Pa izgleda da su od skoro ubacili i 100/20, mozda ide uz Zlatni BOX, ali u ovom cenovniku nema simetričnih GPON paketaNa DSL netu ne postoji sigurno jer je tu 100/10.
Ne znam, koliko ja znam nemoguće 10Gbps na GPON, ali taj cenovnik stoji na njihovom sajtuGde je dostupan ovaj 10000/1000Mbps?
To je ona stara cigla. Pokušaj da ga zameniš, mada nije sigurno da će ti izaći u susretNisam pomešao nego očigledno nemam pojma
Da li to znači da nema razloga da menjam i HG8245W5-6T (koji radi sasvim OK) nego samo ovaj stari STB za koji i ne znam koji je?
Pogledajte prilog 491216Pogledajte prilog 491217
Mislim da su te 5-10-20/1 kad nema uslova za VDSL, a ovih 100/20 sam čini mi se video da ima neko sa foruma a za zlatni flashnet prvi put cujemTe verzije 5-10-20/1 su opcije kada ne radi 20/4 kako treba, 10000/1000 je tkz Zlatni Flashnet dostupan samo u Beogradu na vodi
Poslao sam im molbu na mail, danas se u mts aplikaciji pojavio zahtev IPTV i stoji kao preuzetPitaću ih, trebalo bi mi jer na jednoj liniji imam protok dovoljan za samo jedan osnovni STB uređaj i Net 50 a kad bi pustili zasebno IPTV signal kroz drugu liniju (koju bih naknadno uveo) to bi mi odgovaralo zbog većeg broja STB uređaja, a necu da razbijam BOX.
Meni ta kartica važi do kraja Jula 2025,U Junu putujem i kada dodjem tamo uplatim sa kartice 13.50€ I kupim paket sa netom preko njihove aplikacije i to je to.Pretpostavljao sam da je tako, a toga se i bojim. Znaju da nakarikaju par desetina hiljada dinara u tom međuprostoru.
Da li znaš radi li roming ili esim net u avionu tokom leta?
To je dobra ponuda za 10 dana. Neće se deaktivirati kartica ukoliko se ne koristi godinu dana?
Ako ti je aktivan Net Boost dobijes 200MB a kad potrosis njih blokira se dalji saobracaj do sledeceg dana kad opet dobijas 200MBDa li je neko imao lošeg iskustva sa mts-ovim romingom u poslednje vreme? Da li je bolja opcija da se uzme esim od airalo ili neko sličnog?
U okviru box paketa ima 4gb neta. Ako se aktivira roming i potroši se tih 4gb, onda više automatski nema interneta ili moram nešto da ugasim/deaktiviram da se ne desi da nastavi nekako da troši dalje?
I meni, ali 3. put. Još nema korigovanog računa, valjda će stići sutra.Usvojili su reklamaciju i 4. put.
Danas se pojavio korigovani račun.
Novi korisnici na mts optici dobijaju move, a za DSL ostaje irisKad ce bre da puste move za nas na Telekomu.Dobise svi u Supernovi regionu a mi nista . Sta li vise testiraju 😁💪
Meni su ovaj mesec resili nikad brze, mislim za dva dana. Nego zamisli im zaradu samo od nas ovde da se nismo bunili. Gledaj te razlike u cenema stroniranih i redovnih racuna 😱Usvojili su reklamaciju i 4. put.
Danas se pojavio korigovani račun.
Ili supernova (novi i postojeci korisnici) ili mts optika (samo novi korisnici)Zna li neko koji su ti "posebni" infrastrukturni uslovi potrebni da se ispune da bi se imao Move?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari