Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Istice mi optika box 3 najmanji paket (placam oko 1920din) pa sam preko opcije u app trazio ponudu za obnovu ugovora nude 5 meseci po dinar pa 19 meseci 4600 za najmanji box3 (net+tv+fix).

Babi i dedi je istekao ugovor sa sbb a imaju samo onaj d3 mini. Jel zna neko sta mts moze da ponudi za prelazak? To bi bio box 2 fiksni + tv.

BOX 3 L optika, od početne ponude 3 meseca 50%, na 6 meseci, na 10 meseci, na na kraju 24 meseca x 50% jer mi je isto A1 ponudio. Vidimo se za 2 godine.

i sta ti je A1 ponudio?

Obnova, isto mi je i A1 nudio ali tek od novembra, što je zapravo spekulacija da će od tada profunkcionisati u mom gradu, preko infrastrukture mts.

A1 nudi 12m po dinar i ostalo po ceni sa sajta, ili nekima 15m po dinar ali nisam cuo da je nekome nudjeno 24m 50% zato pitam.
Realno izadje isto ali nisam cuo da nude. Ali ok nova informacija.

Moja majka dobila 24x50%, ali reč je samo o mobilnom paketu. Ćale isto 24x50%

ovo je tema za box pakete, ne mobilne.

Što da ne bi moglo onda i za box. Samo ako znaš da pregovaraš.

A1 nudi 12m po dinar i ostalo po ceni sa sajta, ili nekima 15m po dinar ali nisam cuo da je nekome nudjeno 24m 50% zato pitam.
Realno izadje isto ali nisam cuo da nude. Ali ok nova informacija.
Ovo mi je komercijalista sa one teme za popuste ponudio.

Uskoro kevi ističe BOX 3 M ugovorna obaveza , danas zvali i ponudili odmah 24 meseca 50%. Odbijeni brdo kanala koje keva gledaju nemaju u ponudi.
Ja ponudio 24x 75% da plaćamo , reče pozvaće sutra ali sumnja da to može.

A sta su ponudili 24m 50% koji paket sto nema te kanale?
Ako je isti paket kako nema te kanale?

Konačna ponuda box crveni optika ističe sutra 12meseci 50% odbio
Super plan 2 internet i tv 10meseci 50% prihvatio
Vikendica box 3 intr, Tv, Fix plaćao samo 659 din 24 meseca da li ponudu 24 meseca 50 % 2350din prihvatio, Možda će nekom ovo da znači ima ponuda Oriron internet i Tv 1875 din 24 meseca 1875 din. Pozdrav..

BOX3 M , do sada plaćala 659 dinara , sad nude 2550 cenu ja nudim 1275 mesečno.
Svako bira za svoje pare sta želi ili ne želi.
VDSL, ona verzija 24 meseca po ceni fiksnog? Ili optika? Tasta zvali da produži Box 3 M (trenutno 659 RSD), nudili 6 meseci 50% on rekao da neće da plaća više od 2000 mesečno,odgovorili zvaće ga kad istekne ugovor početkom oktobra....

čisto hipotetičko pitanje - istice mi promocija 50 odsto na box3 krajem godine. Mogu li tada da tražim da predjem na box4 i da ponovo dobijem promociju 50 odsto?

VDSL, ona verzija 24 meseca po ceni fiksnog? Ili optika? Tasta zvali da produži Box 3 M (trenutno 659 RSD), nudili 6 meseci 50% on rekao da neće da plaća više od 2000 mesečno,odgovorili zvaće ga kad istekne ugovor početkom oktobra....
Optika , zvace sutra opet ali sumnjam da ce dati 75% na 24 meseca.

Konačna ponuda box crveni optika ističe sutra 12meseci 50% odbio
Super plan 2 internet i tv 10meseci 50% prihvatio
Vikendica box 3 intr, Tv, Fix plaćao samo 659 din 24 meseca da li ponudu 24 meseca 50 % 2350din prihvatio, Možda će nekom ovo da znači ima ponuda Oriron internet i Tv 1875 din 24 meseca 1875 din. Pozdrav..

Jel ovo u vezi telekoma box 3 i dali je optika u pitanju ili preko telefona ?

Box 3 preko telefona nije optika ponuda 24meseca 50% dve godine se plaćao samo fix 659 din promocija Box 3 vikendica pokušaj da tražiš i manje čujem da ljudi pokušavaju pa možda prodje svuda postoji granica. Želje su jedno realnost drugo...MTS TELEKOM se sada zadužuje kreditna linija u interesu je da zadrži korisnike cene su nerealne aa kad postane monopolista tu je kraj.

Za obnovu ugovora za optika box3S (tv,net,fix) nude 10 meseci 50% popusta posle puna cena.

Box 3 preko telefona nije optika ponuda 24meseca 50% dve godine se plaćao samo fix 659 din promocija Box 3 vikendica pokušaj da tražiš i manje čujem da ljudi pokušavaju pa možda prodje svuda postoji granica. Želje su jedno realnost drugo...MTS TELEKOM se sada zadužuje kreditna linija u interesu je da zadrži korisnike cene su nerealne aa kad postane monopolista tu je kraj.

Kad postane monopolista prelazimo na Starlink iz neke od susednih zemalja...

Nazad
Vrh Dno