Da, do pre par meseci je moglo i 16 meseci ako se prelazi sa SBB-aDa li je 14 mjeseci po 1 dinar za box 3 trenutno najbolja moguća ponuda za nove korisnike?
Evo ja na Mts optici i totalno suprotno tako da nema pravila oko cgnat.
Jel optika u pitanju i ako jeste jel su ti nudili prelazak na novu MOVE platformu?Ja sam na Box 3L (fiksni-net-tv), nedavno obnovio ugovor.
Prvi ugovor sam potpisao 2023, prebacio se sa SBB-a pa su mi ponudili 18 meseci po dinar i 6 meseci po punoj ceni.
Fiksni ne koristim, tv gleda samo žena. Net je odličan, po mom iskustvu mnogo bolji nego kod SBB-a, tako da i nisam bio motivisan da menjam provajdera.
Kada je istekao drugi ugovor, napisao sam jednu poruku podršci preko Moj MTS portala, napisao da su im usluge nekoliko puta poskupele u prethodnom periodu i da za obnovu ugovora želim bar 20% popusta i prebacivanje na M paket jer su skupi.
Posle izvesnog vremena su me zvali, ponudili 50% popusta 12 meseci ako ostanem na L paketu.
To sam prihvatio, ali su uz ugovor koji su mi poslali na mejl "zaboravili" da pošalju aneks sa 50% popusta, pa smo se još malo zivkali dok nisu ispravili grešku.
Ako znas nekog akvizitera vici...Da, do pre par meseci je moglo i 16 meseci ako se prelazi sa SBB-a
Ne znam licno ali na broj 0800 100 150 daju istu promociju (14 meseci po dinar za nove BOX3/SP3 korisnike) ali mislim da ne važi za BOX3 DSL, svakako proveriAko znas nekog akvizitera vici...
Pojasni šta je idp za prelazak na box 4?@Gulftown
Pa najbolje ti je onda tako, da uzmeš box2, a telefon odvojeno bilo kod njih ako ponude nešto dobro posle zahteva za prenos bilo u A1.
Mada ipak ti to stavi na papir pre nego što uradiš pa izračunaj. Može se desiti da ti ispadne jeftinije sa tv-om ako si na optici i primeniš foru sa idp-om.
Verovatno ti za prelazak na box2 neće ponuditi 24x50% koliko bi dobio posle traženja idp-a za box4.
Sračunaj pa vidi šta je jetinije
Ako si na optici imaš mogućnost da tražiš izdavanje IDP broja radi migracije u Yettel mrežu i onda te zovu sa značajno boljom ponudom za nastavak saradnjePojasni šta je idp za prelazak na box 4?
Rekle već kolege ali hajde da i ja objasnim kad si mene pitao.Pojasni šta je idp za prelazak na box 4?
Ne bih se ja previše pouzdao u proveru yettela. Ni oni nisu sigurni gde mogu a gde ne. Osim toga ništa te ne košta da probaš, u najgorem slučaju će ti odbiti zahtev, pa onda idi na ovu drugu opciju.A jel to moguće iako nemam tehničke mogućnosti? Pošto po priči ljudi iz Yuneta i Yettela, kada su proveravali, nisam imao mogućnost.
Zapravo sam viđao po Yettelovim temama da ljudi pišu da im je rečeno da kod njih nema mogućnosti, što bez objašnjenja, što uz objašnjenja tipa da može ako dolazi podzemno (slučaj u zgradama) i slično. Hoću reći, može da se desi da iz Yettela kažu da kao nema mogućnosti, ali ne znam utiče li to na izdavanje IDP broja, jer za to svakako ne mora da postoji unapred pripremljen dogovor sa Yettelom.Nismo na forumu, a i mojoj okolini (savetovao sam dosta ljudi da to urade) imali takav slučaj da ima mts optika a da ne može yettel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari