Podnesi zahtev 17.juna, u svakom drugom slucaju ce te odbiti jer ti nije istekao ugovor(prepaid brojeve mozes odmah).Zdravo svima,
Prelazim iz A1 u MTS. Razlog je taj što je moja firma potpisala ugovor sa MTS-om i ponuda je prilično dobra.
Ugovor u A1 mi ističe 16. juna (za 9 dana).
Moje pitanje je sledeće:
Kada da odem u MTS i tražim prelazak kod njih, a da platim što manje, odnosno da ne predjem u naredni obračunski period u A1? Ja cenim da bih mogao sad nekad da odem i dok mi oni usvoje zahtev približiće se 16. jun. Takođe, preneo bih i dva pre paid broja iz A1 u MTS. Da li to fercera brzo?
Hvala unapred![]()
Hvala!Podnesi zahtev 17.juna, u svakom drugom slucaju ce te odbiti jer ti nije istekao ugovor(prepaid brojeve mozes odmah).
Naplatice ti shodno danu koriscenja u tom mesecu. Podnesi zahtev ranije u toku dana da bi ti i njega racunali, vidim da je 17. jun petak(otidji tad prepodne u mts), znaj da se vikend ne racuna tako da bolje da ustedis jedan dan.Hvala!
Da li će mi A1 naplatiti još jedan mesec jer je krenuo novi obračunski period?
I net često baguje. Sinoć (oko 22 h) nisam mogao nikoga da dobijem. Odmah me izbacivalo. MTS Biz broj.Narode,da li vam se desava u zadnjih par dana,ucestalo prekidanje veze prilikom razgovora,malo malo pa se veza prekine.
Mene evo i danas zeza ,prilikom obicnog razgovora prekine se veza,na Novom Beogradu sam inace,ovi iz mts su sve gori i gori,bas zalosno.I net često baguje. Sinoć (oko 22 h) nisam mogao nikoga da dobijem. Odmah me izbacivalo. MTS Biz broj.
Postoji dobra šansa da te zovu pa ako se dogovoris dogovorio si se, drugara su zvali samo sto mu je istekao ugovor bwz zahteva za prenos pa iz tog verujem da će te zvati. Svakako ce ti na staroj kartici javiti smsom kad ce biti realizovan tako da možeš ili uveče pred spavanje da ubacis novu karticu ili ujutru kad ustanes...Da, to sam vec uradio, zanima me kako ide dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari