Javi se ti nama opet kad to dobiješ popust posle popusta. Ali da dokumentuješ tu tvrdnju činjenicama. Pošto nisu ni oni veverice... A sad mogu da ti pričaju šta god samo da ti lupiš potpis na novi ugovor, a posle bude "niste dobro razumeli".
Pa ne znam, na box temi pišu da treba potpisati što ranije u mesecu, i da kao šalju poruku da se u roku od 7 dana potpiše ugovor, a to bude sve krajem meseca.Kreće od narednog meseca. Nema opasnosti od zavrtanja![]()
Ako ti je vec otkacen sa stare (ne radi tamo), racunaj da verovatno nemaju port u centrali, sto znaci moze mesecima da potraje! Sve dok se ne oslobodi port.
Ako ima porta, sam prenos (od dana kada nestane na staroj adresi) ne traje duze od jedne nedelje.
TP-Link 740n je dosta problematican ruter pogotovu wireless i koliko se secam to se odnosilo na verzije sa starijim firmware-om. Moze da se proba sa ubacivanjem novog firmware-a ali pazljivo, uputstvo se moze naci na sajtu ili da se nabaci DD-WRT firmware.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daj sa telekomovog rutera parametre linije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav oldtajmer od ruteraZnaci ako sam te lepo razumeo wireless uredjaji ne izgube vezu sa tim TP-Link ruterom vec samo pukne protok? Dosta gresaka prikazuje ovaj telekomov ruter mozda zbog toga dolazi do diskonekcije. Kada se sledeci put javi problem baci pogled na telekomov ruter koliki je DSL Up Time. Ako nije doslo do prekida konekcije onda vrvtno problem pravi taj TP-Link.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari