Čitajući ovde samo neki prigovori i problemi. Ima li neko da je zavodovljan sa uslugom, pošto sam razmišljao da pređem na neki box paket? Imam SBB na drugoj adresi i sve radi super. Nadam se da će ostati tako kako su dobili nove vlasnike...
Usluzi ništa ne fali da budemo iskreni.
Net, ne znam ni da li sam imao ukupno jedan problem.
Mobilna takođe.
Fiksna godinama nije u upotrebi od kada se pokvario zadnji fiksni aparat.
Prilično su intrigantni sa manipulacijom TV kanala bez informacija, najava itd... Ono ubace/izbace pa ako primetiš, primetio si

Generalno, nije neki veliki problem, imaš to što imaš, na tebi je da li uzimaš ili ne. Za politiku ne želim ništa da kažem, sport je "sada imamo sve"

ostalo je po meni tu negde. Najviše je problem što sami sebi komplikuju život i prave sve neupotrebljiviju TV uslugu zarad neke šminke u interfejsu. I to se prenosi na obračun naplate.
Najveći problem je totalna neozbiljnost u odnosu prema korisnicima. Imaju loš korisnički sistem, i loš kadar što je očigledno.
Ovo je trenutno postalo još gore nego što je bilo. Ranije se desi reklamacija na račun, isprave i miran si. Samo se nadaš da ne menjaju nešto jer se opet ponavlja priča. Ako ti menjaš, naravno, opet isto

Meni su zadnja dva računa korektno obračunata, za BOX, posle dve reklamacije od januarskih promena. Majčin postpaid je bio manje obračunat da bi sada ovaj zadnji stigao veći uz kršenje ugovorenog.
Svaki račun obavezno svaku stavku proverim. Npr. naknada veća nego što je ugovorena, pretplata za neke aplikacije, lude cifre za raskid ugovora pri ranijem produženju ugovorne obaveze, naplate HBO su im ušle u legendu, sada su aktuelni dodatni TV paketi za neosnovanu naplatu... Realno, mislim da na pijačnim tezgama nema toliko uvaljivanja danas.
Kažem bilo je i ranije ali maksimalno jedan račun u mom slučaju i isprave za ubuduće. Ovo u zadnje vreme je prilično neodgovorno i neozbiljno koliko su nesposobni jednu prostu i najbitniju stvar u odnosu sa korisnikom ne mogu da odrade.
Nije ništa strašno, ja sam navikao jer nisam imao do relativno skoro drugi izbor. Nisam ni sam u kući pa mora saglasnost za promenu

Mada ni konkurencija nije baš da me je kupila. Ali uglavnom ume prilično da nervira te taj idiotizam.