Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Da li je ovo novina, na *105# mi izbacuje da prenete mb mogu da iskoristim do 2.6. dok novih 150mb su odvojeni i važe do kraja juna.

dobro jutro -)) ironman .. znaci nisam jedini ..obradovao nas je mts sa pocetkom juna ... ..ako je tako onda pocinju da unistavaju kt ... nego ako neko potvrdi da potrosim te preostale GB na skidanje filmova danas -)))

Dobro jutro. I kod mene isto tako pišeš.

Poslednja izmena:
Zar ne stoji u ugovoru da se prenosi u sledeći mesec preostali mb, tj ne kao do sada svi mb unazad, već koliko sleduje mesečno, 150,300 ,500mb. Znači, ako nisam trošio trebalo bi da imam 150+150mb na kt500 .
Možda su se ponovo zabunili, trEba poslati prigovor korisničkom.
Inače imam 4+gb, koje sam čuvao kad otkažem adsl, tj za sada!

Можда само исправљају пропусте који су довели до тога да се интернет неограничено преноси. Колико знам, кредит се преноси, бонус се преноси само у следећи месец а за интернет не пише ништа па не би ни требало да се преноси.

Зар сте ви уговоре склапали рачунајући на нешто што се дешавало због грешке па када то исправе, онда пакет не ваља?? Не знам за те старе КТ јер их нисам ни користио, овај КТ2000 који од септембра користим ће практично тек од сутра да буде баш по пропису. Хвала и за ово до сада ... мада је мени практично сав интернет преношен и нисам га ни трошио. Како дошло, тако ће и да оде.

Не би било добро да сада промене и правила за основни кредит па и ту уведу неки рок до када може да се искористи пренето. Онда ћу одмах да га пребацим на ... 1003. :)

Cale objasnio, isto bih rekao:)
Sta kaze za osnovni kredit?

Prenos mb u sledeći mesec su obustavili i u mix net tarifama, ali su uveli neograničeni net, možda i kod kt tako bude.

Caleee koliko si love sakupio hehe ....nece dirati glavni. ... ali kad prodaju mts onda ...

Poslednja izmena:
... Onda verovatno neće moći osnovni kredit da se prenese kao avans za postpejd. Kao kod Vipa danas. I još puno toga.

Нешто ће моћи, ако ништа онда као кредит за припејд. Нисам много скупио, колико може на КТ2000 од септембра ... мада сам пустио прилично порука на 1003 па се скратио кредит. Можда још пошаљем и тако корисно употребим кредит ако неко планира да га отима. ;)

Tu si u pravu ...ima da placam parking svima hehe i inocall nek pricaju ljudi

Ako ukinu prenos osnovnog kredita , odmah tražim raskid ug i dostavljam br tr na koji mogu da mi uplate.

Malo tishe, ljudi:)

BTW na sajtu i stoji da se osnovni prenosi (bez pomenutih ogranicenja), bonus samo jedan nesec, a za net se ne pominje prenos.

Inace, tokom maja se meni net uopste nije smanjivao! Na dva kt broja. A na jednom prepaidu se dodatak extra sporo trosi.

Meni se troši, a kad upalim thetering tek tada. Na jednom br imam 4+ giga koji mi trebaju!

***, to nikad nije bilo namenjeno da tako ide, super je dok je moglo :( Ako uvedu neogranicen net doduse na KT-u bice jos bolje, sto se mene tice! Ne moze matorci da mi istrose kredite kad predju net :)

Ako ti treba net, uzmi bre one mTel CG kartice sa flat netom do kraja godine :)

Јел гледао неко скоро шта му пише на *100# па Остало па Стање рачуна? Смрдиии.

?
Znam da nekad nije hteo odmah stanje na 100 sa prikaze pa je moralo sa se ide na Ostalo pa Stanje. Sta je sada? Nemam kt kod mene sa probam:(

I dalje stoje gb od juče.

Do 3. bi stajali. Ja sam jedan KT broj prebacio na prepaid krajem aprila, i ostalo mu je neta i bonusa do 3. maja, iako je bio Moj Prepaid vec 1. maja.

Само да завршим оно што сам почео, сада на прегледу стања рачуна пише да имам месечни кредит од 1.795,93 динара који важи до 03-07-2014. као и допуњени кредит од остатка (штекованог) без рока трајања. Да ли је то само подељен приказ (посебно шта сам плаћао, посебно шта су они допуњавали) или је у припреми неко ограничавање рока употребе нечег од та два?

videcemo sta ce sutra reci gb ... mada ako budu ogranicili prenos osnovnog kredita onda narusavaju paket i to debelo sto je razlog za prekid ugovora ..mada ne verujem da ce mts to da uradi ...ali ako se i to desi lepo raskinemo kao i u vipu sto smo radili ..

Cale, zar ti trosis osnovni kredit? Da ti nije tih 1790 onaj bonus?

Трошим, допуњујем пријатељу. ;> А бонус ми је увек 8.000 почетком месеца, до краја ретко падне испод 7к. Шта ћу, више волим да попричам уживо па ретко и кратко телефонирам. :)

Не верујем да ће да скидају, КТ је у основи припејд, а ионако пише да се само бонус преноси још један месец док за пакет реклама и гласи ... пренесите ...
Сутра ћу да останем без непотрошених 4 гига ... који би ионако једном пропали.

Džaba istroših giga ipo neta danas, produžili do kraja juna!

Poslednja izmena:
Gledaju ko cacka da ga procackaju;)

Ako ukinu prenos osnovnog kredita , odmah tražim raskid ug i dostavljam br tr na koji mogu da mi uplate.

Za KT nije moguce dobiti povracaj sredstava. Probao, pisao, dobio odgovor direktno iz trezora.

Moze da se potrosi ili da se prebaci kao avans prilikom prelaska na postpaid.

Vrh Dno