Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Никад није ни било преноса интернет саобраћаја на КТ, то је дозвољавао лош софтвер.

Ajde mi recite gde ste vi prebacili pare na postpaid. U Pozeskoj i na Obilicevom mi ne daju,pricaju neku svoju pricu... Imam ugovor do 7.8 jedino ako me cimaju do kraja ugovora. Kad sam prelazio sa prepaid 1000 din je moglo nisam ni pitao, ali ocito im 21000 smeta :d

Ja sam u winwinu, a prodavac je bio na telefonskoj vezi sa nekim, videćemo kad stigne račun. Imam i 3 emaila od korisničkog gde potvrđuju da se prenosi!
Ako su se malo z@€&#i, šta da im radim, jesu oni oprostili nekom net u romingu. Drugo kredit će svakako biti potrošen na njihove usluge.

Ma isao bih ja u winwin ali jurim telefon pa moram preko mts. Ne odgovara mi to 50% i vaucer.

Imaš i u WinWin gomilu teleofna, možeš odmah i vaučer na njih da potrošiš, i nisu zaključani na MTS ....

*** nije im neka ponuda,zakomplikovao sam ga bas . Jurim neke dual sim iz mts "bolje su cenjeni u narodu i lako nadju vlasnika"

Ajde mi recite gde ste vi prebacili pare na postpaid. U Pozeskoj i na Obilicevom mi ne daju,pricaju neku svoju pricu... Imam ugovor do 7.8 jedino ako me cimaju do kraja ugovora. Kad sam prelazio sa prepaid 1000 din je moglo nisam ni pitao, ali ocito im 21000 smeta :d

Idi u usce ...i moraju ti to odobriti jedino ako ne moras da sacekas da ti istekne ugovor..

Ja sam u winwinu, a prodavac je bio na telefonskoj vezi sa nekim, videćemo kad stigne račun. Imam i 3 emaila od korisničkog gde potvrđuju da se prenosi!
Ako su se malo z@€&#i, šta da im radim, jesu oni oprostili nekom net u romingu. Drugo kredit će svakako biti potrošen na njihove usluge.

Na junskom racunu ces tek videti avans tj.vodice ga kao stavka kredit. Pre neces moci ni preko call centra ...tako sam ja prosle godine prelazio sa pre na mobilni net sa 50% ...bilo krede :)))

Cudo ovaj tapatalk sve ti dodje i kad ti odgovore
Edit ali proguta pola poruke
@ satell200
C9 ili samsung duos 2 :d kao prekaljeni trgovac ovom telefonima zeljnom narodu
Inace kad sam vec u centru nije me mrzelo da odem i na terazije. Isti odgovor druga prica Nista onda Usce , ionako moram sa caletom da idem valjda ce 4m i 200 kg to lakse resiti

Poslednja izmena:
Ti hoces sa kt da predjes na neki mixnet i da uzmes telefon ...a ugovor ti istice 7.08... jedini problem sto ti prave koliko sam te razumeo to sto ti nije istekao ugovor ....a imas primer ironman koji je u winwin odradio sve to ...sto znaci da se opet pravdaju neznanjem i to nismo do sada radili ...samo budi uporan i reci ako moze u winwin onda u mts sigurno moze .... sad sam prenosio ugovor i bio decko koji se toliko zapetljao jer kako sam rece nikad to nije radio ...tako ti je sa mts

Rp, nista ne pitaj u poslovnici za kredit, samo trazi prelazak. Ako ne vidis avans sledeceg meseca zali se.
Sto se vise prica, pre nece moci vise nista. Zato tisina malo :)

Ok sefe. Sto se mene tice moze da se brise ceo dan. Privesce me za sirenje panike

Rp, nista ne pitaj u poslovnici za kredit, samo trazi prelazak. Ako ne vidis avans sledeceg meseca zali se.
Prilikom prelaska ne dobijas bilo gde napismeno koliko kredita prenosis. Izricito sam trazio, nisam dobio. Preneo sam 23.000 din, a sl. meseca u avansu mi je pisalo 2.300 din - jedna nula manje! (Ovo je bilo avg. 2013.)

I sta je bilo sa tom nulom?;)

Није ваљда да ћеш за једну нулу да се буниш? ;)

^ Reklamacija je vratila nulu. Sve ok posle 10-ak dana. Sluzbenica u poslovnici iz aplikacije nije mogla da vidi koliko sam imao kredita na KT broju pre prelaska na postpaid, očigledno je ta "tajna" bila duboko zakopana u njihovom IS-u.

Sada čuvam bar poslednji račun nas kojem stoji stanje avansa. ;)

Ја за сваки случај пола дајем пријатељу па ће бар један да остане са свим нулама. ;)

Е да, појавио се и онај Самсунг у ценовнику. Претерано, за њега или онај HTC бих дао динар уз КТ2000 да су дуалсим, овако је превише. Можда динар уз КТ1000 без дуалсим варијанте ... плафон. Уз овакве цене бих прихватио само нешто типа НТС500 дуалсим. ;)

Poslednja izmena:
Ne daju oni telefone koje misle da ce se prodavati, vec one koje ne mogu da prodaju :d

Jel nasao neko neku info bez zvanja KC?

pre neki dan sam presao sa prepaida na post mixnet L i uzeo tel .. naravno sa 30000 din krede koji ce da se zaracuna kao avans .. e ono sto me je iznenadilo je da sada AVANS placa i pretplatu i ratu za telefon ( po recima radnice ) .. videcu na racunu da li je u pravu il cu placati tu ratu _)

i pitao sam je oko prelaska sa KT ...moze i pre isteka ugovora da se prenese broj u mixnet i prebacuje se glavni kredit kao avans

Racuni za pretplatu i rate su zasebni. Ne verujem da moze avans da se iskoristi.
Nego ima li sta novo u vezi ovog rasclanjivanja kredita?

Moze biti, u sustini i trebalo bi da bude - ne znam kako ces znati doduse (ne znam uopste da li se vide racuni za rate na online portalu?).
Recimo meni je prosle godine avans za zajednicki racun mobilnih iskoriscen za placanje ADSL-a.

Ne kazem da moze, ali meni je taj avans prosao.

Tako znaci ,:))kako gde prodje , ma nek on samo tamo plati one racune sledecih 13 meseci a rate ako bude super ,ako ne izdrzacu tih 600 din 6 meseci

Moze biti, u sustini i trebalo bi da bude - ne znam kako ces znati doduse (ne znam uopste da li se vide racuni za rate na online portalu?).
Recimo meni je prosle godine avans za zajednicki racun mobilnih iskoriscen za placanje ADSL-a.

Imam 2 rč, jedan za mobilne i drugi zq fiksni i adsl. Ne znam dal može adsl da se spoji sa rč za mob.

Vrh Dno