sibnuo im mail i voila, uputili me na pogodnosti koje su istaknute na sajtu.

Nema 5 meseci za BOX

Sent from my SM-C115 using Tapatalk

Zao mi je, mozda nisi znao kako i sta da im napises.
Meni se jos izvinjavali sto me nisu zvali istog dana, vec sutradan, kao imaju puno posla pa nisu mogli istog dana da me pozovu i odobre.
Sta da ti kazem, zao mi je.
Pozdrav.

I meni je isto zao, ali nesto drugo je u pitanju.

Sent from my SM-C115 using Tapatalk

Vrh Dno