Šta je novo?

mts "poklon"?

Pitanje za forumashe na platnom spisku Telekoma:

Mondo, da li to ostaje besplatno ili ce se naplacivati? Interesuje me zbog emaila..

Mondo nije ni sad besplatan 100kb je 6din tako da ne znam na sta si mislio

"na platnom spisku" :D :D Jel treba nekoga da roknem :D Red je za malo humora posle zucnih rasprava

DjuRaSiN je napisao(la):
Da nije "klasicno razmisljanje i odgovor zaposlenog u Telekomu" mozes procitati u proslim postovima u kojima sam napisao da cu svakome odgovoriti na pitanje u vezi 064 iako to nije moja obaveza i posao na ovom forumu!!!Toliko o tome koliko sam"neljubazan"!!!
Pa nije tvoja obaveza uopste da postujes ovde tako da mi nije jasan tvoj post !?!?

DjuRaSiN je napisao(la):
Mondo nije ni sad besplatan 100kb je 6din tako da ne znam na sta si mislio

U promotivnom periodu svi sadržaji na portalu Mobilne telefonije Srbije su besplatni, a naplaćivaće se samo GPRS saobraćaj po postojećem cenovniku MTS.

@Septimus nemoj davati pogresne infomacije.Nije besplatno s'obzirom da je skoro pocelo da se naplacuje download po odredjenom cenovniku za melodije,itd a sto se tice tice mail-a tarifira se samo saobracaj

Poslednja izmena:
Joker je napisao(la):
Pa nije tvoja obaveza uopste da postujes ovde tako da mi nije jasan tvoj post !?!?
Pa stvarno si bre glup!Pricali smo o ljubaznosti odnosno"neljubaznosti" skapiraj bre malo!!!

DjuRaSiN je napisao(la):
Pa stvarno si bre glup!Pricali smo o ljubaznosti odnosno"neljubaznosti" skapiraj bre malo!!!
Ha ha ti to ozbiljno ?? Zaista ti nedostaje osnovne kulture, ali bas te briga tebi je lepo i ovako !

Poslednja izmena:
DjuRaSiN je napisao(la):
@Septimus nemoj davati pogresne infomacije.Nije besplatno s'obzirom da je skoro pocelo da se naplacuje download po odredjenom cenovniku za melodije,itd a sto se tice tice mail-a tarifira se samo saobracaj

Ja sam postavio pitanje obzirom na nepreciznost informacija na telekomovom sajtu. Konachno, hvala na odgovoru. Mail se posebno ne tarifira.

Septimus je napisao(la):
Ja sam postavio pitanje obzirom na nepreciznost informacija na telekomovom sajtu. Konachno, hvala na odgovoru. Mail se posebno ne tarifira.
Nema na cemu,sluzimo narodu :D

POP3 nije proradio i nece jos dugo! MONDO mail je samo standardan server! Mail mozes direktno slati sa telefona, a procitati primljen mail na Mondu! Atachmenti nisu podrzani i nece ni biti dokle god se ne omoguci POP3 pristup, dok je slanje maila ograniceno kao i svaki MMS (200 KB, 2 atachmenta....)!

Vrh Dno