Koliko sam shvatio iz tvojih postova, ti si se odselio, i nisi nasao za shodno da odes i da raskines ugovor, ili da preselis prikljucak?
To da "platis kad treba i koristis" se zove prepaid... Da si raskinuo na vreme, ne bi nista platioOstalo na selu,fazon je bio da platim kad treba i koristim. Nisam se odjavio, da
Cekajte a ovaj NET Paket sto je povoljan stvarno, bar sto se mene tice... Kada istekne 24 meseca koliko si pod ugovorom gde placas NET 20 po ceni NET 10, sta se dalje desava???
Nastavljas da placas isto, ili cena raste i placas regularno NET 20 kolika mu je stvarna cena???
Dobio sam obaveštenje od Telekoma da ne daju username i šifru VDSL korisnicima...
Ispalili su me neviđeno. Prešao sam kod njih samo zbog uploada, kojeg sad mogu da okačim mačku o rep. Sa onim kršem od rutera, upload mogu koristiti tačno nigde.
Na njemu čak ni port forwarding ne radi, posle nekog vremena se zaglupi - šta drugo da vam pričam.
Kolosalno su me ******* sa ugovorom. Ostaje mi sad samo da odrobijam te 2 godine, ne znam šta još mogu da uradim?
Ispalili su me neviđeno. Prešao sam kod njih samo zbog uploada, kojeg sad mogu da okačim mačku o rep. Sa onim kršem od rutera, upload mogu koristiti tačno nigde.
Dobio sam obaveštenje od Telekoma da ne daju username i šifru VDSL korisnicima...
Na njemu čak ni port forwarding ne radi, posle nekog vremena se zaglupi - šta drugo da vam pričam.
ss.
Kolosalno su me ******* sa ugovorom. Ostaje mi sad samo da odrobijam te 2 godine, ne znam šta još mogu da uradim?
Telekom mi je dao ruter Huawei HG655b.
Ali moram da naglasim da je jedino bitno u celoj priči to što mi ne daju moj username i šifru. Nebitno je kakav mi je kvalitet veze, da li je ruter ispravan, da li imam kablovsku, itd.
Želim samo da imam ono što sam primao zdravo za gotovo za skoro 10 godina posedovanja ADSL konekcije - da stavim svoj ruter i da uživam. Nisu mi poklonili taj internet, nego ga plaćam. Pokušavam da shvatim šta je razlog za tu njihovu odluku i ništa mi ne pada na pamet.
Tražio sam ga i odbijen sam. Ne daju ga za VDSL...Daće ti ukoliko ga zatražiš putem telekom mail-a, takva je procedura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari