Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

S obzirom na taj otkazni rok, kada meni istekne Box tarifa koja više ne postoji, koju sumu i po kojoj logici oni meni mogu da naplate, kada ja na to nisam pristao potpisivanje inicijalnog ugovora?
Devojci su pokušali da naplate neku sumanutu cifru nakon preuzimanja Oriona, verovatno kao svoj ekvivalent toj usluzi u svojoj ponudi, ali mi deluje da je zakonski nemoguće da budem u obavezi da plaćam neku nasumičnu skuplju uslugu zbog njihovog "otkaznog roka".

Da li je neko skoro sklapao/obnavljao ugovornu obavezu za Box 4 paket na teritoriji Južnog Banata, tačnije Pančeva?
Da li dele nove ONT modeme i Move STB uređaje?

S obzirom na taj otkazni rok, kada meni istekne Box tarifa koja više ne postoji, koju sumu i po kojoj logici oni meni mogu da naplate, kada ja na to nisam pristao potpisivanje inicijalnog ugovora?
Devojci su pokušali da naplate neku sumanutu cifru nakon preuzimanja Oriona, verovatno kao svoj ekvivalent toj usluzi u svojoj ponudi, ali mi deluje da je zakonski nemoguće da budem u obavezi da plaćam neku nasumičnu skuplju uslugu zbog njihovog "otkaznog roka".
Placas punu cenu tog paketa koji vise ne postoji za nove korisnike. A paket i punu cenu mozes naci u poglavlju stari paketi.

Drugarica je potpisala pre par dana ugovor sa mts za Box paket u koji je ubacila i svoj mob i sad se predomislila posto je dobila drugu jeftiniju opciju. Sve je odradila preko tel i ugovor je potpisala tako sto joj je donela kurirska sluzba. Da li za to vazi onih 14 dana da moze da otkaze ugovor bez ikakvih penala. Da li neko moze da napise detaljan postupak sta treba da uradi da izvuce svoj mobilni broj iz paketa, a ugasi internet i TV...

Mrzi me da tražim ugovor ali mislim da se zapravo pominje i situacija kada ti istekne ugovor, nešto su stilu "po isteku ugovorne obaveze primenjivaće se važeća cena usluge van ugovorne obaveze".
Recimo za BOX 2 koji ja imam trenutna cena je 2799 (što je totalni rip off) a kad mi istekne za mesec dana onda će biti "još povoljnijih" 3249 din, za frikin 50/8 net...
1779739041119.webp

Drugarica je potpisala pre par dana ugovor sa mts za Box paket u koji je ubacila i svoj mob i sad se predomislila posto je dobila drugu jeftiniju opciju. Sve je odradila preko tel i ugovor je potpisala tako sto joj je donela kurirska sluzba. Da li za to vazi onih 14 dana da moze da otkaze ugovor bez ikakvih penala. Da li neko moze da napise detaljan postupak sta treba da uradi da izvuce svoj mobilni broj iz paketa, a ugasi internet i TV...
Nisam stručnjak ali mislim da se to računa kao potpisivanje ugovora na daljinu, čim nije u njihovoj poslovnici / filijali, tako da važi rok od 14 dana.
Za postupak nemam pojma, to najbolje da pita call centar.

Mrzi me da tražim ugovor ali mislim da se zapravo pominje i situacija kada ti istekne ugovor, nešto su stilu "po isteku ugovorne obaveze primenjivaće se važeća cena usluge van ugovorne obaveze".
Recimo za BOX 2 koji ja imam trenutna cena je 2799 (što je totalni rip off) a kad mi istekne za mesec dana onda će biti "još povoljnijih" 3249 din, za frikin 50/8 net...
Pogledajte prilog 540739

Nisam stručnjak ali mislim da se to računa kao potpisivanje ugovora na daljinu, čim nije u njihovoj poslovnici / filijali, tako da važi rok od 14 dana.
Za postupak nemam pojma, to najbolje da pita call centar.
To je BOX 2 M sada, BOX 2 S je bez interneta a BOX 2 M bez IPTV

Van ugovorne obaveze sam od 2022 i sada zbog preseljenja u novi stan gde uz MTS optiku postoji i SBB (faktički Yettel) optika, pa gledam da zapretim da ću otići u SBB / Yettel u nadi da mi daju 50% manju cenu tokom celog perioda ugovorne obaveze za Box 3 M, tako da plaćam svih 24 meseca po 3.100,00 din.

Trenutno plaćam Box 3 M (optika 600/600, osnovni TV paket i fiksni) van ugovorne obaveze neverovatnih 6.899,00 dinara mesečno.

Koliko je ovo izvodljivo ako zapretim da ću preći u SBB / Yettel ?
Ako planiraš da dobiješ benefit i zatim preseliš paket računaj da sve to samo po sebi treba da se odradi pametno i da se provere sve procedure. Preseljenje samo po sebi kod MTSa daje novu ugovornu obavezu osim na insistiranje korisnika da mu se prensese stara. tako da ako želiš benefit prvo ga preko podnošenja zahteva za prelazak u drugu mrežu ostvari (daju i dalje 24m 50%) pa tek posle mesec dana traži preseljenje uz zadržavanje benefita. i ako ti kažu da ne može iz KC-a ili poslovnice , sve može samo je potrebno uputiti zahtev za preseljenje usluge na drugu adresu uz zadržavanje benefita

Nazad
Vrh Dno