Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Uživaj i pali im sveću za zdravlje. [emoji3]

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

O1 i dalje ide od Mix XL ovih 100GB, da sam znao da ce biti ista cena (1200din) i 100GB neta ne bih ni ja menjao paket al ajd znaj ti sta se iza izbora sprema... ;)

Tih 100gb nije u paketu pa da se nastavi ako ne obnoviš ugovor već je dodatak oročen na 2 godine nevezano potpisao ili ne potpisao novi ugovor.
Ovo što je njemu ostalo je njihova greška.

Upravo tako. Uzivaj dok traje.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Omorika 1
Koliko se sada dobija u paketu?

Ranije sam imao u omorici 1 9gb, sada mi telefonom reče da dobijam 6gb a u ugovoru piše 3gb...pa ti sad znaj šta je

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Кад не преговараш,као ја,добијеш 3,али си вјероватно добио 6,па ти знсј шта је:)

Pa do sada sam imao 9, nije mi jasno da će sada da mi daju manje nego što sam imao

Ja prelazim u Telenor,bolja je ipak mreza,kvalitetniji razgovor,bolja pokrivenost sa netom..Raskinuo ugovor sa MTS,nezadovoljan sam kvalitetom razgovora i jasnocom,skoro uvek neko pucketanje u sum,presao na pri pejd i sad ovih dana idem na pri pejd Telenor pa odatle na 50% post pejd tarifu..

Pa do sada sam imao 9, nije mi jasno da će sada da mi daju manje nego što sam imao

Линија мањег отпора.Дају ти више од званичног,мање од тренутног.Преговарај,уз неке своје границе преко којих не прелазиш.Стандардно,мучење.

Ja prelazim u Telenor,bolja je ipak mreza,kvalitetniji razgovor,bolja pokrivenost sa netom..Raskinuo ugovor sa MTS,nezadovoljan sam kvalitetom razgovora i jasnocom,skoro uvek neko pucketanje u sum,presao na pri pejd i sad ovih dana idem na pri pejd Telenor pa odatle na 50% post pejd tarifu..
Teško da ćeš dobiti 50 posto u Telenoru.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Naravno da će dobiti (ako ode na pripejd, pa onda).

Screenshot_20200602-162837_Moj Telenor.jpg

Poslednja izmena:
Pa prelazak sa pri pejda na post pejd,to se nudi u aplikaciji moj telenor..

Edit:Bas to,bravo..

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J

Ja sam prešao sa pistpejda na pripejd, ali kažu da sada 3 meseca ne mogu da predjem kod drugog operatera i sad sam u problemu! Može li se ovo rešiti na neki način?

• Like
Ja sam prešao sa pistpejda na pripejd, ali kažu da sada 3 meseca ne mogu da predjem kod drugog operatera i sad sam u problemu! Može li se ovo rešiti na neki način?
Какав данак неискуству!

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Какав данак неискуству!

Najgore što u VIPu Neo2 za 999 dinara važi do 31.08.2020., a meni 3 meseca ističu 05.09.2020. Da se snadjem do septembra i nekako, ali za 5 dana posle gubim Neo2.

Produzice Neo 2 prvo do kraja NG pa posle i dalje.
Bas danak neiskustvu.

Послато са OnePlus 7T Pro помоћу Тапатока

Ako je tako onda nije problem, ionako leto ide, more, neće mi ni trebati puno, a kako imam dual sim onda ću koristiti vip pripejd i mesečni plan 600, dodam za 100 dinara još 200 minuta i to je to.
Šta ću, napravio sam grešku, ali preživećemo.

Najgore što u VIPu Neo2 za 999 dinara važi do 31.08.2020., a meni 3 meseca ističu 05.09.2020. Da se snadjem do septembra i nekako, ali za 5 dana posle gubim Neo2.

A je li ti neko izričito reko da već sad ne možeš da potpišeš za Neo2,ipak je to unutar njihove mreže ne verujem da bi propustili priliku da nekog vežu UO na 2 godine.

A je li ti neko izričito reko da već sad ne možeš da potpišeš za Neo2,ipak je to unutar njihove mreže ne verujem da bi propustili priliku da nekog vežu UO na 2 godine.

Pislao sam online zahtev za Neo2 i čekam odgovor.
Išao sam u vip poslovnicu da u medjuvremenu prebacim na pripejd, ali nisu imali pripejd kartice, a devojka mi reče da ne može 3 meseca da se prebaci.
Koristiću do tada drugi broj koji je isti samo je razlika 060 i 064 kao pripejd za pozive, nema mi druge.

komsija mi je uzeo paket mobilni net s.
e sad nije proslo prvih 15 dana ugovora,da li moze da im trazi raskid?

Omorika 1
Koliko se sada dobija u paketu?

Ranije sam imao u omorici 1 9gb, sada mi telefonom reče da dobijam 6gb a u ugovoru piše 3gb...pa ti sad znaj šta je

Sad vidim da imam 13gb, kako nemam pojma[emoji2958]
Možda sabrali 9+3?

fb6355656936f53f02c9be48f6bbce64.jpg

Da li se zna sta nudi lelekom ako se podnese zahtev za prelaz kod drugog operatera, prosle godine su imali dobre ponude samo da se ne predje.

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 pomoću Tapatoka

da li ste primetili da na zmaj tarifi nema dodataka za razgovore? meni stiglo 1000din za sva dana što sam prebacio paket, a mislim da imaju i solidno zaokruživanje i da je minut poskup... definitvno još jedna kartica

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

• Like
Danas me baš zvali. O1 sad daju za 1000 dukata sa 4Gb neta na 24m a O2 sa 6Gb neta + 10 za YT za 1200. Uticaj NEO 2 izgleda

Meni nije nesto jasno hahaha [emoji38]
Presao sam na Zmaj tarifu, a bio sam na Mix XL i kad udjem u mts aplikaciju pise da je tarifa Zmaj imam 200 min, 200 poruka, ali i dalje dobijam 100gb interneta. Da napomenem da sam promenio tarifu preko telefona dok je jos bio onaj karantin i da nisam jos dobio ugovor postom..

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

da li ste primetili da na zmaj tarifi nema dodataka za razgovore? meni stiglo 1000din za sva dana što sam prebacio paket, a mislim da imaju i solidno zaokruživanje i da je minut poskup... definitvno još jedna kartica

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Meni nikako nije jasno zasto mts generalno na svim postpaid paketima ne nudi dodatke sa minutima ka svim mrezama, van pameti.

Danas me baš zvali. O1 sad daju za 1000 dukata sa 4Gb neta na 24m a O2 sa 6Gb neta + 10 za YT za 1200. Uticaj NEO 2 izgleda
Da li ti je istekao ugovor ili si ih sam kontaktirao?
Meni ugovor isteko 25.05 ali niko me nije zvao sa ponudom, inace su uvek bili azurni i zvali bar 10-tak dana pre isteka.
Iscimacu ih sutra pa javljam sta nude a mozda i odradim blef sa prelazom u drugu mrezu, ako me prebace bez poziva nema veze.

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 pomoću Tapatoka

U pa ti sada plaćaš punu cenu za ovaj mesec. Nema te ljubaznosti operatera dok se ne traži zahtev za promenu mreže. Čim mi je istekao ugovor otišao do vip-a tražio zahtev za promenu i sutradan naravno poziv.

Drug bi da predje sa iz telenora mts. Uzeo bi nova 5t uz zmaj. Moze li da dobije 2 meseca free uz drustvene mreze ili 3 meseca free? Ja sam se cenjkao i dobio 2 meseca ali ne znam da li moze nesto vise da ee dobije, ako se prelazi sa druge mreze.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno