Ajde mi recite gde ste vi prebacili pare na postpaid. U Pozeskoj i na Obilicevom mi ne daju,pricaju neku svoju pricu... Imam ugovor do 7.8 jedino ako me cimaju do kraja ugovora. Kad sam prelazio sa prepaid 1000 din je moglo nisam ni pitao, ali ocito im 21000 smeta :d
Ja sam u winwinu, a prodavac je bio na telefonskoj vezi sa nekim, videćemo kad stigne račun. Imam i 3 emaila od korisničkog gde potvrđuju da se prenosi!
Ako su se malo z@€&#i, šta da im radim, jesu oni oprostili nekom net u romingu. Drugo kredit će svakako biti potrošen na njihove usluge.
*** nije im neka ponuda,zakomplikovao sam ga bas . Jurim neke dual sim iz mts "bolje su cenjeni u narodu i lako nadju vlasnika"
Prilikom prelaska ne dobijas bilo gde napismeno koliko kredita prenosis. Izricito sam trazio, nisam dobio. Preneo sam 23.000 din, a sl. meseca u avansu mi je pisalo 2.300 din - jedna nula manje! (Ovo je bilo avg. 2013.)Rp, nista ne pitaj u poslovnici za kredit, samo trazi prelazak. Ako ne vidis avans sledeceg meseca zali se.
Racuni za pretplatu i rate su zasebni. Ne verujem da moze avans da se iskoristi.
Nego ima li sta novo u vezi ovog rasclanjivanja kredita?
Moze biti, u sustini i trebalo bi da bude - ne znam kako ces znati doduse (ne znam uopste da li se vide racuni za rate na online portalu?).
Recimo meni je prosle godine avans za zajednicki racun mobilnih iskoriscen za placanje ADSL-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari