Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Od kad postoje 5/1, 20/1, 100/20 i 10000/1000 paketi?? Ovaj cenovnik je od 9. Januara
AISelect_20250508_184222_Chrome.jpg

Gde je dostupan ovaj 10000/1000Mbps?

Poslednja izmena:
Te verzije 5-10-20/1 su opcije kada ne radi 20/4 kako treba, 10000/1000 je tkz Zlatni Flashnet dostupan samo u Beogradu na vodi

Pitaću ih, trebalo bi mi jer na jednoj liniji imam protok dovoljan za samo jedan osnovni STB uređaj i Net 50 a kad bi pustili zasebno IPTV signal kroz drugu liniju (koju bih naknadno uveo) to bi mi odgovaralo zbog većeg broja STB uređaja, a necu da razbijam BOX.
Poslao sam im molbu na mail, danas se u mts aplikaciji pojavio zahtev IPTV i stoji kao preuzet

Jel ima neko da podeli kakva su iskustva sa Move platformom? Kakav je stb, daljinac, slika, zvuk ...?

Pozdrav ekipo,
Izvinjavam se ako je već negde bilo u temi, potrebna mi je mala pomoć oko raskidanja ugovora. Naime,ugovor se vodi na vlasnika stana u kom živim i taj ugovor ističe 2 juna, ali on 2-og juna neće biti u Srbiji.
Pa me zanima da li može da se raskine ugovor pre 2 juna ili kada se vrati posle 2 juna, koja je opcija moguća i bolja?

Može da raskine ugovornu obavezu pre roka i plati ono što je za njega povoljnije, razliku u ceni dobijenu pri sklapanju zbog popusta ili presotalo trajanje ugovorne obaveze, a u toj situaciji mu je ovo drugo sigurno bolje.

Da li je neko imao lošeg iskustva sa mts-ovim romingom u poslednje vreme? Da li je bolja opcija da se uzme esim od airalo ili neko sličnog?

U okviru box paketa ima 4gb neta. Ako se aktivira roming i potroši se tih 4gb, onda više automatski nema interneta ili moram nešto da ugasim/deaktiviram da se ne desi da nastavi nekako da troši dalje?

Kada se potroši tih 4GB moraš da deaktivira net u romingu inače će ti tarifirati svaki KB potrošen u romingu. Najviše se isplati kupiti karticu zemlje u koju ideš, više se isplati i manje košta. Uzmeš esim mts tako da oslobodiš mesto za stranu karticu. Ja na Yettel-u imam 1GB roming net ali sma prošle godine uzeo Grčku karticu i platio 13.50€ za 10 dana neograničen net, I koristiću je i za ovu godinu.

Pretpostavljao sam da je tako, a toga se i bojim. Znaju da nakarikaju par desetina hiljada dinara u tom međuprostoru.

Da li znaš radi li roming ili esim net u avionu tokom leta?

To je dobra ponuda za 10 dana. Neće se deaktivirati kartica ukoliko se ne koristi godinu dana?

U mts aplikaciji odredi se limit na neki iznos i nema nikakvih strahovanja. Meni stoji na pocetnih 240d.

Pretpostavljao sam da je tako, a toga se i bojim. Znaju da nakarikaju par desetina hiljada dinara u tom međuprostoru.

Da li znaš radi li roming ili esim net u avionu tokom leta?

To je dobra ponuda za 10 dana. Neće se deaktivirati kartica ukoliko se ne koristi godinu dana?
Meni ta kartica važi do kraja Jula 2025,U Junu putujem i kada dodjem tamo uplatim sa kartice 13.50€ I kupim paket sa netom preko njihove aplikacije i to je to.

Da li je neko imao lošeg iskustva sa mts-ovim romingom u poslednje vreme? Da li je bolja opcija da se uzme esim od airalo ili neko sličnog?

U okviru box paketa ima 4gb neta. Ako se aktivira roming i potroši se tih 4gb, onda više automatski nema interneta ili moram nešto da ugasim/deaktiviram da se ne desi da nastavi nekako da troši dalje?
Ako ti je aktivan Net Boost dobijes 200MB a kad potrosis njih blokira se dalji saobracaj do sledeceg dana kad opet dobijas 200MB

Usvojili su reklamaciju i 4. put.
Danas se pojavio korigovani račun.

Prilozi

• IMG_5651.jpeg
    IMG_5651.jpeg
    68.1 KB · Pregleda: 41
Zna li neko koji su ti "posebni" infrastrukturni uslovi potrebni da se ispune da bi se imao Move?

Ima li neki rok za koji su oni u obavezi da reše prigovor, nebitno da li pozitivno ili negativno?

Sada u aprilu kada sam produžavao ugovor rečeno mi je da mi u Stepi nemamo uslov za Move. Dakle ne ja kao pojedinac koji nije novi korisnik već uopšteno mi u Stepi - zato i pitam koji su to posebni infrastrukturni uslovi potrebni pošto bukvalno svaki stan ima optiku od 2012. godine.
A mogao je tako lepo i jednostavno samo da kaže - izvini to je samo za nove korisnike a ti to nisi...

Nazad
Vrh Dno