Pa ne, ugovor ima obavezno trajanje od npr. 24 meseca, tako da ti treba poseban razlog da bi ga raskinuo pre toga.Zar po novom zakonu od pre par godina nije omogućeno da možeš da raskineš ugovor bez penala u bilo kom trenutku?
Kako misliš da se ugovor sa uveliko važećom UO (npr zaključen na 24 meseca a prošlo je tek 12) raskine bez penala i bez ikakvog plaćanja a da pritom nema nikakvih razloga za tako nešto već eto, neću više?Zašto svi traže neke specijalne razloge za raskidanje ugovora?! Zar po novom zakonu od pre par godina nije omogućeno da možeš da raskineš ugovor bez penala u bilo kom trenutku?
Meni je ugovor istekao, zvao sam 5-6 puta da pitam jel ima neka ponuda (iako sam pre nekih 20 dana zvao za neku nevezanu stvar i dva puta su mi rekli da mi ističe ugovor, i ako hoću da produžim, nudili mi neke popuste) i rekli su mi da će me neko pozvati. Niko me još uvek nije zvao, iako mi je ugovor istekao 10-15 dana. Juče sam zvao da pitam, kaže pa zvali su te dva puta nisi se javljao, pa sam se ubeđivao sa njom da me niko nije zvao (niko me nije zvao, dva puta sam proverio).
Velika većina korisnika koji potpišu ugovor na 24 meseca dobijaju povlašćenu cenu. Povlašćena cena je čak i ona koja je na sajtu, cena bez UO je uglavnom skuplja - npr Box 4 Beli standardno košta 8299 dinara, a "normalna" cena uz UO od 24 meseca je 7599 dinara. Takođe postoji taksa za uspostavljanje usluge koju provajder smanji na 0 kada se potpiše ugovor na 24 meseca.Naravno, podrazumeva se da nisi uzeo neki telefon ili dobio neke druge beneficije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari