Pa nije tvoja obaveza uopste da postujes ovde tako da mi nije jasan tvoj post !?!?DjuRaSiN je napisao(la):Da nije "klasicno razmisljanje i odgovor zaposlenog u Telekomu" mozes procitati u proslim postovima u kojima sam napisao da cu svakome odgovoriti na pitanje u vezi 064 iako to nije moja obaveza i posao na ovom forumu!!!Toliko o tome koliko sam"neljubazan"!!!
DjuRaSiN je napisao(la):Mondo nije ni sad besplatan 100kb je 6din tako da ne znam na sta si mislio
Pa stvarno si bre glup!Pricali smo o ljubaznosti odnosno"neljubaznosti" skapiraj bre malo!!!Joker je napisao(la):Pa nije tvoja obaveza uopste da postujes ovde tako da mi nije jasan tvoj post !?!?
Ha ha ti to ozbiljno ?? Zaista ti nedostaje osnovne kulture, ali bas te briga tebi je lepo i ovako !DjuRaSiN je napisao(la):Pa stvarno si bre glup!Pricali smo o ljubaznosti odnosno"neljubaznosti" skapiraj bre malo!!!
DjuRaSiN je napisao(la):@Septimus nemoj davati pogresne infomacije.Nije besplatno s'obzirom da je skoro pocelo da se naplacuje download po odredjenom cenovniku za melodije,itd a sto se tice tice mail-a tarifira se samo saobracaj
Nema na cemu,sluzimo naroduSeptimus je napisao(la):Ja sam postavio pitanje obzirom na nepreciznost informacija na telekomovom sajtu. Konachno, hvala na odgovoru. Mail se posebno ne tarifira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari