E kako ja da nahvatam tog najboljeg? Prošli put sam uhvatio 20 meseci ali se reklamirao sam^ ma to je sve na koga naletis kao i za sve ostalo sta ti treba (popust npr) neko ce kao nov korisnik da dobije 12 meseci po dinar, a neko 16![]()
Ja nikad nikakav problem za 11 godina. Prezadovoljan box 4 zlatni za 3750, nema sta nemam i sta nije neograniceno roaming 6GB ma ako krenem bas sve da nabrajam 3 dana pisanja.Čitajući ovde samo neki prigovori i problemi. Ima li neko da je zavodovljan sa uslugom, pošto sam razmišljao da pređem na neki box paket? Imam SBB na drugoj adresi i sve radi super. Nadam se da će ostati tako kako su dobili nove vlasnike...
Nece se desavati, ne bi bar trebalo, ja nikad nikakav problem sa racunima za 11 god nisam imao.Znači da gledam samo net i fiksni i da eventualno uglavim mobilni. TV mi nije bitan, to se ne gleda uopšte.
Ima već 7-8 godina kako sam otišao od mts-a i nisam imao tih problema sa računima. Sećam se da ih je bilo. Iskreno, ako će to da se dešava, odustajem odmah po cenu da je dosta povoljnije. Jer vreme uloženo na žalbe može mnogo kvalitetnije da se potroši...
Imam neke nedoumice oko mtel minuta pa ako moze neko da mi razjasni...
Imam box 4 i omoriku m sa neogranicenim mtel sms i minutama.
Posto treba da putujem za C. Goru na nekoliko dana interesuje me da li mogu da se mtel minute koriste za pozive ka Srbiji?
Takodje imam i 16 gb interneta u zoni 0, da li se oni mogu koristii u C, Gori, takodje i one gb iz roming dodatka?
Ako mogu na koju mrezu treba da se nakacim kad sam u C. Gori ?
Da li treba da bude omogucen roming u podesavanju telefona?
Za pozive nece naplatiti to je tacno, niti se skida ista ako imas neo mtel minute(moj slucaj recimo), tih 16 jesu i za CG ali se ne skidaju zapravo meni nista ne skidaju u BiH recimo kako zasto, ne znam. Bio pre 4 dana 22 od 22GB koliko imam za zonu 0.Za pozive ka Srbiji ti sigurno neće ništa naplatiti, a iz nekih razloga uvek su prvo skidali prvo te minute iako su pozivi iz Zone 0 ka Srbiji neograničeni ako su takvi i kod tebe u paketu. Tih 16 GB je upravo za zonu 0, a u nju se računa CG. Kači se na mtel mrežu i moraš da omogućiš roming i za podatke.
E to ti pricam ne skidaju mi minute neograniceni su, kao ni net nista ni jedan MB skinut.To ti je ono "pričaj kao kod kuće" i kada razgovaraš skida ti kao nacionalni saobraćaj dok se net koristi iz zone 0.
Meni trosi net u Srbiji dok sam na mtel mrezi…Sve ti je to neograničeno samo je net ograničen na 16GB kao zona 0,ostali minuti su neograničeni kao sto i piše, bez brige putuj. 😁
Tako je, u prevodu sve je neograničeno u BiH, CG, Nemačkoj, Austriji itd. Samo nemam potvrdu za ovo zadnje dvojePa troši ti taj net jer mtel ima i u BiH i u Crnu Goru, dok zona 0 služi za druge zemlje balkana gde mts nema firmu a to je Makedonija i Albanija.
Meni su dečiji paket zamenili dokumenranim u poslovnici.Meni nisu naplatili ništa od besplatnih paketa.. ali ja nisam hteo sam da aktiviram preko aplikacije nego sam ih smarao na mail da oni to urade (čak i zamenu već aktiviranog) i sve je prošlo bez naplate.
Da li je možda pametno da deaktivirate sve te pakete ručno (ako je moguće preko irisa) pa potom zovete njih da vam aktiviraju? Možda im to resetuje sistem i prestanu da vam naplaćuju dodatke?
Soko tarife imaju aktiviran mtel plus paket gde ti je i net neogranicen u bosni i cg, baci pogled na ugovor - van ugovora se naplacuje 1700-1800 dinZa pozive nece naplatiti to je tacno, niti se skida ista ako imas neo mtel minute(moj slucaj recimo), tih 16 jesu i za CG ali se ne skidaju zapravo meni nista ne skidaju u BiH recimo kako zasto, ne znam. Bio pre 4 dana 22 od 22GB koliko imam za zonu 0.
I tako uvek kad idem u BiH zapravo RS automatski se kaci na Mtel mozda u federaciji skida ne idem tamo ali u RS ne skida bar meni, za CG ne garantujem njih bojkotujem od 2003 nisam krocio tamo pa ne mogu da tvrdim za KiM znam i tu mogu da tvrdim i za AL mogu da potvrdim da skidaju sa zone 0.
Da nek se nakaci mada ce se ja mislim automatski nakaciti na Mtel, a recimo od ovog meseca se bez problema kacis i koristis net u RS bez ukljucenog rominga za podatke meni za mts a i bratu tako na A1 kao i Yettel sluzbena bez problema se nakacila bez roaminga ukljucenog.
Kako zasto je to moguce od ovog meseca, ne znam al mi uspesmo sto ipak ne mislim da je dobro/bezbedno.
Pa znam zato i kazem imam Soko max kao i minuti medjunarodni Mte itd.lSoko tarife imaju aktiviran mtel plus paket gde ti je i net neogranicen u bosni i cg, baci pogled na ugovor - van ugovora se naplacuje 1700-1800 din
Neograničen net bi svakako trebao da imam samo po sporijoj brzini (tome i služi net boost), jedini bag je sto nije smanjena brzinaLjudi nemojte zbunjivati čoveka sa Soko paketima. Lepo je čovek napisao da ima omoriku m i lepo pita da mu se razjasni šta to podrazumeva. Onda se počnu javljati neki entuzijasti koji nemaju taj paket i prepričavaju kako je njima: "Eto nisam ti odgovorio ali da se pohvalim".
@terzazak
Imaš neograničene pozive i sms prema svim mrežama u zoni 0, a internet imaš 16GB
@LFShadow0
To što si dalje imao neograničen net je očigledno bag zbog Netboost dodatka. Ne treba se pouzdati u to
Evo ja na Mts optici i totalno suprotno tako da nema pravila oko cgnat.Telekomova optika radi dobro, lično iskustvo, nemaš CGNAT, dešavalo se u nekoliko navrata da smanji brzinu interneta kad iz nekog razloga se obriše veći broj dozvoljenih mac adresa, ali su to rešavali u toku dana. Generalno ne mogu da se žalim kvalitet njihove optike, ali, koliko vidim, i Orionu taj deo dobro radi. Sačekaj da vidiš još neka lična iskustva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari