Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

То је занимљиво, децембра прошле године мењали шаком и капом.

Da li move dobijaju i oni koji imaju optiku a imaju jos vise od godinu dana do potpisivanja nove ug.obaveze? Meni jos uvek je aktuelan iris?

Da li iko ima predstavu zasto samo mts gura fiksni telefon u sve box pakete? Cak i da je samo 200 dinara vise, zasto placati nesto sto 10 godina ni ne koristim...niti znam broj fiksnog.

I zato što će boomer pre promeniti krvnu grupu, nego broj fiksnog ili nedaj bože ostati bez istog. A to ti je trećina mts korisnika.

Mani treba pomoć kako da kreiram nalog na nesretnom portalu moj mts? Username neki navodni sam dobio na tim papirima koje sam potpisao, šifre nema nigde, pominje se da sa računom valjda stiže negde? Sad da li da čekam račun ili može nekako da se dođdo istog. Sve je jako retardirano, koju god da izaberem od 3 opcije ne radi iz nekog razloga....mts broj nemam, jmbg trenutno ne radi a emai ne nalazi lični a pop3 ne mogu da pristupim opet jel nemam šifru. Cirkus
Ako još uvek nisi rešio problem (verovatno jesi, ali...), pokušaj prvo da kreiraš nalog na https://moj.mts.rs , a potom možeš da se loguješ na https://webmail.mts.rs .

Kada je reč o lozinci, probaj ili prazno polje, ili upiši lozinku jednaku svom korisničkom imenu. Ja sam odradio tako pre neki dan...

Nisam rešio. Ne mogu da kreiram nalog na moj.mts.rs jel nemam njihov mobilni broj a ostale opcije sam već naveo kao problem. Probaću isto user i pass mada sumnjam da će to da prođe

EDIT: posto je istekao na predhodni post...
@istameni naravno da nece isti user i pass, a prazno polje ne znam kako bi ostavio kad je required kolona i forsira te da unsese nesto?! Probacu da sacekam jos racun par dana pa cu videti da li ce proci sa tim nekim brojem koji su pominjali da ima u racunu. Hvala u svakom slucaju.

Koliko shvatam, oni su ti rekli da je inicijalna lozinka zapravo šifra korisnika (tvoj ID u vidu broja), i nju ćeš stvarno dobiti na prvom računu. Ne vidim, međutim, razlog ni da ti je ne daju preko telefona (ako zoveš sa registrovanog, iako nije njihov, a možeš ih pozvati i sa njihovog fiksnog ako ti je osposobljen) ili čak mejla (isto registovanog, neki si sigurno ostavio prilikom sklapanja ugovora), to recimo konkurencija (bivši SBB, kod kog isto treba za nalog) provereno radi. U najgorem slučaju, mogao bi uživo otići u najbližu poslovnicu i pitati ih. Svakako, čim imaš korisničko ime, to znači da tvoj nalog postoji, tako da te strogo zanima prijava, dok registracija (ostale opcije koje si pominjao, sa brojem i JMBG) služi za one koji nemaju nalog.

Nazad
Vrh Dno