Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Posto vidim da imas neke veze sa mt:s-om, jel' ste se dogovorili koji je telefon taj i5800 i kada ce se taj i jos par modela naci ovde?

"Samo" :D . Koliko traje dana akcija, i koji samsunzi tacno ako neko zna, ili da skokne do delta shitija da sazna ako zivi blizu. :D Odma bi uzeo i5800 ako je medju tim modelima samsunga.

Da li taj popust vazi samo za nove korisnike ili mogu i npr ja sada da odem i potpisem ugovor na godinu dana i dobijem 50% popusta?

Dajte jos info-a za tu akciju ako znate, nije malo tih 50% manje uopste. Konkretno koji telefonu vaze tu?

Ne po izgledu nego po specifikacijama koje su identične.

Zna li neko kako telefonom mogu da proverim da li ima ovaj telefon u nekoj od poslovica? - mislim da korisnicki servis nema te informacije

Ranije je moglo. Davali su dosta tacne informacije na 789 gde ima kojih telefona.

Evo upravo su mi dali informaciju da u BG-u nema nijedan HTC u poslovicama i da ih nije bilo jos al da pozovem za 2-3 dana

Tako nekako i meni rekose malopre u poslovnici u Radivoja Koraca kada sam se raspitivao za S8500 (koga pak ni nema u zvanicnoj ponudi telefona na sajtu :trust:)... jos devojka bese jako ljubazna, te mi interno vrtela stanje po poslovnicama - telefona nema... mozda jos nije ni stigao.
A zaveden je u nji'ovom sistemu, sa sve cenama po paketima i ugovornim obavezama.

Jel' ima nekog mt:s insajdera ovde, da nam razjasni malo situaciju... jel' ovog telefona (kao i ovih HTC-ova, uostalom) jos nije ni bilo, tek treba da dodje... ili to vec otislo, razgrabilo se?

Sta vam je ljudi, kako moze da se razgrabi kad nisu jos ni zvanicno u ponudi :)
Pod tim zvanicno mislim da updatuju onu stranu gde se prikazuju telefoni, a ne preko searcha da trazimo te telefone heh. Kapiram da telefoni tek treba da stignu kod njih, a unapred su pravili ove kalkulacije koliko sta izadje sa paketima.

Mene i dalje jako zanima sta su mislili pod telefonom Samsung I5800.

@CAR nisu telefoni jso ni stigli - a posledica toga je da nisu mogli ni da se razgrabe : )

Naostrio sam se na onaj HTC zvacu opet u ponedeljak.

Sta vam je ljudi, kako moze da se razgrabi kad nisu jos ni zvanicno u ponudi :)
Pa sta znam(o)... da ne bude da oni svi odu onako standardno, "ispod zita" ;)

Kao sto se desavalo u nekim prethodnim situacijama, uostalom...
Pod tim zvanicno mislim da updatuju onu stranu gde se prikazuju telefoni, a ne preko searcha da trazimo te telefone heh.
:D:D:D

Vidim, razumemo se :p
Kapiram da telefoni tek treba da stignu kod njih, a unapred su pravili ove kalkulacije koliko sta izadje sa paketima.
Pa, i moj rezon je generalno takav nekakav...
Mene i dalje jako zanima sta su mislili pod telefonom Samsung I5800.
Evo ovo:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/samsung-i5800.html :)
(takodje preko search-a iskopano :d)

2 PLAYBoY:
Nek' bude iz tvojih usta... u mt:s-ove poslovnice :D:D

Ako tako gledaš, svako poređenje sa VIP je besmisleno. Npr. MTS uz Mix 1250 ne daje ništa, a VIP ima nižu cenu za telefon + 325 MB neta.

Paz' ovako : )

- nisam na VIP-u, a ovaj broj koristim 8 godina
- tatoo je u svadji sa, GPS-om, BT-om, ruzan je, android je smece
- Touch2 ima javu, flash, transfer podataka preko BT-a, lepsi dizajn, bolji video zapis, Igo8 moze da se instalira i lepo radi, win ima dosta aplikacija...ima i android al tatto zbog kombinacije male rezolucije ekrana i Androida nema 'pravu podrsku' za GPS

Ja samo kazem - bukvalno isti telefon placati vise je besmisleno. ALI s obzirom da ti je bitan broj i da mislis da je Android smece - samo napred.
Btw. tattoo jeste ruzan, ali GPS je resen, za BT ne znam, rezolucija (i sam display) je isti, a i sigurno radi bar 2x brze od touch2 (zbog Win-a)...

@Heinz: Tacno, posebno za tako neki telefon. A mt:s tarifa daje vise minuta i poruka, ali 0 MB.

Poslednja izmena:
Smece kakvog nema, ne svidja mi se nikako, evo sad citam da ce Google da izbaci operativni system i za racunare...ne mirisem google nikako!
Od androida samo mi je symbian na nokiama vece smece...

Heh, ma ok je to ali postoji previse nejasnih stvari oko njega. :)
Prvo i najvaznije odakle im bre ovaj telefon u ponudi kad jos nije izasao u svetu? Drugo, napisali su neke bezveze specifikacije od ko zna kog modela, pravi I5800 ima nesto sasvim drugo.

http://www.coolmags.net/gadgets/samsung-i5800-i5801-is-coming-soon.html

Svi se pitamo sta kako u ovoj temi http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=232824

Kad bi nas neko iz mts-a prosvetlio sta oni zapravo imaju...

MTS to nije ni ostavio na sajtu.

Zvanično ga nema .)

Ima ga, ja mislim da sam video sliku u novinama ili na tv u :)

Nazad
Vrh Dno