Šta je novo?

mts "poklon"?

mr_miki

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2004
Poena
304
zna li neko u cemu je fora sa ovim masnicama na bilbordima po gradu, i odbrojavanjem u novinama? da li je u pitanju nesto posebno, ili opet nesto tipa "brzo osvoji" i sl?
:cigar:

verovatno nesto tog tipa.

Sta ocekivati od telekoma nego neku podvalu... izmislice nesto da izvuku pare sirokim narodnim masama. A onaj "brzo osvoji" je dosadio i bogu i narodu, moram da nadjem neki tel koji ima antispam zastitu za sms :)

Pa pozovi 789 i kazi da ne zelis a dobijas reklamne sms-ove, za dan ce te zvati neko iz korisnickog i obavestiti da su te skinuli sa liste. Ja vec pola godine ne primam te gluposti.

Odlicna ideja :) Hvala

E momci ne mogu da verujem koliko zeljno iscekujete poklon ali ne mozete da verujete koliko ce te se smoriti kad u ponedeljak cujete koja je glupost u pitanju!Znaci stvar je toliko glupa da kad budete sve lepo procitali i razmislili u glavi shvaticete koja je namazana prica!Dosta od mene dobicu otkaz

Dobro bi im bilo da ponove onu shemu kupis 1000 dobijes jos 500. :smoke:

Bane-Nis je napisao(la):
Dobro bi im bilo da ponove onu shemu kupis 1000 dobijes jos 500. :smoke:
Cekam tu shemu pa da posle 12 meseci dokupim malo kredita
:d

Djuro, pa niko nije ni ocekivao nista vise od neke reklamne lagarije :)

Moram da priznam da i ja cekam foru 1000+500, jednom sam uzeo 1000+250 kad je bilo, a posle +500 i za mene i za caleta. Bas je nije bilo dugo :) E to se vec naziva poklonom...

Geek_master je napisao(la):
Moram da priznam da i ja cekam foru 1000+500, jednom sam uzeo 1000+250 kad je bilo, a posle +500 i za mene i za caleta. Bas je nije bilo dugo :) E to se vec naziva poklonom...

To ide za Novu Godinu, unazad već nekoliko godina :)

mr_miki je napisao(la):
zna li neko u cemu je fora sa ovim masnicama na bilbordima po gradu, i odbrojavanjem u novinama? da li je u pitanju nesto posebno, ili opet nesto tipa "brzo osvoji" i sl?
:cigar:
Od ponedeljka ce se saopstiti kakvo je to iznenadjenje! Ne bih smeo da pricam puno jer moze da se ostane bez posla zbog pricanja sa strane, pre vremena! Sve sto treba da znate je to da je to iznenadjenje samo za post-paid. Strpite se do sutra i videcete! Sve u svemu odlicna ideja ali losa realizacija!

lepo... osećam da sam se ispalio što sam prešao na BELL postpaid pre neki dan...

ili bolje rečeno BELL prepaid, jer se plaća unapred, a šta precuri je postpaid... :D

Poslednja izmena:
jel ce to da vazi samo za stare postpaid korisnike ili i za nove,tj buduce...

ajmo ko radi u telekomu recite nesto sat ipo ranije,preko veze ...

Ma neka fora MTS club?!?
Kao Mobi Club kod 063?!? Ili se tripujem? :)

Meni ionako nema ko da da otkaz :d

Dakle, fora je u tome sto svi post-paid korisnici koji imaju racune vece od 500 din, postaju clanovi kluba! Svaki dinar na racunu vredi 0.085 bodova. Za najboje platise postoje nagrade, tako napr. kada sakupis 50000 bodova dobijes zvucnike za auto, 500000? dobijes lap-top....... Takodje ce postojati u gradu radnje koje ce clanovima kluba davati popust! Zaboravih, uz prvi naredni racun se dobija i cl. karta kluba! Kao sto rekoh odlicna ideja ali losa realizacija! Da bi dobio neki bolji poklon moras platiti racune u vrednosti 500k dindzi!

proximo je napisao(la):
Dakle, fora je u tome sto svi post-paid korisnici koji imaju racune vece od 500 din, postaju clanovi kluba! Svaki dinar na racunu vredi 0.085 bodova. Za najboje platise postoje nagrade, tako napr. kada sakupis 50000 bodova dobijes zvucnike za auto, 500000? dobijes lap-top....... Takodje ce postojati u gradu radnje koje ce clanovima kluba davati popust! Zaboravih, uz prvi naredni racun se dobija i cl. karta kluba! Kao sto rekoh odlicna ideja ali losa realizacija! Da bi dobio neki bolji poklon moras platiti racune u vrednosti 500k dindzi!
Kolega ala si ga srocio svaka ti cast!Ne znam da li ce ti Zeljko dati otkaz sto si sve izdrukao ili pohvaliti sto si lepo objasnio ljudima.Ali zaboravio si da kazes da se dobijaju poeni i ako svaki put platis racun do 20. u mesecu i za svaku godinu koriscenja postpaid :D

A da zaboravi da kazem.Svi vi koji cekate za +kredu za novaka bolje vam je predjite na postpaid i to OBAVEZNO na BELL tarifu,vi sami izaberite sta vam najvise odgovara.Znaci nema uspostave veze svaki put kad cimnes nekoga na 2sec,i kad potrosis besplatne minute jeftinije ti je nego na prepaid-u.Nemojte da mislite da je lozana ja sam presao na postpaid i pre nego sto sam poceo da radim u Telekomu

Ja sam razmisljao o tome, ali ne znam da li bi mi se isplatilo. Ovako trosim 200-500 din mesecno na kredu, ali obicno bude negde oko 300-400 jer mi kreda od 550 traje nesto manje od 2 meseca. E sad sta ja dobijam tacno za taj najmanji, valjda bel 50?

Inace telefon koristim mesecno ovako: 2-5 puta dnevno razgovor od po 10 sekundi, posaljem 1-3 poruke dnevno, i mozda dva puta mesecno neki razgovor duzi od minut. Naravno neki dan ga uopste i ne koristim, u retkim prilikama kada sam kuci preko dana :) a uvece telefon ne koristim uopste jer sam uglavnom kuci ili negde gde sam unapred isplanirao, znaci treba mi da bude jeftinije preko dana.

http://www.mts064.telekom.yu/postpaid_bel_profili.php

i ja sam u slichnim dilemama bio, chini mi se da se za takvu sitnu uopotrebu ne vredi cimati sa prelaskom na postpaid...

dobro da pitam kad smo vec kod toga, koliki je na kraju rachun ako se ne prekorache minuti ni poruke za najmanji bel? kontam da bi trebalo da bude 300 + porez 20%?

jer ako je kao na 063 gde imash pretplatu 300 ali ti bez obzira stize rachun 550+ dinara iako nisi ispucao besplatne minute i poruke onda nishta...

Evo ovako cu vi saopstim s'obzirom da to pricam svaki dan
BELL 50:40 min za pozivanje 064,065
10min za 063,011,067,069
50poruka nezavisno kome saljete
mesecna pretplata bez obzira da li ste iskoristili besplatne minute
360din SA POREZOM
Znaci ne isplati se jedino ako imate previse brojeva na 063 koje konstantno zovete a i ako imate uvek je barem 2 zajedno pa vi pozovete onog ko ima 064 :D
Najbitnije od svega vam je sto nema uspostava veze kao kod prepaid.S'obzirom da su vam svi razgovori kratki to se mnogo vise isplati.Evo primer:tebi se za svaki razgovor na prepaid makar i od sec naplacuje 1.8din cim ti se neko javi a kod postpaid,konkretno to vazi za BELL,toga nema.Pa ti sad sracunaj koliko imas mesecno takvih razgovora pa ces videti da je BELL zakon,VERUJ MI ne pricam ja to zato sto radim u telekomu pa te kao navlacim.Sta ja koji *urac imam od toga.Ja od kad sam na postpaid preporodio sam se,Zovem ko lud a racuni su mi max od 500-600din.
Nadam se da sam vam ubio sve sumnje ako ste mislili da je postpaid skuplji.
Da zaboravi da kazem da je prelazak sa zadrzavanjem broja 200din tako da i ne moras da se cimas da javljas novi broj.
Aj dosta vise od mene
P.S.ZELJKO ako budes citao ovo ocu povisicu za ovaj sastav :D

DjuRaSiN je napisao(la):
Kolega ala si ga srocio svaka ti cast!Ne znam da li ce ti Zeljko dati otkaz sto si sve izdrukao ili pohvaliti sto si lepo objasnio ljudima.Ali zaboravio si da kazes da se dobijaju poeni i ako svaki put platis racun do 20. u mesecu i za svaku godinu koriscenja postpaid :D
Ne pisem sastav za pismeni (niti sminkam statistiku) Ljudima je ovo sasvim dovoljno da provale da je iznenadjenje shit (rekoh: ideja je vrh ali realizacija ipak nedostupna za vecinu korisnika)! Sto se tice BELL-a, uvek sam govorio da je OK, samo ako se dovoljno razgovara, budite spremni da ipak date malo vise kesa!

Poslednja izmena:
DjuRaSiN je napisao(la):
ZELJKO ako budes citao ovo ocu povisicu za ovaj sastav :D

citam ja,ne brini se ti nista :D :D :D :D :D :d :d :d

DjuRaSiN je napisao(la):
.......50poruka nezavisno kome saljete ..........
Da li samo na 062/063/064/065 ili i u inostranstvo? Nigde nije navedeno pa cisto da se razjasni.

Kolko para ja to treba da potrosim da bi mi pod ruke dopao laptop :),

Joker je napisao(la):
Da li samo na 062/063/064/065 ili i u inostranstvo? Nigde nije navedeno pa cisto da se razjasni.

razmisli i sam: 400 din za 50 poruka poslatih u inostranstvo je velika cifra, a dodaj na to jos i 50 minuta razgovora...i sve to za 360 kinti. Bilo bi lepo da je istinito, ali nazalost nije.

Joker je napisao(la):
Sve sto je besplatno odnosi se samo na nacionalni saobracaj! Sto se tice laptop-a, ako imas racune oko 1500, za jedno 10-ak godinica!

Jasno je meni da se odnosi na nacionalni saobracaj (SMS),ali to nigde ne pise. A ako nepise..........

Nazad
Vrh Dno