Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

da li neko moze da mi napise gde ima jos Nokia N82 da se uzme uz postpaid, osim A.p.a C.py, Meg.stor.s Elec.ronic., jer tu imaju samo silver varijantu, a ja bih crnu :d

nije mi jasno kako bih ja mogao da znam koji njihov diler odobrava ovu varijantu 15.000din + mix1000 (ili bel), osim da zovem po redu sve dilere, da li mozda negde na sajtu izbacuju ova obavestenja?

moze i PM

Vladimir Lučić, direktor Mobile telefonije Srbije (MTS), za Biznis kaže da postoji mogućnost da se „ajfon" do kraja godine zvanično pojavi na srpskom tržištu.

- MTS trenutno vodi pregovore sa kompanijom „Epl" u vezi sa distribucijom „ajfon" uređaja u Srbiji. Ukoliko dobijemo dobru ponudu od američke kompanije, prve zvanične primerke „ajfona" u Srbiji možemo očekivati već do kraja godine. Trenutno razgovaramo o ceni, koja bi bila prilagođena srpskom tržištu, ali za sada ne mogu da preciziram kolika bi ta cena mogla da bude - kaže Lučić.

http://www.biznisnovine.com/cms/item/stories/sr.html?view=story&id=15569

Ima li neko insajderske informacije koliko jos da cekamo?

Lepo lepo...mada...čim nas još nema na "soon" Apple listi...neće to tako brzo :(

"Trenutno razgovaramo o ceni, koja bi bila prilagođena srpskom tržištu"

E ovoga se najvise plasim... Poznajuci cene prilagodjene nasem trzistu ocekujem dranje...

Da li neko zna hoce li biti neke nove ponude oko 8. marta?

Novi telefoni u MTS-u:

• Sony Ericsson: S312, J105, F100 Jalou, T715, U10 Aino, X10
• LG: GS105, GU230, GM205
• HTC: Touch 2 mega, Legend, Touch HD 2
• Samsung: E1080i, S3550, B3210, S5230W, S3650, S5620, S8500
• Samsung Android: i5700, i5800, B7330, i8000
• Nokia: 1661, 2220s, 2730c , 5230, E52, N97 mini.

jesi siguran da je to i8000? To je Omnia 2, koji je Windows Mobile telefon.

Ako je i9000, onda je to druga priča

Tu nisu navedeni ni Omnia 2 (i8000) ni Galaxy S (i9000). Normalno je da sam prvo pogledao oficijelni sajt pre postavljanja pitanja :)

Novi telefoni u MTS-u:

• Sony Ericsson: S312, J105, F100 Jalou, T715, U10 Aino, X10
• LG: GS105, GU230, GM205
• HTC: Touch 2 mega, Legend, Touch HD 2
• Samsung: E1080i, S3550, B3210, S5230W, S3650, S5620, S8500
• Samsung Android: i5700, i5800, B7330, i8000
• Nokia: 1661, 2220s, 2730c , 5230, E52, N97 mini.

Gde si na sajtu video • HTC: Touch 2 mega, Legend, Touch HD 2
ja ili sam corav ili su to sklonili :)?

Ja ne videh ni Nokia-e ni htc-ove, a da ne pricamo da je jedino Samsung i5700 Android, B7330 i i8000 WindowsMobile a i5800 ni ne postoji...

EDIT: Izgleda je ovo taj i5800, u stvari nesto kao Legend sa 8GB memorije, boljim videom i vecim (i po dimenzijama i po rezoluciji) i kvalitetnijim display-em...

Poslednja izmena:
ako si upućen da su u magacinu, možeš li nam reći da li je to i8000 ili i9000, pošto je razlika poprilična

Ih,jos kad bi bile neke normalne cene, na normalnim tarifama (kao kod VIP-a) taman bi mogao da uzmem novi tel posto mi ugovor istice za 20 dana :eyebrows::,,:

Kako sam se nalozio na ovu novu ponudu telefona, ceo dan googlam juce kakav je koji telefon i prvo se odlucim za I7500 kod telenora i cujem da nije nista posebno a jos i da nema Android 2.1, pa se onda odlucim za I5700 pa onda vidim da ima I5800, uzas.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/samsung-i5800.html

Merkam BEL400 = 10.999,00 ponudu. Ispadne pretplata 1900 dinara a i to mi je previse jer realno ne potrosim ni pola od te svote na 064 prepaid. Dajte misljenja, jel ok ovako da se uzme? Intrigira me android a hocu da prodjem jeftino :)

Nije me mrzelo da nadjem linkove ovih sto jos nisu azurirani na stranici telefoni:

Nemaju jos svi modeli ali ima vecina.

Poslednja izmena:
Najbitnije u celoj stvari:

Dve godine su dve godine.

Prvo odaberi tarifu koju si voljan i u mogućnosti da plaćaš, pa prema njoj odaberi telefon.

Znam brdo ljudi koji su da bi uzeli što jeftinije telefon, uzeli potpuno bespotrebno ogromne pakete, a posle nisu mogli da plaćaju, ili su plaćali, i kukali šta će im. Kao da nisu sami birali.
I još na kraju: ispao mi skup, velika mi rata.

@gizmor bravo za linkove svidja mi se ovaj HTC Touch2 mega

http://www.mts.telekom.rs/index.php/htc-touch2-mega.html

9 999din je uz moj paket...

a ti bolje vidi koji ces paket, to je vaznije @MagicMaster ti je lepo rekao, ja sam na mix1000(mix1250) 8 meseci i odgovara mi, ti vidi sta ces i kako ces da posle ne bi kukao

Nije los taj mix paket uopste, nisam ga ni primetio. Znam, fora je izabrati sta ti najvise odgovara. Meni nije problem da pljusnem 14k po zakljucivanju ugovora ako cu posle da placam manje mesecno 2 godine. Koliko je mix 1250 zapravo mesecno, 1600din jel da? To nije uopste velika cifra a ima dovoljno besplatnih minuta i poruka, za moje potrebe cak i previse ali moze da se iskoristi kad ima vec :)

Znas sta je ustvari problem, navikavanje da posle toliko godina pripejda i uplacivanja kredita koliko ti treba da predjes na postpaid i dajes fiksnu cifru mesecno. Samo se treba navici na tu ideju.

Nije los taj mix paket uopste, nisam ga ni primetio. Znam, fora je izabrati sta ti najvise odgovara. Meni nije problem da pljusnem 14k po zakljucivanju ugovora ako cu posle da placam manje mesecno 2 godine. Koliko je mix 1250 zapravo mesecno, 1600din jel da? To nije uopste velika cifra a ima dovoljno besplatnih minuta i poruka, za moje potrebe cak i previse ali moze da se iskoristi kad ima vec :)

Znas sta je ustvari problem, navikavanje da posle toliko godina pripejda i uplacivanja kredita koliko ti treba da predjes na postpaid i dajes fiksnu cifru mesecno. Samo se treba navici na tu ideju.

nije fiksna cifra:)...ti se samo obavezujes da ces minimalno placati cenu tarife koju izaberes:)... uvek moze i vise da bude:d

mts ima akciju u Delta City-u, ako se sklopi ugovor na godinu dana onda 6 meseci placas preplatu u pola cene, ako sklopis ugovor na dve godine onda godinu dana placas pretplatu u pola cene. Samo ODREDJENI telefoni se tako mogu uzeti, oglavnom svi LG, neki SE i neki Samsunzi

inace cene telefona su standardne uz odredjeni paket samo je pretplata u pola cene.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/telefoni.html

Nazad
Vrh Dno