Mogao si za 100din više da imaš još 50GB mesečno.
Dali su ti kontraponudu Yettelovoj, da si podneo zahtev za A1 dobio bi kontraponudu za A1, a oni daju 1TB za 2 godine za 1500din (prvih 6 meseci besplatno) što uprosečeno ispadne 50GB mesečno za 1100 din. Eto, to si mogao da dobiješ.
Ali opet, ako ti je to što imaš dovoljno a računam da jeste, nema problemameni je
Mogao si za 100din više da imaš još 50GB mesečno.
Dali su ti kontraponudu Yettelovoj, da si podneo zahtev za A1 dobio bi kontraponudu za A1, a oni daju 1TB za 2 godine za 1500din (prvih 6 meseci besplatno) što uprosečeno ispadne 50GB mesečno za 1100 din. Eto, to si mogao da dobiješ.
Ali opet, ako ti je to što imaš dovoljno a računam da jeste, nema problema.
Meni je bio cilj da plaćam Omoriku 3 što manje (jer imam Box4 i dodatnih 100GB u svakom slučaju), iskreno planirao sam tu cenu od 999 da postignem iniciranjem prelaska u Globaltel, ali me mrzelo da se cimam sa Nbg do Slavije pa sam na blef probao Yettel prepaid. Plus na sve ovo, meni taj broj ima 100GB mesečno još iz doba Mix XL tarife i tih 100GB nikad nije prestalo da dolazi, tako da sad opet imam 100 (i kusur GB) + 100GB iz Boksa za 999. Kačim skrinšot (sinoć po potpisivanju UO su mi restartovali količine svega i opet je tu 100GB u paketu)
🙂 Tako da verujem da niko bolju opciju nije dobio od Mts-a za ove pare na kraju
😛