Šta je novo?

[MTS] Problemi sa proverom *797# postpejd stanja

Eto šta ti je IT forum, razrešena je velika misterija :rolleyes:

I posle se cudimo kad zovemo call centar, a oni pocnu sa pitanjima: "Da li imate struju?" :D

Eto šta ti je IT forum, razrešena je velika misterija :rolleyes:

I posle se cudimo kad zovemo call centar, a oni pocnu sa pitanjima: "Da li imate struju?" :D

:d

ali fora je sto ste svi poceli da pisete ovde kako je besplatno

i meni uopste nije bilo jasno kako besplatno kad celo vreme saljem i on uredno tarifira

reko da nisam ja nesto potpisao tamo za nesto sto nisam upucen

i citam ugovor (5 puta:d) i nigde ne pise da se pozivi i poruke ka roming brojevima ne naplacuju

a vi ovde svi tvrdite suprotno

jos kad je rafiki krenuo da prica da se ipak naplacuje tek je tad postala frka :p

a pogresi covek:d

Poslednja izmena:
^Eh, da je samo jedan, nego tri ili cak i i vise :)

Elem, nisam ja rekao da se naplacuje, nego da "politika" naplate ne zavisi od toga da li je pozvani broj u romingu ili ne.

Pozdrav

Hmm.... pa..... JESI! :)

Nema sanse da citam svih deset stranica, nego da pitam da li je resena misterija nefunkcionisuce provere stanja.
Meni evo sad ne radi.

Unapredjenje sistema, bar tako pise na portalu moj telekom.

Kada bi protrljao lampu i naravno izadje duh 3 zelje , jednu zelju bi odvojio i ovako bi glasila:

Zelim da kada god ne radi provera stanja na PostPaidu da neradi ni na PrePaidu (i naravno da se trosi PrePaid koliko volis jer nema provere stanja) , jao koji karambus bi im napravio :D:d:smoke:

Stvarno da li se nekada desilo u istoriji MTS-a da je Prepaid zakazao da nema provere stanja i da se koristio nesmetano?

I sada mene neko ubedjuje da to nije isto... :smack:

Poslednja izmena:
Nisam bas shvatio pitanje?

Ono sto sam hteo da kazem je :

Da u MTS -u nikada i nikako ne uspeva da zakaze prepaid provera stanja samo postpaid ( i naravno kod postpaida se to moze zloupotrebiti da izletis iz okvira svog paketa a da ne znas) sto je sa njihove strane pilicarski da ne kazem neku goru rec, i naravno kada sam pitao zasto je tako?
Dobio sam odgovor: "Pa tako je" sto je odgovr do mojega ...

Poslednja izmena:
Nisi u pravu, tj. i prepaid je zakazivao - imas bas u ovoj temi nekoliko puta sam pominjao da ne radi *100# na KT broju (koji je prepaid efektivno), a inace u isto vreme nije ni na prepaid broju radila.

Da je teze na postpaidu.. jeste, nema sumnje.

Na portalu kada kliknem detaljnije da mi izbaci ostatak paketa izbaci mi prodavnicu za net dodatke...

Da - levo od dodataka pise koliko je ostalo.

Tu nikad nije ni pisalo za minute/poruke.

Ne znam, nisam pre gledao. Znaci toliko su ga iskomplikovali na #797# minuti i poruke a onda skoknes na net po stanje... ******i bar sam mislio da ima ceo komplet ovako preko portala

Ides preko MTS-ovog 3G neta za tu karticu, na telefonu/tabletu, na mts.rs/stanje direktno (bez logina i slicno).
Tu je ranije sve prikazivalo od kad je uveden neogranicen net.

Zasto? Ko bi znao sta misle u MTS-u i VIP-u... (pa i Telenor pre koju nedelju :p)

A znam nego stanje nije radilo par dana a i sad me zeza samo mb prikazujw

Zato se manim provera kod operatera - Call Meter ili Call Log.

Sigurno gase servere,pa u iste utikace ukljucuju sporet i kuvaju rucak,jer ko ce da radi 8 sati,a da ne ruca ili prespava u drzavnoj firmi.

Ma pale svetla za iPhone pa nestalo struje za servere:)

Nazad
Vrh Dno