snacke1984
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 320
Postpaid 400 profil je najjbolji..... za ono sto nude...100mb,200sms,100mms,200min.
Kakva su iskustva sa Mixnet paketima, mene interesuju M i L... Posto se razmisljam da predjem sa telenora, ali nisam siguran zbog obracunavanja kod mts (koje bi mogli nazvati diskutabilnim ako nista vise)
Losa ti je kontrola troskova jer placas i uspostave veze, ali sad je kasno... Bolje da si uzeo neku mix tarifu.
pa nije mi losa, jer nisam neki trosadzija, ne zovem mnogo, ali saljem dosta poruka, zato mi odgovara cena sms-a od 85 para, a imam dovoljno kredita i da nazovem kada mi treba. A najbitnije od svega odgovara mi da placam fixnu mesecnu cenu pretplate i da nisam vezan nikakvim ugovorom.
A ovo poslednje, ako ne probijes minute i poruke i na ostalim tarifama je pretplata fiksna, a i nema ugovorne obaveze ako ne uzmes telefon.
Pa da, ali ovde pricas do dok ne ispucas tih 1000 din i posle nema vise, osim ako ne uplatisDok na ostalim postapid paketima mozes i da se zaneses pa da probijes pretpatu ,a da nisi ini svestan
Ali dobro, svako ima svoju racunicu, tako i nekom mojom racunicom meni odgovara kontrola troskova
![]()
Pa brate, na to si trebao da misliš pre puta ..... i kada potpisuješ ugovor, oni pitaju koje sve usluge hoćeš da ti uključe.
A zar na MTSu ne uključuju automatski posle 3 izmirena računa?
Zašto je 066 postpaid u grupi stari paketi na sajtu? Više nema mogućnosti da se uzme? Izgleda forsiraju Mix Net pakete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari