Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

I meni ponuda 6x50% na box2 (novi korisnik)... Tanko, čekam oktobar
Meni ne nude ništa preko 3 meseca za dinar, i preko agenta, u posvlocnici i preko njihovog broja 064 733 , agent mi reče da su do pre 1-2 meseca uskratili sa ponudama... Ako se ovako nastavi izgleda da ću uzeti A1 kućni 25% 24m umesto Box.

Inače kad sam prenosio broj u A1 isto me niko nije kontaktirao iz MTS na zadržavanju korisnika.

Uskratili su sa ponudama najverovatnije posto je pocetak avgusta pre dve godina bila poslednja tura kada su davali 18/20 meseci za dinar + 6/4 meseca po punoj ceni paketa. Tj. pocetkom avgusta ove godine su svi ti ugovori istekli.

Elem, kombinacija sa prenosom usluga na drugu mrezu, kada im stigne zahtev zovu i nude 50% za 24 meseca ugovor na visu tarifu definitivno funkcionise. Ili za istu tarifu ali za veci box, tj. box 2 na box 3 ili sa box-a 3 na box 4.
Izgleda da nije samo aktuelna ta kombinacija na MTS-u, deluje mi da je aktuelno na svim mogucim mrezama za sve moguce usluge.
Posto sam se dogovorio za box 4 paket sa 50% popusta, prebacujem broj iz A1 u MTS. Isto su mi nudili iz A1 20 meseci sa 70% popusta za neke NEO tarife + 4 meseca po punoj ceni.

Nije lose ovo koristiti kao oruzje dok funkcionise.

Molim vas da u objavama u vezi sa produženjem ugovora i dobijenim popustima precizirate koji tačno Box paket trenutno imate i da li imate optiku ili bakar.
Sugeriše se svim kolegama traženje IDP ili prelazak u Yettel, a možda nemaju optiku...

Pošto imam "Box 4 plavi" na bakru koji ističe za 2 meseca, voleo bih da znam kakve popuste možemo da dobijemo i šta se nudi korisnicima na bakru koji zatraže prelazak u Yunet.

Vrh Dno