Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Istice mi optika box 3 najmanji paket (placam oko 1920din) pa sam preko opcije u app trazio ponudu za obnovu ugovora nude 5 meseci po dinar pa 19 meseci 4600 za najmanji box3 (net+tv+fix).

Babi i dedi je istekao ugovor sa sbb a imaju samo onaj d3 mini. Jel zna neko sta mts moze da ponudi za prelazak? To bi bio box 2 fiksni + tv.

BOX 3 L optika, od početne ponude 3 meseca 50%, na 6 meseci, na 10 meseci, na na kraju 24 meseca x 50% jer mi je isto A1 ponudio. Vidimo se za 2 godine.

i sta ti je A1 ponudio?

Obnova, isto mi je i A1 nudio ali tek od novembra, što je zapravo spekulacija da će od tada profunkcionisati u mom gradu, preko infrastrukture mts.

A1 nudi 12m po dinar i ostalo po ceni sa sajta, ili nekima 15m po dinar ali nisam cuo da je nekome nudjeno 24m 50% zato pitam.
Realno izadje isto ali nisam cuo da nude. Ali ok nova informacija.

Moja majka dobila 24x50%, ali reč je samo o mobilnom paketu. Ćale isto 24x50%

ovo je tema za box pakete, ne mobilne.

Što da ne bi moglo onda i za box. Samo ako znaš da pregovaraš.

A1 nudi 12m po dinar i ostalo po ceni sa sajta, ili nekima 15m po dinar ali nisam cuo da je nekome nudjeno 24m 50% zato pitam.
Realno izadje isto ali nisam cuo da nude. Ali ok nova informacija.
Ovo mi je komercijalista sa one teme za popuste ponudio.

Uskoro kevi ističe BOX 3 M ugovorna obaveza , danas zvali i ponudili odmah 24 meseca 50%. Odbijeni brdo kanala koje keva gledaju nemaju u ponudi.
Ja ponudio 24x 75% da plaćamo , reče pozvaće sutra ali sumnja da to može.

A sta su ponudili 24m 50% koji paket sto nema te kanale?
Ako je isti paket kako nema te kanale?

Konačna ponuda box crveni optika ističe sutra 12meseci 50% odbio
Super plan 2 internet i tv 10meseci 50% prihvatio
Vikendica box 3 intr, Tv, Fix plaćao samo 659 din 24 meseca da li ponudu 24 meseca 50 % 2350din prihvatio, Možda će nekom ovo da znači ima ponuda Oriron internet i Tv 1875 din 24 meseca 1875 din. Pozdrav..

Nazad
Vrh Dno