Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Prodata je ta,nisam pratio oglase za vikend i otisla je,mada nije ni cudo s obzirom da je isla i 2GB memorijska uz nju i nekoliko PLACENIH aplikacija (legalan cova) :) ali hvala u svakom slucaju!
Pozdrav ,)

Haha...mozda ne stancuju Pazarci ali ima svakavih telefona sa svakavih mreza. Ortak recimo ima telefon skinut sa neke arapske mreze sa sve hodza budilnikom (koji srecom moze da se iskljuci, izgleda da je neka liberalnija zemlja u pitanju ;)), kompasom koji pokazuje gde je Meka i naravno arapskim slovima na tasterima. :D Takav telefon ne bih primio ni na poklon. :)

Po meni je pristojna ponuda da se obavezes dve godine i da dobijes cist telefon po ceni bazdarenog ili cak koju hiljadu jeftinije. Opcije u kojima ti "cine uslugu" tako sto ti prodaju cist telefon par hiljada jeftije nego u Roaming-u al' te zato obavezu dve godine za neki paket od 1000+ dinara...neka hvala.

Uzeo sam P1 sebi na caleta,ne secam se kada,i evo 7500 Prism prosle nedelje na sebe...

Poshto sam za P1 doshao malo kasno,u poslovnicama su mi rekli da ih vishe nema,ishao sam preko mts expressa i posle malo cekanja dobio telefon...
Ne kazem da josh uvek ima P1,ali ako vam u poslovnicama kazu da nema telefona koji vi zelite probajte preko mts express-a...

7500 sam mogao da uzmem u poslovnici,ali sam i to ishao preko express-a jer tako dobijesh i 1110i i prepaid karticu jednu...

I tako mi sada uz P1 ovaj 1110i extra koristi kao drugi mob,prizmu prodao cim sam dobio i prezadovoljan sam.

Sve ove akcije su dosta uticale na kvalitet telefona u srbiji,sada bar licimo po necemu na jevropu :)

Ima li ikakvih nagovestaja, makar u magli, da ce biti neki od telefona koji se npr. mogu naci kod vip i kod mega giga ultra mocnog telekoma.
Evo pitanja da se malo nasmejete, da vam bude veselo.. :)

sa lica mesta: od 21. N95 uz bel 1000 23000+pdv, uz fresh 4000 20000+pdv. Uskoro nokie 2630 i 6500 slide, samsung c160, motorole f3 i v9 razr2, se k770i, w910i i k850i !!!!!

Ajde sto su cene, ali dve godine su duuuugeeeee dve godine, da je jedna pa i nekako.

frostonja, kad ce taj k850 ? :D

uskoro k770i uz bel100 i slicne 8500 +pdv, bel1000 2000 a fresh4000 500+pdv

Jel se zna da li će opet biti N95 8GB za business korisnike? Pošto je bio u opticaju samo jedan dan i odma je povučen.

Phah ... pa uzmi i pročitaj ovu temu od početka ... videćeš i sam koliko je tih "akcija traje do danas u 12" do sada bilo ...

Video sam danas u novinama 6500 :) Ali na sajtu nema nishta o tome:(

Kako nista, eno na mts sajtu pod mts express, moze da se bira 6500 classic i slide...

Bio sam bolestan pa kasni info: motorola v9 razr2 sa pdv-om, bel200 13000, 400 11000. 1000 8000; sek850i sa pdv-om iste cene.

Bio sam bolestan pa kasni info: motorola v9 razr2 sa pdv-om, bel200 13000, 400 11000. 1000 8000; sek850i sa pdv-om iste cene.

Posto si ti ovde, kako vidim, oficijelni MTS "insajder" :) , mozes li nam reci nesto o Blackberry servisu kod MTS-a, ima li makar indicija da li/kada bi mogao da se nadje u ponudi? I sta bi sa tim iPhone-om?

Posto si ti ovde, kako vidim, oficijelni MTS "insajder" :) , mozes li nam reci nesto o Blackberry servisu kod MTS-a, ima li makar indicija da li/kada bi mogao da se nadje u ponudi? I sta bi sa tim iPhone-om?

A neki HTC ?

Po meni 6120, dobijas fenomenalan telefon po smesnoj ceni, nekih 5-6000 ako se ne varam...
Ostalo je sve ili krs :d ili skupo...

k770, mada vidim da je nekima ovde krsh :)
Cak ni k850 za 150e nije losa ponuda, s obzirom koliko je u legalnoj radnji

Taj tel (k850) podseca na omanju ciglu :)

Taj tel (k850) podseca na omanju ciglu :)
Da ali cigla koja ima kameru sa 5 megapixela,jeste da nije smartphone ali *** nije cigla u poredjenju sa konkurentnim(po kameri)N95 sve drugo osim te veličine je na strani Nokie N95 ali ja sam prestao da se ložim na simbian platformu i uzeo sam prvi put u životu SE kao brend i to k810i i mislim da ću ga zadržati ;)

A ekran koji je na N95 veliki kao ceo K850? :d
A je l cigla u poredjenju sa n82, 6220...? I oni imaju 5mpix kameru.

Po meni bi cigla bio telefon kao sto je neki od HTC WM telefona (jedan takav posedujem) i jako mi je zao sto operateri ne nude malo vise takvih telefona. Telenor je valjda imao ovog mog TyTn-a za nekih sitnih 700 evra (AHAHAHAHHAH :p)

Nazad
Vrh Dno