Pitanje?
Za mesec dana mi istice 066 postpaid ugovor koji sam pre 11 meseci potpisao tokom akcije "mobilni kao fiksni" gde sam dobio paket POSTPAID400(koji vise ne postoji) i to tako da placam pola pretplate... Interesuje me sta se desava kada mi istekne ugovor, da li mozda mogu ponovo isti takav ugovor da potpisem(u sta sumnjam), da li mogu da zadrzim taj paket sa punom pretplatom(u sta takodje sumnjam) ili moram da predjem na neki drugi, aktuelni paket?
Hvala!
Pitanje?
Za mesec dana mi istice 066 postpaid ugovor koji sam pre 11 meseci potpisao tokom akcije "mobilni kao fiksni" gde sam dobio paket POSTPAID400(koji vise ne postoji) i to tako da placam pola pretplate... Interesuje me sta se desava kada mi istekne ugovor, da li mozda mogu ponovo isti takav ugovor da potpisem(u sta sumnjam), da li mogu da zadrzim taj paket sa punom pretplatom(u sta takodje sumnjam) ili moram da predjem na neki drugi, aktuelni paket?
Hvala!
...
@PJ apsolutno si u pravu, ama bas sa njima se nikada ne zna...
Shveca kupila pre mesec dana telefon C3 na ugovor, onaj paket mix 750, jos nije dobila racun, a kupila ga 1 avgusta...wtf? Kad bi se ped** zeznuli pa da joj ne naplacuju bilo bi super!
Znaci, u Evropi recimo je 55RSD/min za zvanje Evrope sa USSD callback-om?Funkcionise najnormalnije i cene su kao na sajtu. Ono sto me je iznenadilo jeste da je call back u slucaju da osoba koju pozivas ne odgovori potpuno besplatan.
KT i SKTDa li je USSD u romingu podrzan je najbolje da se obratis MTS-u kako bi iz prve proverio koje mreze u Koreji su podrzane.
Za kupovinu kartice (bacio sam prethodnuKakvo znanje jezika je potrebno za koriscenje prepaid broja u Koreji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari