Линија мањег отпора.Дају ти више од званичног,мање од тренутног.Преговарај,уз неке своје границе преко којих не прелазиш.Стандардно,мучење.Pa do sada sam imao 9, nije mi jasno da će sada da mi daju manje nego što sam imao
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Teško da ćeš dobiti 50 posto u Telenoru.Ja prelazim u Telenor,bolja je ipak mreza,kvalitetniji razgovor,bolja pokrivenost sa netom..Raskinuo ugovor sa MTS,nezadovoljan sam kvalitetom razgovora i jasnocom,skoro uvek neko pucketanje u sum,presao na pri pejd i sad ovih dana idem na pri pejd Telenor pa odatle na 50% post pejd tarifu..
Ja prelazim u Telenor,bolja je ipak mreza,kvalitetniji razgovor,bolja pokrivenost sa netom..Raskinuo ugovor sa MTS,nezadovoljan sam kvalitetom razgovora i jasnocom,skoro uvek neko pucketanje u sum,presao na pri pejd i sad ovih dana idem na pri pejd Telenor pa odatle na 50% post pejd tarifu..
Какав данак неискуству!Ja sam prešao sa pistpejda na pripejd, ali kažu da sada 3 meseca ne mogu da predjem kod drugog operatera i sad sam u problemu! Može li se ovo rešiti na neki način?
Какав данак неискуству!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Produzice Neo 2 prvo do kraja NG pa posle i dalje.
Bas danak neiskustvu.
Послато са OnePlus 7T Pro помоћу Тапатока
Najgore što u VIPu Neo2 za 999 dinara važi do 31.08.2020., a meni 3 meseca ističu 05.09.2020. Da se snadjem do septembra i nekako, ali za 5 dana posle gubim Neo2.
A je li ti neko izričito reko da već sad ne možeš da potpišeš za Neo2,ipak je to unutar njihove mreže ne verujem da bi propustili priliku da nekog vežu UO na 2 godine.
Sad vidim da imam 13gb, kako nemam pojma[emoji2958]Omorika 1
Koliko se sada dobija u paketu?
Ranije sam imao u omorici 1 9gb, sada mi telefonom reče da dobijam 6gb a u ugovoru piše 3gb...pa ti sad znaj šta je
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
da li ste primetili da na zmaj tarifi nema dodataka za razgovore? meni stiglo 1000din za sva dana što sam prebacio paket, a mislim da imaju i solidno zaokruživanje i da je minut poskup... definitvno još jedna kartica
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Da li ti je istekao ugovor ili si ih sam kontaktirao?Danas me baš zvali. O1 sad daju za 1000 dukata sa 4Gb neta na 24m a O2 sa 6Gb neta + 10 za YT za 1200. Uticaj NEO 2 izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari