Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Nije mogao pre koji mesec, hteo sam ja :( Ne treba mi zaseban papir, na zasebne adrese, i zasebni listinzi i najbitnije - ne zelim zasebne trajne naloge :)

Dobra strana razdvojenih racuna je sto moze jedan trajni nalog da se stornira a drugi ostave, ako je sporan racun :)

EDIT: Naplacena je promena tarife na KT (placa se promena kartice), ne dupli mKarking :) Jos samo da vidim da li je avans prosledjen... pise da "Nije placeno" :(

Poslednja izmena:
KT->MixNet, MixNet->KT, tj. pre->post/post-prepaid trazi promen karticu kod MTS-a, i to se naplacuje ~200dinara.
Jos mi nema racuna u PDFu :(

^ Što si sa MixNet-a opet isao na KT? Zar tu ne mora prvo pripejd, pa KT?

Nisam sada isao MixNet->KT, nego pocetkom prosle. Iskoristio sam ono povecanje cena van pretplate da mogu tokom ugovora sa MixNeta da predjem na KT, bez penala.
Ali obe promene (postpaid u KT i obratno) traze promenu kartice, tj. naplacuju se.

Da li je jos neko pogledao listing za zadnja tri meseca za kt? Previse mi je da mogu preko telefona da sracunam, ali izeda da se SVE naplatilo sa osnovnog kredita?? Bez obxira sto je i sa bonusa skinuto?
Sutra proveravam xls output na kompu, ali tako izgleda iz sumarnog listonga

Nisam primetio, imam zapisano koliko kredita imam, pa tako kontrolišem.

Ма јок, ја са КТ зовем само и једино мт:с бројеве, скида са бонуса и ништа друго не дира.

Izgleda da je listing poludeo, jer sve stoji pod naplatu, nista iz dodatnog (bonus) kredita, ali bi po tome ispalo da je potroseno vise osnovnog nego sto ga ima :)
Mada i ono sto znam da ide iz osnovnog (van mreze, VAS, dopune, medjunarodni) su preko onog sto ima kredita :D

Poslednja izmena:
Skida sve normalno kako treba a listing jeste poludeo jer na primer kad posaljm poruku van mreze pise kao da je poslat medjunarodni sms.

Da li se u Kontroli Troskova kad se uzme sa 50% popusta ugovor moze placati parking sa tim osnovnim kreditom?

Do sad je moglo, od 1. avgusta nisam siguran da li ce moci, trebalo bi da moze

Danas su mi javili da su nam poslali pismeno sa kredit nece vaziti vise od dva meseca. Trebalo je da vec stigne juce ali nije. Cim su i pismeno poslali, bice da ce biti tako.

Onda da trazimo polako raskide ugovorne obaveze..... Inace, nit mi proradilo Friendly dopunjivanje, nit me iko zvao u vezi toga, nitii sam dobio odgovor od RATELa.

Пријатељска допуна и даље ради. ;)

A koliko kredita ima? Da li je nekome sada preko 2xMesecno? (nemam KT broj kod sebe :))
Sad i zvanicno izmenjeno na sajtu, na stranici za KT :(
"Ukoliko u toku meseca kredit ili bonus ili MB ne potrošite u celini, preostali iznos se prenosi u naredni mesec, s tim što se preneta količina saobraćaja može iskoristiti samo u mesecu u koji je preneta."

Poslednja izmena:
Малопре није било промене, ионако пише да важи до 2. августа па ће ваљда од сутра да се мења.

Meni još nije legao kredit .

Još uvek čekam osnovni kredit , bonusa imam 8000 (kt2000 ), bilo 4500. Izgleda da imamo i mesečne i dopunjene mb, nekih 2,5gb se prenose stalno, a sada sam dobio novih 1000 mb i to mi važi mesec dana, naime, nisu pridodati preostalim mb iz jula .

Мени је у току ноћи легао главни кредит, додали 2.000 на претходно стање. Што се интернета тиче, поништен претходни гига а оно што је заостало од раније важи до 1. 8. па ће вероватно да нестане у поноћ.

Imao si tolko vise od moguceg duplog mesecnog kredita?

Iron, vec mesec/dva ne daju glavni kredit odmah prvog u mesecu, nesto su zeznuli onim "vazi do" izgleda pa se tek tada dodaje.
Мени је у току ноћи легао главни кредит, додали 2.000 на претходно стање. Што се интернета тиче, поништен претходни гига а оно што је заостало од раније важи до 1. 8. па ће вероватно да нестане у поноћ.

Jesi imao vise od 2000 prenetog barem da znamo da li su dobro napisali na sajtu ili i to nisu sredili?:)
Jel' imao neko da je ostalo vise od visine mesecnog i da je dobio vec za ovaj mesec? Da li ima neko preko 2xMesecno u sustini?

Ma osnovni kredit se prenosi jedan mesec i to je to, nema tu sta sad. Ako imas kontrolu troskova 1000 sve preko 2000 za osnovni kredit i preko 4000 za bonus kredit se isece i to je to. Meni je drago sto su popravili uzmi minute i uzmi poruke. Pre bi mi se ti dodaci trosili tek kad bih skroz potrosio bonus kredit. Sad se trose nevezano za to koliko imam bonus kredita.

Ma osnovni kredit se prenosi jedan mesec i to je to, nema tu sta sad. Ako imas kontrolu troskova 1000 sve preko 2000 za osnovni kredit i preko 4000 za bonus kredit se isece i to je to. Meni je drago sto su popravili uzmi minute i uzmi poruke. Pre bi mi se ti dodaci trosili tek kad bih skroz potrosio bonus kredit. Sad se trose nevezano za to koliko imam bonus kredita.

Nisam znao da se dodaci troše pre bonusa

Jesi imao vise od 2000 prenetog barem da znamo da li su dobro napisali na sajtu ili i to nisu sredili?:)
Хм, пре новог кредита сам имао око 2.120, ноћас сам пребацио пријатељу 200, они додали 2.000 па сада имам 3.920. Могуће је да сам на време пребацио оно мало што је прелазило месечни кредит. :)

Malo iza ponoći sam prebacio 200 dinara na prepaid i natrag, a juče isto tako 200. Tih 400 se pripoilo dopunjenom kreditu a na mesečnom mi je ostalo 556. Radi se o KT 500. Izgubio sam 56
Ја бих ти препоручио да ипак нађеш неку припејд картицу па тамо пребацујеш, ово тамо-вамо има и даље ризик да нестане. Колико год ми причали да је тај допуњени кредит сигуран, ја се не бих играо.

Malo iza ponoći sam prebacio 200 dinara na prepaid i natrag, a juče isto tako 200. Tih 400 se pripoilo dopunjenom kreditu a na mesečnom mi je ostalo 556. Radi se o KT 500. Izgubio sam 56

Znaci sada imas 1000, vec ti je stigao mesecni? Provereno si izgubio 56, to me zanima?
Znam sta pise na sajtu, ali treba nam provereno u praksi :)

Vrh Dno