Pa izgleda da su od skoro ubacili i 100/20, mozda ide uz Zlatni BOX, ali u ovom cenovniku nema simetričnih GPON paketaNa DSL netu ne postoji sigurno jer je tu 100/10.
Ne znam, koliko ja znam nemoguće 10Gbps na GPON, ali taj cenovnik stoji na njihovom sajtuGde je dostupan ovaj 10000/1000Mbps?
To je ona stara cigla. Pokušaj da ga zameniš, mada nije sigurno da će ti izaći u susretNisam pomešao nego očigledno nemam pojma
Da li to znači da nema razloga da menjam i HG8245W5-6T (koji radi sasvim OK) nego samo ovaj stari STB za koji i ne znam koji je?
Pogledajte prilog 491216Pogledajte prilog 491217
Mislim da su te 5-10-20/1 kad nema uslova za VDSL, a ovih 100/20 sam čini mi se video da ima neko sa foruma a za zlatni flashnet prvi put cujemTe verzije 5-10-20/1 su opcije kada ne radi 20/4 kako treba, 10000/1000 je tkz Zlatni Flashnet dostupan samo u Beogradu na vodi
Poslao sam im molbu na mail, danas se u mts aplikaciji pojavio zahtev IPTV i stoji kao preuzetPitaću ih, trebalo bi mi jer na jednoj liniji imam protok dovoljan za samo jedan osnovni STB uređaj i Net 50 a kad bi pustili zasebno IPTV signal kroz drugu liniju (koju bih naknadno uveo) to bi mi odgovaralo zbog većeg broja STB uređaja, a necu da razbijam BOX.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari