Pocetkom prosle godine sam licno presao sa veceg paketa na manji. Jedino ako su kasnije nesto menjali.Ne znam od kada (pretpostavljam oduvek) ali znam za dva slučaja iz moje okoline u drugoj polovini prošle godine da nisu hteli da im daju za prelazak na manji paket. Jedan je bio box3, a drugi box4
Nisu menjali bar ne do sredine oktobra prosle godine, ili to bukvalno zavisi na koga naletis od operatera.Pocetkom prosle godine sam licno presao sa veceg paketa na manji. Jedino ako su kasnije nesto menjali.
Zašto biZnači sledeći put idem sa belog na zlatni ali to tek iduće godine.🤣🤣🤣
Tako je. Bez IDP-a. Preduhitrili me@ludilo_srbija Znači to je bez IDP-a? Nije ti još istekla UO?
Zaboravio da dodam,da sam ostajao na starom paketu onda 20 meseci 50%Danas odobreno 2 godine 50% popusta. Morao sam da predjem sa Box4 plavi na Box4 beli.
Standardno smo krenuli od 6 meseci.![]()
Ако бих хтео да пређем са црвеног на плави да бих мога да добијем 24х50%?
За сада нуде само 18х50%.
Плашим са да ако тражим IDP да ме неће звати.
Везано око тога, шта треба да урадим?
Уговор истиче за три дана.
А и немам где пређем,
Ne tražiš pred istek već po isteku.Ja sada imam mogućnost da predjem u Yunet ili Yettel što se tiče optike. Yunet me zvali da potvrde da imam, a na sajtu Yettela mi isto izbacilo da mogu. Tako da pred istek tražim idp i da vidim šta će mi ponuditi.
Kad ti istekne UO dan posle uzmes idpJa sada imam mogućnost da predjem u Yunet ili Yettel što se tiče optike. Yunet me zvali da potvrde da imam, a na sajtu Yettela mi isto izbacilo da mogu. Tako da pred istek tražim idp i da vidim šta će mi ponuditi.
Kako nemaš izbor? Jesi li na optici?Везано око тога, шта треба да урадим?
Уговор истиче за три дана.
А и немам где пређем,
Mozes da odustanes i ostanes na MTS-u.Да ли се после може одустати и остати на МТСу?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari