Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

I meni ponuda 6x50% na box2 (novi korisnik)... Tanko, čekam oktobar
Meni ne nude ništa preko 3 meseca za dinar, i preko agenta, u posvlocnici i preko njihovog broja 064 733 , agent mi reče da su do pre 1-2 meseca uskratili sa ponudama... Ako se ovako nastavi izgleda da ću uzeti A1 kućni 25% 24m umesto Box.

Inače kad sam prenosio broj u A1 isto me niko nije kontaktirao iz MTS na zadržavanju korisnika.

Uskratili su sa ponudama najverovatnije posto je pocetak avgusta pre dve godina bila poslednja tura kada su davali 18/20 meseci za dinar + 6/4 meseca po punoj ceni paketa. Tj. pocetkom avgusta ove godine su svi ti ugovori istekli.

Elem, kombinacija sa prenosom usluga na drugu mrezu, kada im stigne zahtev zovu i nude 50% za 24 meseca ugovor na visu tarifu definitivno funkcionise. Ili za istu tarifu ali za veci box, tj. box 2 na box 3 ili sa box-a 3 na box 4.
Izgleda da nije samo aktuelna ta kombinacija na MTS-u, deluje mi da je aktuelno na svim mogucim mrezama za sve moguce usluge.
Posto sam se dogovorio za box 4 paket sa 50% popusta, prebacujem broj iz A1 u MTS. Isto su mi nudili iz A1 20 meseci sa 70% popusta za neke NEO tarife + 4 meseca po punoj ceni.

Nije lose ovo koristiti kao oruzje dok funkcionise.

Molim vas da u objavama u vezi sa produženjem ugovora i dobijenim popustima precizirate koji tačno Box paket trenutno imate i da li imate optiku ili bakar.
Sugeriše se svim kolegama traženje IDP ili prelazak u Yettel, a možda nemaju optiku...

Pošto imam "Box 4 plavi" na bakru koji ističe za 2 meseca, voleo bih da znam kakve popuste možemo da dobijemo i šta se nudi korisnicima na bakru koji zatraže prelazak u Yunet.

Imam od pre par meseci ugovor na dve godine za Box4 i 18 meseci popust.
Sada kod mene u selu uvode optiku ,isključili su nam kablovsku i internet ,a internet preko Boxa je slab i nestabilan ,pa sam poslao zahtev za optikom
ali da zadržim popuste koje već imam . Devojka u poslovnici nije bila baš optimistična da će da mi dozvole.
Inače su napravili haos u selu ,preko noći svima isključili kablovsku a da predhodno nisu uvodili optiku i bez obaveštenja .I sada dnevno uključe par korisnika ,mnogi ima da se načekaju mesec dana i biće skuplje 2-3 puta nego što smo do sada plaćali supernova kablovsku .

Zvali danas mog oca i prebaciće nas na optiku ,zaržavamo popust koliko smo već imali a ovo će biti novi ugovor na dve godine .
Ako sam dobro razumeo odprilike 12 meseci popust a dve godine ugovor.
Ali su neverovatni ,isključili su mobilni telefon koji je u box paketu na nekoliko dana dok ne dođu kod nas kući da nas priključe . A imam internet i tv normalno

Je l će ovo možda da guraju onaj novi sistem za TV box, koji su ljudi pominjali i pljuvali ovde?

1757752857681.png

Presao sam sa Box3 na Box4 za 3500,00 mesecno narednih 24 meseca, medjutim racun koji mi je stigao je 4880,00 din.
Da li su se nekom pojavile greske racuna pri promeni paketa? Naime, meni je uracunata sim kartica 167 din i net boost 124 din.
To je ok, platicu karticu i net boost cu otkazati.....
Zatim stavka osnovna mesecna naknada na mobilni broj 394 din....
Nista mi nije jasno a lepo je receno i ug9ovorom naznaceno da je pretplata narednih 24 meseca 3500din....

To ti je naknada za mobilni od kada si potpisao ugovor pa do 1-og u mesecu, ako ti je Box3 sa mobilnim.

Koristimo box 4 paket....
Bili smo na Box3 pa su dodali mobilni broj i posle ga vezali za Box 4... sve je to trajalo nedelju dana.
Izgleda je greska sto su racunali pdv na osnovnu mesecnu pretplatu od 3.500 dinara i pdv na dodatke....
Proverio sam na sajtu mts, jsano stoji da su cene izrazene sa PDV, tako da je to diglo racun na 4880.
Ostaje i nejasno ta pretplata za mobilni broj, mozda racunaju tih par dana sto su prvo aktivirali broj da bi mogli da ga dodaju u Box4.....
Videcu sa njima u ponedeljak ili sutra ako radi podrska.

Vrh Dno