Cekam tu shemu pa da posle 12 meseci dokupim malo kreditaBane-Nis je napisao(la):Dobro bi im bilo da ponove onu shemu kupis 1000 dobijes jos 500. :smoke:
Geek_master je napisao(la):Moram da priznam da i ja cekam foru 1000+500, jednom sam uzeo 1000+250 kad je bilo, a posle +500 i za mene i za caleta. Bas je nije bilo dugoE to se vec naziva poklonom...
Od ponedeljka ce se saopstiti kakvo je to iznenadjenje! Ne bih smeo da pricam puno jer moze da se ostane bez posla zbog pricanja sa strane, pre vremena! Sve sto treba da znate je to da je to iznenadjenje samo za post-paid. Strpite se do sutra i videcete! Sve u svemu odlicna ideja ali losa realizacija!mr_miki je napisao(la):zna li neko u cemu je fora sa ovim masnicama na bilbordima po gradu, i odbrojavanjem u novinama? da li je u pitanju nesto posebno, ili opet nesto tipa "brzo osvoji" i sl?
:cigar:
PJ je napisao(la):Meni ionako nema ko da da otkaz :d
Kolega ala si ga srocio svaka ti cast!Ne znam da li ce ti Zeljko dati otkaz sto si sve izdrukao ili pohvaliti sto si lepo objasnio ljudima.Ali zaboravio si da kazes da se dobijaju poeni i ako svaki put platis racun do 20. u mesecu i za svaku godinu koriscenja postpaidproximo je napisao(la):Dakle, fora je u tome sto svi post-paid korisnici koji imaju racune vece od 500 din, postaju clanovi kluba! Svaki dinar na racunu vredi 0.085 bodova. Za najboje platise postoje nagrade, tako napr. kada sakupis 50000 bodova dobijes zvucnike za auto, 500000? dobijes lap-top....... Takodje ce postojati u gradu radnje koje ce clanovima kluba davati popust! Zaboravih, uz prvi naredni racun se dobija i cl. karta kluba! Kao sto rekoh odlicna ideja ali losa realizacija! Da bi dobio neki bolji poklon moras platiti racune u vrednosti 500k dindzi!
Ne pisem sastav za pismeni (niti sminkam statistiku) Ljudima je ovo sasvim dovoljno da provale da je iznenadjenje shit (rekoh: ideja je vrh ali realizacija ipak nedostupna za vecinu korisnika)! Sto se tice BELL-a, uvek sam govorio da je OK, samo ako se dovoljno razgovara, budite spremni da ipak date malo vise kesa!DjuRaSiN je napisao(la):Kolega ala si ga srocio svaka ti cast!Ne znam da li ce ti Zeljko dati otkaz sto si sve izdrukao ili pohvaliti sto si lepo objasnio ljudima.Ali zaboravio si da kazes da se dobijaju poeni i ako svaki put platis racun do 20. u mesecu i za svaku godinu koriscenja postpaid![]()
DjuRaSiN je napisao(la):ZELJKO ako budes citao ovo ocu povisicu za ovaj sastav![]()
Da li samo na 062/063/064/065 ili i u inostranstvo? Nigde nije navedeno pa cisto da se razjasni.DjuRaSiN je napisao(la):.......50poruka nezavisno kome saljete ..........
Joker je napisao(la):Da li samo na 062/063/064/065 ili i u inostranstvo? Nigde nije navedeno pa cisto da se razjasni.
Sve sto je besplatno odnosi se samo na nacionalni saobracaj! Sto se tice laptop-a, ako imas racune oko 1500, za jedno 10-ak godinica!Joker je napisao(la):Da li samo na 062/063/064/065 ili i u inostranstvo? Nigde nije navedeno pa cisto da se razjasni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari