Da li neko moze da mi kaze na osnovu prilozene slike ,da li mogu da imam internet do 20 mb/s? Trenutno mi je paket net 10 i radi savrseno,pa bih hteo da obnovim ugovor za vecu brzinu. Molim za odgovor...Pozz Pogledajte prilog 230441
Da li neko moze da mi kaze na osnovu prilozene slike ,da li mogu da imam internet do 20 mb/s? Trenutno mi je paket net 10 i radi savrseno,pa bih hteo da obnovim ugovor za vecu brzinu. Molim za odgovor...Pozz Pogledajte prilog 230441
@ milos85 zaista se ne razumem u parametre pa mi reci kakva je moja "slika" ? Pogledajte prilog 230467 tnx
Cene su 2x menjane zato sto telekom oprobava trziste. Cene su u poslednjoj iteraciji bile enormne.
Mozes pratiti temu ovde
Pazi, evo i ja imam 250 mbps na ikomu, i imam steam. Ni sam steam do Srbije ne moze da isporuci brze od 100-150 mbps.
Download jeste bitan, ali on postoji i kod kablovskih operatera. Kljucan je upload, a oni ga daju na kasicicu.
Pocevsi od kablovskih operatera, gde komotno mogu dati upload do 50 mbps, a za optiku do 1gbps.
Sad ti oceni kakve su cene naspram mogucnosti tehnologije sto nudi naspram paketa koje si eventualno video.
Ne zna narod, njima para usi recenica damo vam 2-6 meseci nesto besplatno, a ti se obavezes naredne 2 godine.
Da je samo internet 2400 din, tu su razno razne nametnute usluge tipa telefonija, televizija, da ne pricam da su mi uz raniji box paket nametnuli subskripciju neke njihove aplikacije na mesecnom nivou.
Kada sam pitao na sta sam pretplacen, dobio sam odgovor: "pa da gledate kamere po Beogradu, i to je napisano u ugovoru" - koje naravno mozes i besplatno gledati.
Pa sad budi ti pametan procitaj 10 strana ugovora i izvali sta su ti sve podvalili.
Sve u svemu kod ikoma je postojao presedan da na najskuplji paket ne postoji UO. Tretman korisnika bez UO kao nebo i zemlja. Kvarovi su se opravljali za manje od jednog dana
Kod telekoma ne postoji termin bez UO (jedino ako istekne), a sistem kod njih je - ili sve radi 100%, ili ne radi nista. Pa ti sada opet budi pametan.
Misliš trajno!!!Ako nema portova - ostaces bez neta!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari