Kakvu sjajnu ponudu ocekivati? Sta mogu da ponude, sve tri omorike su im za 1600 dinara, gigabajtima ne mogu da pariraju Mocnoj A1 tarifi?Najverovatnije ćeš dobiti i poziv od MTS-a sa posebnom ponudom, koja može biti sjajna.
I mts i supernova imaju detaljne informacije za svaku ponudu. Nisu sve Omorika tarife 1.600 RSD, već je tako prvih 12 meseci, odnosno, pod određenim uslovima. Nakon isteka tog perioda sa popustom primenjuje se puna cena, tj. ono što je prikazano kao precrtana cena.Kakvu sjajnu ponudu ocekivati? Sta mogu da ponude, sve tri omorike su im za 1600 dinara, gigabajtima ne mogu da pariraju Mocnoj A1 tarifi?
Sve to znam zato i pitam koja je to ponuda koju mogu da daju? 24 meseca po 1600 16Gb npr? Sta je tu bolje od Mocne tarife ?I mts i supernova imaju detaljne informacije za svaku ponudu. Nisu sve Omorika tarife 1.600 RSD, već je tako prvih 12 meseci, odnosno, pod određenim uslovima. Nakon isteka tog perioda sa popustom primenjuje se puna cena, tj. ono što je prikazano kao precrtana cena.
Sve to znam zato i pitam koja je to ponuda koju mogu da daju? 24 meseca po 1600 16Gb npr? Sta je tu bolje od Mocne tarife ?
Podneo zahtev u poslovnicu ili preko sajta?Što se tiče kontra ponude MTSa ona glasi ovako: 50gb mesečno, 10gb Instagram, neograničeno za viber, neograničeno minuti i sms, 100min mesečno za mtel brojeve - sve za 1100rsd mesečno
Meni je deluje kao dobar odgovor na A1 moćnu tarifu.
Upravo su me zvali iz MTS-a jer sam podneo zahtev za prelazak u A1 na moćnu tarifu. Ponudili su mi upravo to, neograničeni pozivi, 10gb za Instagram, neograničen Viber, 3gb interneta +50gb svaki mesec za 1.199 rsd. Trenutno sam na staroj Zmaj tarifiJesam, ja sam bio spreman da pređem u A1 zbog moćne tarife, podne zahtev za prenos broja i onda su me kontaktirali iz MTS-a sa ovom ponudom.
Omorika 3 je osnova, ona se navodi u ugovoru.
И мене ово занима?Имам два броја без уговорне обавезе па ме занима да ли могу Мораву 150 да вежем уз бох 4 за 100гб?
(Помиње се само Оморика и контрола трошкова) . Или да потражим другог оператера?
E te nove pakete nisam siguran da li rade. Stari si mogao mislim da nije bilo obavezno da si pod ugovorom ali nisam siguran. Svakako nazovi sa box fixnog/mobilnog svakako ce ti proveriti i dodati te ako može.И мене ово занима?
Najverovatnije ćeš dobiti i poziv od MTS-a sa posebnom ponudom, koja može biti sjajna.
Ne znam da li A1 daje neki popust za prelazak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari