Šta je novo?

[MTS] Problemi sa proverom *797# postpejd stanja

Da, znaju da čekaju i tri računa (u mom slučaju box), eto jednom se desilo-nenamerno sa moje strane. Verovatno nas malo više tolerišu, što je i normalno, čak ni ponovnu aktivaciju nisu naplatili, iako sam u istom danu platio i oni me isključili. Uhvatio vikend, ****m li ga (online plaćanje).

Imam blaaagi utisak da otkako je provera stanja nemoguca preko USSD koda sto se tice megabajta da se isti sada prekomerno trose, dakle do pre neki mesec sam imao imao, od 1.5 Gb koliko imam u paketu, mozda 300-400 mb potroseno na kraju meseca, sada tek proslo pola meseca,a ja ostao na 500 mb?! Nisam nesto siguran da je ovo realno,pogotovo sto prosli mesec su me sms-om obavestili da sam potrosio pola, a sada nisu...tako da cuvajte se ovo je zaista opasno postalo ako se potrose megabajti uracunati u paketu!!
Generalno,svi operatori pocinju da naplacuju megabajte, Lelekom navodnom brzom potrosnjom koju ni sa listingom ne mozes tako lako proveriti a Lelenor uvodjenjem kao servisa gde su ukinuli neogranicen internet...uzasss

Kako ne radi provera preko USSD? Iskljucujuci prvih par dana u mesecu kada obracunavaju, meni uvek radi.

Jesu napisali neki razlog zasto je ukinuto da se vidi kolko je MB ostalo jos na racunu preko 797? Sada jedino preko sajta mogu da vidim kolko imam?

Rados kod sestre bas obratno. Ona sada samo 3g koristi a ranije i wifi. Ranije po gb i nesto potrosi sada ni 300mb.

Imas Data Usage u Androidu. Iskoristi ga pa vidi da li se slaze. Inace ko zna kako su ti se promenole navike a ne primetis.

Jedan klik i... Voila!
y8ynutav.jpg

A koliko cesto MTS osvezava to stanje (MB mislim)? Instalirao sam aplikaciju i vec 3-4 sata stoji isti broj MB. Ali vidim da nije do app jer je tako i na mts.rs/stanje

I ja sam imao utisak zadnja dva meseca da mi se brzo srče mb (1 giga na raspolaganju), ali verovatno je u pitanju kao što kaže alfaunits promena navike kod nas.

Megabajti se ažuriraju nakon svake završene data sesije (instant). Jedino što moraš da uradiš je da isljučiš data konekciju na telefonu i ponovo da je uključiš.

Evo kako to izgleda:
gfiSigG.png iJmCTmv.png

Ja sprcao 1,5 gb juce, ne znam kako su mi se to promenile navike da potrosim 13 dana pre sl meseca. Maksimalno sam 28, 29. u mesecu dobijao 80% potroseno il kako vec ide...

A sve iste slike istih dimenzija i velicina gledas...

Alo sumnjate neki Data Usage u ruke i poredite.

Pa da l me *****? Kakve sllike iste velicine, od septembra koristim ovaj paket, koje sam to slike vece gledao? Ne kazem sa kradu ali cudno mi je...

Verovatno je sve to OK, ali jednostavno je cudno, da su oni toliko upgradeovali mrezu da sad internet cepa ko besan,ko da mi je protok 21 mbps a ne 3mbps..u svakom slucaju da pevamo dok ne ukinu neogranicen net :)

Pa da l me *****? Kakve sllike iste velicine, od septembra koristim ovaj paket, koje sam to slike vece gledao? Ne kazem sa kradu ali cudno mi je...
Gleda sajtove sa reklamama, fladh animacijama, slikama... gledas slike.... sve to nemas predstavu koliko je veliko a moze se povecati da ti i ne primetis.
Ako sumnjas pokreni Data Usage pa vidi. Ako ne tisina;)

Jos jedno pitanje,kada se ode na portal mojlelekom.rs,pored broja pod stavkom dodatne usluge stoji Loyalty benefit dok na drugom broju stoji PROMOCIJA_555(FUP) ?!? Zna li iko ista o ovome i sta znaci ova nikad aktivirana promocija:)

^To je neki Add-on paket koji sadrzi besplatnih 5000 minuta i 5000 SMS-ova

Pozdrav

Da nije to za one razne promocije uz ADSL NET pakete sto se dobija razno sto sta? Bilo je bonus net ili bonus minuti/poruke (razlicite promocije medjusobno)

Meni je samo 2 dana, krajem februara stajalo to FUP 250MB-2GB, sve 0RSD.

da li neko zna da li se naplacuje sms nesto posebno kad se salje nekom ko je u romingu? zena otisla za italiju, ja saljem a na racunu nista. pitam zato sto se ne uzdam bas u telekomovu proveru stanja, nekad zna i posle nedelju dana da se pojavi iznos

Ne naplaćuje se posebno sms niti pozivanje domaćih brojeva koji su u romingu

Keva tu u Germaniju, i tamoj e sa MTS brojem (ili bilo koji domaći) u romingu, i ti si slao sa našeg broja ovde na naš broj tamo, i skinuli ti 10 dinarsa? Teško ...

To ne bi smelo da se dogodi ni slučajno. :confused:

Pozivanje (ili slanje SMS-a) broja koji je u roaming-u pozivaocu se naplacuje isto kao i da broj nije u roamingu.

Pozdrav

Keva tu u Germaniju, i tamoj e sa MTS brojem (ili bilo koji domaći) u romingu, i ti si slao sa našeg broja ovde na naš broj tamo, i skinuli ti 10 dinarsa? Teško ...

kako da ti dokumentujem?

jedino da budes pored mene kada proveravam racun

i ona i ja smo na MTS mrezi i skinuo je pare

Poslednja izmena:
Pogledaj listing i proveri da nije nesto drugo.
Ako jeste, poslovnica i reklamaicja ;)

Nazad
Vrh Dno