Šta je novo?

[MTS] Problemi sa proverom *797# postpejd stanja

Reklamacija svakako - i ako je roming. :mad:

Btw, sinoć sam slao prijatelju sms na mts broj - u Cirih (preko WhatsApp-a sam mu rekao da ubaci tu karticu, jer znam da je ima). To je bilo oko 18 časova. Evo, sada je skoro 7, još uvek nema nikakvog zaduženja. Ako ga bude - javljam.

Poslednja izmena:
Možda su njoj zadužili 10 dinara, ako prijem SMSa u toj mreži nije besplatan, ali da njemu zaduže jer je poslao njoj, a ona u Romingu .... to mi je jako teško da zamislim.

MMS ne stiže ako je na smartfonu zabranjen data roaming. (biće poslat).

Ma pre bih rekao da je 10 RSD za nesto deseto, u to vreme.
Sad me nateraste da proveravam listing za MixNet broj, jer znam da ima nekoliko od po 10 dinara...
EDIT: Da nemas Viber na tvom broju?:) (pitanje je za armora, naravno)

Poslednja izmena:
Pogledaj listing i proveri da nije nesto drugo.
Ako jeste, poslovnica i reklamaicja ;)

prvo listing za ovaj mesec je nemoguce uraditi posto se to desilo pre 3 dana

drugo lepo se vidi da su me zbog slanja te poruke zaduzili 10din. jer ja sam slao poruku i naravno to zaduzenje je stiglo u roku od par minuta kada sam je poslao

znam sta pricam

sa mog MTS broja slao sam majci na njen MTS broj sms poruku koja se trenutno nalazi u Nemackoj

za tu uslugu mi je naplaceno 10 din.

kratko i jasno :)

i bas ste me zbunili kada ste rekli da je ovo besplatno :trust:

jel to pise negde u ugovoru ta stavka ja je nisam nasao

Možda su njoj zadužili 10 dinara, ako prijem SMSa u toj mreži nije besplatan, ali da njemu zaduže jer je poslao njoj, a ona u Romingu .... to mi je jako teško da zamislim.

meni su ja sam slao

a gde pise da je to besplatno??

u ugovoru nisam nasao

Btw, sinoć sam slao prijatelju sms na mts broj - u Cirih (preko WhatsApp-a sam mu rekao da ubaci tu karticu, jer znam da je ima). To je bilo oko 18 časova. Evo, sada je skoro 7, još uvek nema nikakvog zaduženja. Ako ga bude - javljam.

da li ona treba da izabere neku posebnu roming mrezu tamo za svoj broj da bi komunicirali besplatno?

da li MTS ima potpisane posebne ugovore sa odredjenim operaterima radi besplatne komunikacije?

rafiki je najplastičnije napisao "Pozivanje (ili slanje SMS-a) broja koji je u roaming-u pozivaocu se naplacuje isto kao i da broj nije u roamingu."
To je tako otkad postoji mobilna telefonija i mobilni telefoni, a ode strana ipo foruma na priči i dokazivanju.
Postoji 064/789 za definitivno razjašnjenje tih 10 din.

Ako ti je stiglo za par minuta, vrlo lako moze biti nesto od ranije, sto se tek sad prikazalo.
Znaces kad dodje listing onda :( Javi svakako.

Ima li neko od ovih sto se zale na brzinu potrosnje neta, da je pogledao Data Usage i uporedio?:)

Ko kaze da se ne naplacuje? Naplacuje se isto, bez obzira da li je pozvani broj u romingu ili ne.

Pozdrav

Када разговараш са неким ко је у ромингу, ти плаћаш исто као да је у комшилуку. Наравно, важи и за остале услуге као што је слање порука и слично. Не могу оном ко позива да наплате нешто, откуд ја могу да знам да неко кога зовем није отишао у Бразил или на Марс па да ми стигне повелики рачун? Зато ће да одеру тог што је отпутовао, макар за разговоре а нарочито за интернет ако је довољно "паметан" да проверава мејлове, ситно сурфује или гледа теве серије као што се дешавало.

Ko kaze da se ne naplacuje? Naplacuje se isto, bez obzira da li je pozvani broj u romingu ili ne.

Pozdrav

Ti kazes naplacuje se ostali kazu ne naplacuje se u ugovoru nigde nisam nasao da su razgovori sa brojem u romingu dzabe, nezna covek kome da veruje?! :(

Када разговараш са неким ко је у ромингу, ти плаћаш исто као да је у комшилуку. Наравно, важи и за остале услуге као што је слање порука и слично. Не могу оном ко позива да наплате нешто, откуд ја могу да знам да неко кога зовем није отишао у Бразил или на Марс па да ми стигне повелики рачун? Зато ће да одеру тог што је отпутовао, макар за разговоре а нарочито за интернет ако је довољно "паметан" да проверава мејлове, ситно сурфује или гледа теве серије као што се дешавало.

Pazi kada zovem u zemlji ili saljem sms on mi skida iz paketa (minuti i poruke).

Ali posto sam ja poslao poruku majci za koju sam znao da je u Nemackoj ocekivao sam da ce mi naplatiti neku ekstra cenu van paketa.

I to se i desilo sms me je kostao 10din.

I neznam odakle sada nekima da je to besplatno??

To nigde ne pise cak na sajtu MTS-a stoji po zonama i operaterima koliko kosta razgovor a koliko sms

Ovo za internet i serije:D moja majka ne radi jer je izricito dobila odgovor da je to preskupo

Sms je besplatan ako joj saljes na mts broj, to je oduvek bilo tako.
Da imas milion poruka u paketu, mozes milion poruka da joj posaljes bez dodatnih troskova.
Pošalji jos jedan sms pa vidi. Ako ti skinu deset dinara onda se zali.

To da ti je naplacena poruka 10 dinara je nemoguce. Znaci ne postoji ni promil sanse. Ljudi ti kazu da se napplacuje kao da je ta osoba ovde, ako imas minute i poruke onda skida to, ako nemas onda ti se naplacuje tj skida ti kredit. Jeste, stoji na sajtu mtsa po zonama koliko placa ta osoba koja je u romingu, a druga tabela ti pise kada ssaljes na brojeve koji nisu u nacionalnom saobracaju.

To da ti je naplacena poruka 10 dinara je nemoguce. Znaci ne postoji ni promil sanse. Ljudi ti kazu da se napplacuje kao da je ta osoba ovde, ako imas minute i poruke onda skida to, ako nemas onda ti se naplacuje tj skida ti kredit. Jeste, stoji na sajtu mtsa po zonama koliko placa ta osoba koja je u romingu, a druga tabela ti pise kada ssaljes na brojeve koji nisu u nacionalnom saobracaju.

Aha znaci skida mi sa poruka iz paketa.

Da ja sam spucao sve poruke za ovaj mesec i zato mi je naplaceno.:(

Misterija resena :D

Dakle ako imate poruke i minute u paketu bez obzira zvali u zemlji ili ne skida vam odatle dok to ne potrosite.

Posto sam ja potrosio poruke za ovaj mesec oni su mi zaduzili racun dodatno za te poruke i to je naplaceno 10din po poruci

E pa hvala na pojasnjenju :)

Какав то пакет имаш где порука кошта 10 динара? Да није мало подужа порука па су се сабрале 2-3?

Какав то пакет имаш где порука кошта 10 динара? Да није мало подужа порука па су се сабрале 2-3?

Moguce cesto mi se desi da posaljem u jednoj poruci zapravo 3 ili 4

Do koliko karaktera je bese jedan sms?

Poslednja izmena:
160... а ако стављаш ш ч ћ ђ џ онда још мање

Tacno 10 RSD ili OKO 10RSD? 3.89 je SMS posle potrosenih iz paketa, ili 1 za MojKlub F&F brojeve. Jedina kombinacija da izadje tacno 10RSD je da si 12 poruka iz MojKlub tarife izskljocao (pisace 10RSD stanje, jer je bez PDVa)

ufff prijatelju tesko pitanje jer sam ja slao vise poruka tako da je negde oko 10din.

to je to jer jesam potrosio sve poruke iz paketa al sam pomislio da bez obzira na te poruke oni posebno tarifiraju saobracaj ka roming brojevima

nista samo sam se malo presao u racunici :d

sada je jasno sve

Nazad
Vrh Dno