Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Upravo tako. Kontradiktorni su. Verovatno ni oni ne znaju na sta su mislili. U svakom slucaju ode cena gore, raskid ugovora i kod drugog operatera prelazim

Nemojte se zaletati raskidom ugovora, mozda izgubite broj.

Trazite raskid ugovorne obaveze odnosno ostanak na postpaidu bez UO, a onda prenesite broj.

Pitao sam u poslovnici juče, objava o ukidanju starih paketa i prelasku na nove, po tabeli, važi za stare korisnike koji su trenutno na postpejdu bez Ugovorne obaveze.
Mi koji smo pod tekućim ugovorom smo bez promene...

4.maja mi je poslednji dan ugovora u mts-u i hteo bih da pređem kod drugog operatera. Nisam još odlučio da li Vip ili Yettel.. Pitanje: Da li pre podnošenja zahteva za prelazak kod drugog operatera (pretpostavljam 5.maja najranije) moram da platim aprilski račun ili ga jednostavno platim kad mi stigne račun na kućnu adresu? I tih ostalih 4 dana maja? Da li uopšte smem da uputim zahtev za prelazak kod drugog operatera pre nego što sam platio taj aprilski račun, odnosno da li će me mts tužiti ako ne platim aprilski račun odmah po prelasku?

Poslednja izmena:
Dan pošto ti istekne UO @Blackgeorge, podneseš zahtev kod drugog operatora.

Plaćanje obavi do zadatog roka. - 20. maj i potom 20. juni za ovih nekoliko dana iz maja.

Cenovno A1 ispred, no, ako si u putu često van Beograda onda Yettel.

A1 ima i promociju Moćne tarife (praktično neograničeno sve) za 1.499.

Najverovatnije ćeš dobiti i poziv od MTS-a sa posebnom ponudom, koja može biti sjajna.

@sarulja91 Hvala najlepše na objašnjenju!

Najverovatnije ću u Vip jer planiram da uzmem telefon (U mts-u sam bio na zmaju). Dvoumio sam se između 2 kombinacije : Vip intarifa + poco f3 mesečno 2.875din. ili Yettel Go data + plus Poco f3 telefon. Yettel ima jednokratnu doplatu od oko 14.500 kada bi se iznivelisao sa ponudom Vip-a (intarifa + poco f3) ali išao je i poklon mi band smart 6 + bežične slušalice. Pokolebalo me i to što uz go data + ide i 5 gb više neta, plus HBO aplikacija, (loži me kolega sa posla sa tim serijama hahahha).

Inače koristim firmin Vip i kada idem po Srbiji (tamo gde se krećem) ne vidim razliku u dostupnosti mreže u odnosu na ženin Yettel koji koristi. I mts takođe, ovaj zmaj što koristim do sada... Sve mi maltene isto što se tiče dostupnosti.

Što se tiče mts-a bolje da me ne zovu, jer ne pristajim na ništa manje od Zmaj tarife + Xiaomi Mi 11T - svezajedno da plaćam 3.000 dinara mesečno.

Moze li mala pomoc/savet? Otac ima Nokiju 4.2 na mts mrezi. Cesto mu se desava da mu 4g prestane da radi i moramo da ponovo saljemo mts podesavanja nakon cega net proradi... Da li je to pre problem do kartice/mts ili je problem do telefona - koristi ga neke 3 godine...

Zameni karticu, najlakse je da tako proveris 🙂, sve drugo je nagadjanje 🙂

Kakvu sjajnu ponudu ocekivati? Sta mogu da ponude, sve tri omorike su im za 1600 dinara, gigabajtima ne mogu da pariraju Mocnoj A1 tarifi?
I mts i supernova imaju detaljne informacije za svaku ponudu. Nisu sve Omorika tarife 1.600 RSD, već je tako prvih 12 meseci, odnosno, pod određenim uslovima. Nakon isteka tog perioda sa popustom primenjuje se puna cena, tj. ono što je prikazano kao precrtana cena.

I mts i supernova imaju detaljne informacije za svaku ponudu. Nisu sve Omorika tarife 1.600 RSD, već je tako prvih 12 meseci, odnosno, pod određenim uslovima. Nakon isteka tog perioda sa popustom primenjuje se puna cena, tj. ono što je prikazano kao precrtana cena.
Sve to znam zato i pitam koja je to ponuda koju mogu da daju? 24 meseca po 1600 16Gb npr? Sta je tu bolje od Mocne tarife ?

Ne znam, to je kao kockanje. Ono što imaju "u rukavu" su pretplate za 1 RSD ili 50 %.

Имам два броја без уговорне обавезе па ме занима да ли могу Мораву 150 да вежем уз бох 4 за 100гб?
(Помиње се само Оморика и контрола трошкова) . Или да потражим другог оператера?

Sve to znam zato i pitam koja je to ponuda koju mogu da daju? 24 meseca po 1600 16Gb npr? Sta je tu bolje od Mocne tarife ?

Što se tiče kontra ponude MTSa ona glasi ovako: 50gb mesečno, 10gb Instagram, neograničeno za viber, neograničeno minuti i sms, 100min mesečno za mtel brojeve - sve za 1100rsd mesečno
Meni je deluje kao dobar odgovor na A1 moćnu tarifu.

Koja tarifa je osnova toga? Da li si podneo zahtev za prenos u drugu mrežu?

Jesam, ja sam bio spreman da pređem u A1 zbog moćne tarife, podne zahtev za prenos broja i onda su me kontaktirali iz MTS-a sa ovom ponudom.
Omorika 3 je osnova, ona se navodi u ugovoru.

Što se tiče kontra ponude MTSa ona glasi ovako: 50gb mesečno, 10gb Instagram, neograničeno za viber, neograničeno minuti i sms, 100min mesečno za mtel brojeve - sve za 1100rsd mesečno
Meni je deluje kao dobar odgovor na A1 moćnu tarifu.
Podneo zahtev u poslovnicu ili preko sajta?

Zahtev podnosiš kod drugog operatera

Ja sam u poslovnici A1 podneo zahtev, dan posle toga su me zvali iz MTSa sa ponudom, u razgovoru sam rekao da mi uslovi iz ponude odgovaraju i otisao sam u MTS poslovnicu da potpišem ugovor.
Mislim da je ovo njima tipska kontra ponuda na A1 moćnu tarifu i da je nude gotovo svima koji imaju ideju da pređu u A1. Uslovi su gotovo isti kada se uporede: razlika u ceni je minimalna kada se uzme u obzir kompletna ugovorna obaveza, razlika u par gb više na mesečnom nivou, MTS ima 100min prema mtel, a A1 ima 5gb neta van Srbije (ako sam dobro shvatio)

Jesam, ja sam bio spreman da pređem u A1 zbog moćne tarife, podne zahtev za prenos broja i onda su me kontaktirali iz MTS-a sa ovom ponudom.
Omorika 3 je osnova, ona se navodi u ugovoru.
Upravo su me zvali iz MTS-a jer sam podneo zahtev za prelazak u A1 na moćnu tarifu. Ponudili su mi upravo to, neograničeni pozivi, 10gb za Instagram, neograničen Viber, 3gb interneta +50gb svaki mesec za 1.199 rsd. Trenutno sam na staroj Zmaj tarifi

Имам два броја без уговорне обавезе па ме занима да ли могу Мораву 150 да вежем уз бох 4 за 100гб?
(Помиње се само Оморика и контрола трошкова) . Или да потражим другог оператера?
И мене ово занима?

Najverovatnije ćeš dobiti i poziv od MTS-a sa posebnom ponudom, koja može biti sjajna.

Bio pre neki sat poziv iz mts-a. Ponuda da ne odem iz mts-a je bila u okvirima onoga što se može videti na sajtu. Barem što se tiče Zmaja, na kojem sam bio do juče.

Rekao sam im da bih pristao da ostanem samo ako mi ponude zmaj + xiaomi 11t sve zajedno oko 2.900 din.mesečno.

(Intarifa + Poco F3 8/256GB je tačno 2.874 din. mesečno, dve godine)

Gospođa je rekla da mi to ne može ponuditi jer je telefon daleko skuplji u odnosu na samu tarifu. Kao da je vrednost telefona poco f3 onima u A1 ispod vrednosti intarife. Pričam ti priču....Ponudila mi je neku Omoriku 3 uz taj xiaomi 11t samo što je problem što me ta tarifa ne interesuje. Sve Ok, nisam ni očekivao da će biti pozitivan odgovor, samo, eto sa vama da podelim moje iskustvo tog famoznog "poziva" da me odvrate od odlaska.

Ugovor mi je zvanično istekao juče.

Zbogom mts - welcome A1.

Nikada nisu mogli da koriguju cene telefona, ja kada sam kupovao pre 2 godine mi9t, dali su mi zmaj tarifu 3m za din da bi mi korigovali cenu telefona, ja sam tada pitao zasto ne koriguju cenu tel i operatetka mi je rekla da to nije moguce,samo mogu da koriguju cenu tarife. Doduse oni su sada u nekom tripu da za oveanje tarife ne daju da se uzimaju telefoni,konkretno taj mi11t se ni nw nudi za zmaj tarifu. Ma polako postaju skuplji od Yettela. Meni za 10 dana istice ugovor, zmaj imam, najverovatnije idem na intarifu ako mi ne daju 5m za din, a verovatno nece. Ne znam da li A1 daje neki popust za prelazak?

Ne znam da li A1 daje neki popust za prelazak?

Meni ništa nisu nudili, samo Moćnu tarifu standardno kako je na sajtu. Doduše, ja sam se sam javio u poslovnicu da hoću da pređem, nema razloga ni da mi nude ništa posebno.
Ali ipak ću ostati na MTSu, više mi odgovara ovo što su mi ponudili za ostanak.

Zna li možda neko da li mts može naplaćivati prenos podataka u romingu iako nisam napustio granice Republike Srbije? Naime, zbog poslovnih obaveza boravio sam u Bosilegradu što je blizu granice sa Bugarskom. Srećom imam podešen limit na 480 RSD pa nije neki račun, ali me zanima kakav je zakon po tom pitanju jer ja nisam napustio Srbiju, a imam naplaćen prenos podataka u romingu. Čisto informativno me interesuje ako neko zna, jer razmišljao sam šta se dešava sa ljudim koji tako žive blizu granica.
Zna li možda neko da li mts može naplaćivati prenos podataka u romingu iako nisam napustio granice Republike Srbije? Naime, zbog poslovnih obaveza boravio sam u Bosilegradu što je blizu granice sa Bugarskom. Srećom imam podešen limit na 480 RSD pa nije neki račun, ali me zanima kakav je zakon po tom pitanju jer ja nisam napustio Srbiju, a imam naplaćen prenos podataka u romingu. Čisto informativno me interesuje ako neko zna, jer razmišljao sam šta se dešava sa ljudim koji tako žive blizu granica.

Moze zato sto ti se telefon povezao na mrezu iz rominga i to se oduvek desavalo u pogranicnim delovima. Jedino da se izabere rucno izbor mreze na koju se povezuje, a upravo mislim da to koriste ljudi blizu granice, gde se cesto hvataju mreze susedne zemlje

Мени је пре 8 година наплаћено пар динара, стварно неки мали износ (3,1 динар) док сам ладио м..да у базену у Бањи Ковиљачи. Био сам 10 дана у бањи и качио се на BIHMS.
Писао жалбу коју нису прихватили. У питању је био позив.
А мобилни интернет роминг ми је искључен већ преко 10 година баш због тога.

Nazad
Vrh Dno